perjantai 23. marraskuuta 2012

Kuningattaren vapaa-päivä

Kyllähän kaikki varmaan ymmärtää, että kuninkaallisillakin on aina välillä oikeus vapaa-päivään eikä silloin tarvitse hallita alamaisiaan saati edustaa. Alamaiset osaavat kyllä silloin olla ihmisiksi, koska koulutus on ollut kattava ja tottelevaisuus on  korkeinta mahdollista luokkaa. Kiitos Her Royal Highnessin, kouluttajani.

Taustat on kuvissa tarkoituksella lavastettu "muka sotkuisiksi" vaatepussilla ja sandaaleilla, näin on saatu luotua vapaa-ajan illuusio myös ympäristöön.

Lämmittelyä, keppikuskina täti-ihminen
Riehuntaa , ks. jalkojen asento. Keppikuskina edelleen täti-ihminen
Salapoliisina
Pikapäikkärit
Toiset pikapäikkärit

Kuten huomaatte, on kuninkaallisten elämä aika rankkaa myös vapaalla ja levon on oltava riittävää myös silloin. Kuningattaremme vapaa-päivä keskeytyi toisten päikkäreiden  jälkeen ja hänen oli noustava selvittämään sisäpoliittista kriisiä.

"Tämä tilanne painitaan nyt  selväksi, lauman kakkonen, onko selvä? "8 kommenttia:

 1. ala-arvoista tämmöinen kuninkaallisten paparatsailu. Onneksi hänen korkeutensa oli kuitenkin koko ajan pukeutuneena täyteen turkkiin, jotta mitään ei vilahtanut.
  Peppikin tässä näytön edessä katsoo hyvin paheksuvasti moisia kuvia, ei lainkaan soveliasta moisia sukulaisesta esittää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei huolta! Hovikuuvaajalle on poseerattu tarkoituksella rennosti ja kuvaaja on ottanut häveliäisyyssäänöt huomioon kuvatessa ettei arvelluttavia kuvia lähde levitykseen. Vaan näinhän se on: kuninkaallisten arvovalta on niin korkea, että on kovin vaikeaa löytää sopivat rajat kuven teemoille. Onneksi Mimmillä on aina nuo bikiinit päällä ettei vanhikoakaan tällä kertaa syntynyt.

   Poista
 2. Kuningattareus on rankkaa kokopäivätyötä. On sisäpoliittista kriisi, palveluskunnan työsuhdeasiain sovittelua ja työseurantaa, edustuksellista tehtävää, valtakunnan sisäisten ja ulkoisten asiain seurantaa ja muuta. Levoltakin tosiaan joutuu välillä lähteä jotakin tilannetta selvittämään. Puhumattakaan siitä, että kaiken aikaa pitää huolehtia imagostaan, paparazzi on yllättävän valpas...

  Vertaistuki on tärkeä apu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme täällä kovin iloisia siitä, että Mimmillä on ulkoiset avut niin kohdillaan, ettei huonoja tai arvelluttavia kuvia pääse tulemaan. On yksi huoli vähemmän meidän kuningattarella ;)

   Poista
 3. Kuningatar on silti aina kuningatar!

  VastaaPoista
 4. Oh, tiukkaluontoiset mustavalkoiset naiset on ihanii! Raxtan ja kunnioitan!

  VastaaPoista
 5. Meilläähän on muutenkin sellainen girl nation missä sisters are doing it for themselves, kun ukkeleita vaan kaksi ja niistäkin toinen vielä ihan kakara ;)

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)