keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Keräilyä

Ettepä ikinä arvaa missä täti-ihminen on tänään käynyt?

Mikä ihmeen paikka tämä oikein on?
No Felinassahan tietenkin !  Herra Nilssonin yskä vaan on joten nyt lähdetään uudella antibiootilla häätämään sitä pois. Lisukkeena saamme antaa myös kortisonia tablettina ja bongin kautta tietty kanssa. Ventoline oli tauolla muutaman päivän, vaan ei ole enää. Tänään on taas vedelty hatsit sitäkin. Jälkkäriksi sitten tarjoillaan maitohappobakteereja tuubista. Muttei samaan aikaan kun antibioottia.

Tämän päivän keräilysaalis
Herra Nilssonilla alkaa olemaan enemmän lääkkeitä kun Meilahden sairaalan varastossa eli täti-ihminen voisi sanoa keräilevänsä kissojen lääkkeitä. Aika orginellia, eiksjeh? Voittaa oksennuspussien keräilyn ihan kuus-nolla.

pala potilasta
Kovasti oli tarkoituksena kuvata myös itse potilas, mutta elohopeaa ei helpolla nlkäisenä saa pysymään pakoillaan tarpeeksi pitkään, joten olkaa hyvä: potilaan häntää kuvassa tarjolla ! Ihan kun sen saisi pysymään paikoillaan kylläisenäkään...14 kommenttia:

 1. Voihan rähmä. Toivottavasti uudet dropit auttavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rähmäpä hyvinkin. Mulla on nyt kova luotto tohon kortisoniin suun kautta, sen pitäisi vaikuttaa ainakin siihen köhään ihan kunnolla vaikka aikamoista myrkkyä onkin. Musta olisi kiva, kun saisin kerran edes leikkiä sen katin kanssa niin ettei se pääty kauheeseen yskänkohtaukseen :)

   Poista
 2. on nuo vaikuttavat, nuo keräilykohteesi. Oletko ja perustanut niitä varten oman säilytyshuoneen? jossa ne ovat lasivitriineissä esillä
  Herra Nilssonille paljon paranemistoivotuksia, pikkurotta on sen arvoinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ei ole lasivitriiniä hankittu mutta eilen juuri juttelin melkein aikuisen kanssa, että pitää löytää laseille uusi paikkaja tyhjätä se hylly Nisurin lääkkeille ;)
   PikkuRottaa hoidamme niin pitkään ja vaikka minkämoisilla cocktailleilla, ihan varmasti. Se on meidän Höpsö ja ehkä maaiman ihanin Höpsö onkin. Ihan kamalan rakas.

   Poista
 3. Voi pikku Nisseä, ei oo helppoo teilläkään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä joo tylsää. Niinkun teilläkin :(

   Poista
 4. Oh my. Voimia teille.

  (Sijaismammaltakin löytyy muutama käyttämätön oksennuspussi.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Nilssonin kanssa meillä on näköjään tämä jatkokertomus meneillään, mutta Potilas Pöljä on iloinen, rakastavainen ja riehuvainen kuten aina ;)

   Oksupussit rules :D

   Poista
 5. Höh :( Eikö noista tule jo ihan mahdoton kombinaatio, kun täytyy pitää tietyt välit esim. just antibiootin ja maitohappojen väliin, kun ei kuitenkaan ihan kaikkea muuta halua tunkea suuhun yhtä aikaa - ja töissäkin pitäisi ehtiä käydä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, duunit pitäisi lopettaa että saadaan kissaan kaikki mömmöt oikealla hetkellä :/ Onneksi ensi viikko on lomaa niin saan sitten tökkiä tavaraa kitusiin sopivin aikavälein.

   Poista
 6. Voi Nilsson! Parane nyt hyvä poika!! Ja kuulostaa tosiaan melkoiselta, tuossahan menee kaikki aika lääkitsemiseen?

  Tsemppiä ja hurinoita teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä me onneksi keretään vielä halailemaan ja pussaileenkin lääkkeiden välissä :)

   Poista
 7. Kissahalit ja kissapusut rokkenroll! Meil tosin vain hra H arvostaa. Nti M on enemmän rapsuttelutyttöjä, ja sitäkin vain kun ite tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan parasta! Tää on niin onnellinen, kun Nilsson tahtoo joka ilta syliin ja sitten mä rapsuttelen sitä ja se pussailee muo kiitokseksi :)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)