lauantai 23. toukokuuta 2020

Täti-ihminen tutkii: 2 vuotta Ananimalabin kera

Kaksi vuotta takaperin ne saapui, Ananimalabin kiipeilyseinän osat.
Ja seinällä ne on edelleen. 
Lisäksi meillä on pilasterit yhdellä seinällä.

Ajattelin, että nyt voisi olla oikein hyvä hetki tehdä tuotearvostelu.

Koska kyseessä on kissoille tarkoitetut tuotteet, ei voi koskaan olla varma haluaako kissat niitä käyttää tai käyttävätkö ne niitä suunnittelun mukaisesti. 
Lisäksi nämä ovat käyttötuotteita eli kulumat kuuluu asiaan.  2 vuotta vanhat, juuri  kunnolla siivotut 23.5.2020.

Meillä on mennyt kohtalaisen suunnitellun mukaisesti eli seinällä ollaan vietetty aikaa. Mimmi on valinnut kynsien terotteluun tosin yhden elementin kangasosan ja täällä on ehkä kevyesti tyhmä kissamamma, kun siivoushommat on tehty vaikeimman kautta.
Lisäksi vierekkäin olevat suorat elementit ovat täysin turhia meillä, yksikään kateista ei ole ollut kiinnostunut niistä.

Elementeissä on nimittäin se kätevä juttu, että ne voi ottaa seinältä alas ja siivota. Kyllä, sen keksimiseen meni täällä kaikki ne kaksi vuotta.
Elemettien siivous sujuu todella jouhevasti, kun työkalut on kohdillaan.
Täällä oli käytössä varsi-imuri ja auton istuinten puhdistukseen tarkoitettu kumiharja. 


Kiipeilyseinä näyttää lähes lyömättömältä, edelleen.
Pilasterien kanssa tilanne on vähän toinen.
Yhdestä pilasterista on sivusauma ratkennut täysin ja ylemmässä on sauma kulumaa pidemmältä matkalta, mutta se on vielä ehjä.

Syy tähän on yksinkertainen: Nilsson kiipeää tuota pitkin hyllylle, joten kynnet osuvat pilasterin reunoille ja repii sen. 
Siinä ehkä tuotekehittelylle paikka tai sitten ei, jos muilla ei ole moista ongelmaa.
Ja meilläkin ongelma korjattiin nyt niin, että vaihdoin elementit niin päin, että siistimpi puoli on näkyvillä.

Täti-ihminen on yllättynyt tuotteiden laadukkuudesta. 
Tai on ja ei. Oletin niiden olevan laadukkaita ( ja onhan mulla silmät, huikean hyvää käsityötä ja materiaaleja), mutta styroksisustan vuoksi epäilys on kalvanut takaraivossa. Ei voi kestää. 

Ihan turhaan olen epäillyt. Ne kestää ja on hyviä. 
Suosittelenko ? Kyllä. Ehdottomasti ! 

Se, mitä en myöskään ole tajunnut aiemmin: niiden paikkaa voi muuttaa. 
Meillä kissat selkeästi ovat tottuneet seinään. 
Kaikille on tullut ikää ja osalle painoa lisää. Laiskuutta ja kyllästymistä on havaittu. Ainoastaan Nisu käyttää niitä. Börje tahtoisi kanssa, koska Nisun raksut on hyllyn päällä, mutta aina ei pullukka jaksa nähdä vaivaa kiivetä ja hyppiä toisen ruuan vuoksi.

Niin siis itse asiaan: teippejä saa ostettua erikseen ja suunnitelmaa saa muuttaa matkan varrella. Jos kissaa ei kiinnoista, vaihda paikkoja.

Kissathan pitää huijata tykkäämään rahalla hankituista tuotteista, joten täällä menee nyt mietintämyssy päähän ja mahdollisia muutoksia seinään tiedossa.


***tuotteet itse ostettu, pilastereihin saatu aikoinaan alennus***

9 kommenttia:

 1. Olipa hieno, rehellinen juttu ��! Arvostamme! Toki tiedämme itsekin, etteivät tuotteemme ole aivan ikuisia, johtuen osaltaan siitä, että ovat yleensä tosi kovassa käytössä ��. Kuitenkin, kaikki tuo aktiviteetti ja kynsihuolto on pois tavallisista huonekaluista, ja lisäksi tuotteemme ovat modulaarisia, ts. voit vaihtaa vain kuluneen osan, mikä tulee varsin edulliseksi ��.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta viestistä !
   Kynsihuoltoon noi muuten on ihan verrattomat: sisal ei ole juurikaan kärsinyt tässä kahden vuoden aikana yhtään ! On teillä hieno tuote :)

   Poista
 2. Jännä tuo pilasteri teillä. Meillä tulee 2 vuotta täyteen kesäkuun ekalla viikolla kalusteiden kiinnittämisestä ja neljän tytsän jäljiltä vielä ehjä. Hmmm, ehkä ovat kuitenkin enämpi käyttäneet oikotie pomppimisia vaikka pylväs onkin päivittäin oiva kulkureitti. Mut juu, "taustakangas" on saanu näkyviä osumia eli mietinnässä itelläkin pitäisikö käännellä. Onneksi se on mahdollista näillä tuotteilla ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota käyttää vaan Nilsson ja se näyttää hyppäävän aina samaan kohtaan, kun lähtee kiipeämään. Mä uskoisin siinä olevan syy tuohon repsotukseen. Ja nyt kun pilasteri on käännetty niin en enää ees muista koko juttua :D Eli siellä vaan kääntelyhommiin ;)

   Poista
 3. Nii onko niissä niitä tarroja, että voi mielin määrin vaihtaa paikkaa? En meinaan varmaa osaa kerralla kisoojen mieleistä rakentaa, jos tämmöiset hommaan. Kiinnostais!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarroja ei voi uudelleen käyttää, mutta uusia tarroja voi tilata tarvittaessa tai ekassa tilauksessa tilata jo uudet mukaan ;)
   Mä olen itse kyllä tosi tyytyväinen tuotteeseen. Jopa niin tyytyväinen, että tilattuna on jo ihan uusi elementti, ihan toiseen huoneeseen. Vaikka mun piti vähän aikaa vielä odotella, ennen kun taas ostan kissoille...

   Poista
 4. Hyvä juttu, nää kiinnostaa aina! Ja tietenkin jatkojuttuna mahdolliset muutokset seinään kiinnostaa. :)

  Vierekkäin olevat suorat elementit kannattaa näköjään jättää lattialle, kun heti on yksi Elli niillä istumassa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kun tykkäsit, mustakin on kiva lukea muiden käyttökokemuksia. Varsinkin, kun mä lankean niin helposti aina ostamaan kaikkea :D
   MÄ en ees tajunnut, että Ellihän se siinä jo tönötti suoran elementin päällä - enemmän äksönii sillä elementillä kun koskaan ennen :D

   Poista
 5. Oi, oi! Suurensuuret suositukset täältäkin, meilläkin tuli vastikään 2 vuotta täyteen, yhä kestää hyppimiset kuin ei mitään! :) Kuluma on samanlaista kuin teillä, Nora on raapinut yhden tason sivua repaleisen näköiseksi, muuten ikää ei mitenkään huomaisi.

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)