sunnuntai 22. joulukuuta 2019

Joskus Täti-ihminenkin sisustaa

****Tämä juttu on tehty yhteistyössä suomalaisen Preeco.fi - verkkokaupan kanssa. Tuotteet saatuja.***          

Tällä tädillä on jo jonkin aikaa olla suunnitelmissa vähän muutella kissojen huonekaluja ja paikkoja. 

Meidän vanha tynnyri on kyllä ihan käyttökuntoinen, mutta erittäin resuisessa kondiksessa.  Liimat irtoilee ja saumat nauraa. Olkkarissa se on aina silmien edessä ja siksi olen sille pohtinut paikkaa makuuhuoneeseen. 
Samalla saisin vihdoinkin makkarin ikkunan alta siirrettyä laudan olkkarin ikkunan alle. 
Kun kerran kämppä on jo ihan kissojen valtakunta niin olkoon sitten vielä vähän lisääkin sitä. Vaikka edelleen tuudittelen ajatuksella, että kunhan meillä ei ole sellaista tavallista plyyzhiztä kiipeilypuuta, kukaan ei tajua tämän olevan kissakoti.

Niinpä meille muutti olohuoneeseen uusi raapismistynnyri. Tässä uudessa pöntössä on vähän enemmän korkeutta ja ympärysmittaa kuin meidän vanhassa, mutta hyvin se mahtuu siihen mihin pitääkin. Tämä täti izverihäpinau. Se on siisti, kissat rapsuttelee sitä ja sisätiloissakin on ollut kuhinaa. Jackpot!


Uusi


Toisena uutuutena meille muutti kulahtaneen ja rikki menneen kissanpedin tilalle uusi lokerollinen penkki. Täti-ihmistä viehätti penkin ryhdikkyys eniten ehkä sen sisällä oleva seepratyyny ja mahdollisuus käyttää sitä lisäistuimena ihan ihmisvieraillekin. 
Penkin sisätiloissa on Mimmi ja Börje ainakin käyneet haistelemassa, mutta vielä en ole ketään saanut kiinni siellä hengailusta tai nukkumisesta. 

Istuinosalta olen pariin otteeseen kyllä löytänyt Nilssonin eli lupaavalta vaikuttaa tämänkin. 

Täti-ihminen on onnellinen, kun kotona on taas jotain uutta silmälle ja uutta kissoille. Mitä vanhemmiksi nämä katit tulee, sitä laiskemmiksi ne käy samalla. Siksi yritän tarjota niille vähän uutta ja jos ihan rehellisiä ollaan: pakopaikkoja Nilssonilta.   


Hinnoiltaan Preeco.fi näyttää olevan ihan kilpailukykyinen kilpailijoihinsa nähden. Kiipeilypuita näyttäisi löytyvän iso määrä. Tynnyreitäkin on paria mallia. Lokerollisen penkin löysin muut-kategorian alta, muuten.

Mimmi on tykännyt muutoksesta niin paljon, että HRH löytyy Makkarista vanhan tynnyrin päältä torkkumasta päivittäin. Se on myöskin innostanut Madamea hurjastelemaan, kattokaa hei nyt ! Trapetsitaitelijatar


Linkit  jutussa on laitettu helpottamaan tavaroiden löytämistä Preeco.fi:n sivuilta, enkä saa niistä komikkaa enkä muutakaan hyötyä. 

Tulossa on vielä yksi juttu tämän yhteistyön tiimoilta ja se tuleekin olemaan varsinainen yllätys ja todennäköisesti hulvaton tarina.  


Vanha.


Nähdään sit silloin täällä, näillä sivuilla ;) 

14 kommenttia:

 1. Hienoja hankintoja! Sopivat mitä parhaiten Triolan ja Nilssonin residenssiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin tyytyväinen olen minäkin, koska Mimmi tykkää muuttuneesta järjestyksestä ja uudet tavarat sopii omaan silmään kivasti ;)

   Poista
 2. Käteviä juttuja! Onnea uusille sisustustuotteille!

  VastaaPoista
 3. Teidän koti on kyllä tosi nätti! Minä nyt en osaa siihen kauheasti sanoa näyttääkö se kissakodilta, kun tietysti tiedän sen olevan sellainen (ja sitä paitsi olen tottunut kissahuonekaluihin), mutta nättiä teillä on. Ajatuksella tehtyä ja hyvin toteutettua!

  VastaaPoista
 4. Tuo teidän patterisysteemi on kiva, mistä nuo ”koukut” on saatu? Rahi olisi varmaan meillä suosittu, mutta nyt meille EI osteta mitään lisää, ei edes kissoille 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koukut on vuonna 2013 epäonnistuneen hankinnan jäämistö :D . https://triomiumau.blogspot.com/2013/09/who-killed-jolly-moggy.html

   Meillä on nyt alkanut kanssa no buy-kausi, täällä ketää tarvi mitään vähään aikaan ;)

   Poista
 5. Oi, tuo jakkara/kissapiilo on niin hyvän näköinen ja sopii sisustukseesi (sinun, Nizusta niin tiedä) täydellisesti! Mukava kuulla ja nähdä uutisia, ja Madame M:n muhkea taiteilijatarolemus ikkunalla ♥
  Mukavaa on sekin, että asensin nyt uuden selaimen niin pystyn taas kommentoimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee, sulla on uusi selain - tosi kiva :D

   Mun ja Nisun sisustusmaku on kyllä aivan erilaisia, paitsi mä kaiketi olen onnistunut jokousen kerran hankkimaan Nisunkin makuun sopivia lattialle läpsittäviä tavaroita ;)

   Madame. Nyt mä tiedän joka päivä mistä hän löytyy <3

   Poista
 6. Olipa mukava lukea täti-ihmisen sisustusjuttu Nilssonin sisusteluiden lomassa. Ihan kuin Kodin Kuvalehteä tavaisi. :D

  Hyvät ostokset, sanoo tämäkin ihmissilmä. Varmasti kissoistakin kivat, ehkä ne vain tavallista pitkällisemmin suunnittelevat rahin sisään menoa. Ja teillä näyttää kyllä paljon vähemmän kissakodilta kuin esim. meillä silleen hyvällä tavalla. Teillä on nättiä ja selvästi suunniteltu sisustus ja kaikkee. *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nisu ei nyt yhtään ymmärrä, miksi hänen työnsä ei Kodin Kuvalehteen pääsisi :D:D:D

   Kiitos paljon, mulla on mun sisustussuunnittelija ystäväni keksinyt valtaosan salakissahommista, mä sitten olen oppinut siinä samassa vähän itsekin ja hoitanut ostamisen ;)

   Poista
 7. Teillä on tosi kivannäköistä siellä, oon aiemminkin katsellu teidän hienoja keksintöjä niinkuin nuo lokerikot seinällä. <3 Pallikin näyttää kivalta! Jostain syystä kävin kurkkiis noita preecon plyyshisiä "ihania" kiipeilypuita ja heti iski silmään yksi meille sopiva :D Eimetarvitauuttaeimetarvita... :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon <3

   Lokerikoista en voi ottaa kunniaa, ne kehitti mun sisustussuunnittelija ystäväni. Vaikka tahtoisin kyllä... :D

   Mä muuten katselin niitä Preecon puita kanssa, miten isoja ja ihan varmasti kissoille mieluisia vaihtoehtoja näytti olevan aikamoinen läjä :O

   Ps. Mantra "Eimetarvitauuttaeimetarvita " vaikuttaa meillä olevan aivan turha, kysy vaikka mein kissoilta :D:D

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)