maanantai 27. toukokuuta 2019

Blogin suosituimmat vol 1

Triolan blogia on nyt kirjoitettu vajaa 7 vuotta. 
Siitä sitten tuli mieleen, että nyt on aika tehdä koonti blogin suosikkijutuista, koska onhan noita tilastoja aina kiva katsella. 

Otetaan otantaan 7 eniten luettua, koska toi seiska nyt pyörii tässä numerona kumminkin!
Tässä jutussa sijat 7 - 4 ja top 3 tulee ulos omana juttunaan. 
Ei näitä muuten jaksa lueskella kukaan.
(Ja jutut muuten linkattu eli sijaluvun klikkaus vie sinne alkuperäiseen stooriin.)

Sijalla 7 : 1.1.2017 annoin messuvinkkejä : luettu 1167 kertaa

Niillä messuilla muuten pääsin pitämään sylissä lemmikkihaisunäätää. 
Miikkis löytyy tästä blogista

Sijalla 6 : Taistelu kissankarvoja vastaan on kiinnostanut 1220 lukukerran verran


Tämä harja on siirtynyt siivouskaappiin ja suhistelen sillä enää autossa - erittäin harvoin. Ei se sitten ollutkaan se pyhämalja karvataistelussa.
Ja paljas, kostea käsi tekee taikojaan. Suosittelen palovammojen takia käyttämään tätä tekniikkaa vain pienissä erissä.Sijalla 5 : Kun kissatäti lemmikkirattaat osti. 1242 lukukertaa.

Näiden kanssa yritin kyllä liikkua, jopa bussilla eläinlääkäriin. Kukaan meistä ei kumminkaan näihin lämmennyt  ja niin ne siirtyi ensin kissojen sängyksi ja lopulta tilaa viemästä kellariin.
Nyt näihin rattaisiin voi törmätä Naukulan kerhossa, missä Namua yritetään saada niistä innostumaan.
Sijalla 4: Meidän hammashoitojen lasku marraskuussa 2016 kiinnosti 1816 lukukerran verran


Voi noita aikoja! Täti-ihminen luuli, että eläinlääkärikulujen kipurajan ylitys oli yksittäinen kerta eikä tiennyt mitään tulevista kuluista :D 

Osa kaksi tulee eetteriin parin, kolmen päivän päästä. 12 kommenttia:

 1. Meidän päärynäpoika ❤️

  Kuluseuranta on kyllä siitä petollista, että se paljastaa ikävän selvästi, että yksittäiset kalliit kuukaudet ovat enemmän sääntö kuin poikkeus. Vaikka on vain pari isompaa eläinlääkärilaskua, vain pari isompaa ruokatilausta, vain yksi kiva kissanpyörä, ihan pari petiä vain... 😅 Itekin alkuun aatteli, että kyllä ne halvemmat kuukaudet sit tasaa ne pari kalliimpaa laskua 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, ihana päärynäinen ❤️

   Mulla alkaa olemaan noiden kulujen kanssa niin, että tiedoistan jättimäiset kulut mutta en enää suuremmin jaksa seurata niitä. Tänä vuonna tosin olen ollut kiltisi enkä ole ostanut kissoille huonekaluja tai muita juoksupyöriä :D Eläinlääkäriin kannan kuitenkin edelleen aika suuren osan vuoden palkkatuloista...

   Poista
 2. Noiden kärryjen tulon muistan ☺ Se oli aikaa kun meille vielä moisista haaveiltiin. Juttu muistaakseni sai minut paremmin tekemään töitä niiden hankkimiseksi. Meillä ne onneksi tienaa hintaansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MÄkin muistan ja se kauhun, kun ne saapui :D Teidän vaunut tosin on hienot ja sporttiset, mä muistan kadehtineeni niitä ! Onneksi en kadepäissäni hankkinut niitä´, kun toi meidän ulkoilu ei sitten oikein ottanut tuulta alleen :D

   Poista
 3. Kauhea sanoa, mutta tuo hammaslääkärisummahan on oikeastaan teidän mittakaavassa lopultakin aika pieni verrattuna myöhempiin asioihin :s Toivottavasti kuitenkin jatkossa ei moisia teidän osoitteessa tarvitse maksella.

  Börjen ilme muuten on aika osuva myös :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katoin ihan samaa, pikkurahaahan tossa meni verrattuna nykyisiin kuluihin :D Ja niin ne rajat paukkuu, kipurajatkin...

   Börje siinä ihmettelee, että mitä se täti-ihminen nyt siinä valittaa - kissojen kulut on tärkeimmät - maksoi mitä maksoi ;)

   Poista
 4. Hurjat lukukerrat! Hyvä blogi, tuosta sen tietää.

  ...tosin olen itsekin varmaan neljästi lukenut tuon hammaslääkäripostauksen (ja kauhistellut summia, silloin ennen kuin vielä suuremmat summat tuli kehiin. D': :'D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kylläpä lämmitti mieltä sun kehut. <3 Ja hei, vaikka visiitteejä tulisi samasta osoitteesta monta kertaa, mulle kelpaa ;)

   Muo oikeasti naurattaa toi meidän hammashoitojuttu :D Miten mä oikeasti luuliln, että siinä ollaan korkeimissa mahdolissa summissa evöh ! No ei oltu, ei :D

   Börje tietää, että kissat määrää ja täti-ihminen kaivelee kukkaroa :D

   Poista
 5. Mun yksi mieleen jäänyt suosikki on se teidän rattaila-ajeluvideo! :-D :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, se oli niin nöyryttävä kokemus - mutta kieltämättä tuhottoman hauska :D :D

   Poista
 6. Olipa hauska idea tehä tämmönen muistelopostaus. Terkkuja ja ootetaan jo jännittyneenä top kolmosta. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kaverit, top kolmone onkin tossa jo jokusen hetken ollut tarjolla ;) (Näin pääsee sanomaan, kun ei ehi vastailemaan kommentteihin ajoissa ;D)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)