sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Siivouspäivä

Jos kädessä ei hurise imuri, niin jaloissa pyörii apulaisia.

Triolan siivouspäivänä apulaisia todellakin on. Ne keskittyy poseeraamaan ja estämään hommien etenemisen.

Ei tarvi tulla sen imurin kanssa, kiitos. Kissa lepää nyt.

Kuten varmaan maailman kaikissa kissaperheissä, vuodevaatteiden vaihto on aikaavievää ja kun lopulta vanhat on pesussa ja uudet pedissä, on siellä kissakin.

Ei tarvi ottaa tota imuria kiitos, kissa lepää tässä nyt.
Tai kolme.

Ei tarvi ottaa sitä imuria kiitos, kissa, kissa ja kissa lepää nyt.
Toisaalta etenee se siivoaminen muutenkin hitaasti, kun kissabloggajalla tarkkailee kisujaan sillä silmällä koko ajan ja on valmiuksissa juoksemaan kameran hakuun.


Otit sitten sen imurin!!!! 
Juoksuksi meni, imuoroin vaan puolet makkarista ja alin kuva on päivän ensimmäinen. 

Voisin todeta että kissablogista ei saa huoliteltua sisustusblogia vaikka kuinka yrittäisi. Siinä ne kaikki roskat ja tyynyt lipaston päällä odotti kiltisti kuvaussession päättymistä ja sen jälkeen ne vein vasta pois. 

18 kommenttia:

 1. Siis kyllä meillä ainakin on aina kauhean huoliteltua, siistiä ja tip top! Tuo pöly- ja kissankarvakerros on levitetty kaikkialle ihan tarkoituksella, kissanhiekkaa on rapistettu lattialle taiteellista silmää käyttäen ja tarkasti harkiten ja kissojen tavaroita sijoiteltu stat... strtr... strategillisesti valikoituihin paikkoihin pitkin lattioita. Puhumattakaan kaikista ihmisten omista esineistä erinäisillä vaakasuorilla pinnoilla (olisi kyllä pystysuorillakin pinnoilla, mutta niillä ei esineet hyvin pysy).

  Lisäksi mun sisustussilmät on pettämättömästi kierossa ja osaan takuuluotettavasti sijoitella huonekalut sellaisiin paikkoihin, mihin ne ei ainakaan sovi ja joissa fengshuit ei varmasti ole oikeanlaiset.

  Nih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kanssa aina ihan kamala työ kantaa pölyä kaikkialle, sirotella kissanhiekkaa ja -karvoja kanssa. Hyökäsin myös pystysuorasäilytyksen, kun sotki niin. Ei pysynyt pinnoilla mikään ;D

   Poista
 2. Vallan mainio siivouspäivä! Ihan paras. Täällä on myös aina todella siistiä, joten en lainkaan ymmärrä miten mattojen värit kirkastuvat kun niille imuria näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Optista harhaa. Näin olen ymmärtänyt. Mullahan kissat käy ravistelemassa irtokarvansa karvavatiin, josta ne on helppo viedä roskiin. EI meillä kukaan karvoja minneen muualle. Ei.

   Poista
 3. Kui sä uskallat säilyttää vaatteita noin näkyvillä? Oot kova! Mulla ei nyt oo kokemusta Ilonasta ja Zetorista vaatekaapissa, mutta onhan sitä muut kissat tykänneet kiivetä vaatteissa. Hyvästi sekin bleiseri ja toikin paita. Ei, en uskaltaisi jättää avorekkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä ihmettelin/ihastelin myös! Onhan tässä selvästi vähän sisustusblogivibaa. ;)

   Poista
  2. Kah ! Meillä ei tohon rekkiin ole ollut mitään kiinnostusta.

   Paitsi ehkä huomenna. Koska sanoin ton ääneen.

   Poista
 4. Kissakodin fengshui koostuu karvoista, hiekasta, pahvilaatikoista ja leluiksi luokiteltavasta sälästä lattialla. Muutama oksutahra kruunaa tasapainon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistämättömästi sanottu! Kehyksiin ja seinälle!

   Poista
  2. Tänään muuten mulla oli just toi fengshui, kun oli kaveri kylässä. Hän ei ole eläinihminen. Oli pukeutu ut mustaan. Karvat,check. Odotettiin kissoille pakettia ja lattialla muutama laatikko noin muutenkin, lelujen lisäksi. Check. Oksu, check :D Kaveri viihtyi, koska se fengshui oli kohdillaan ;)

   Poista
 5. Kissa ilmaantuu paikalle, kun lakanoiden vaihto tai vaikkapa sängyn petaaminen on alkamassa. ;) Silloin ei voi pedata niin pitkään kuin kissa on sängyllä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ihmisen pitäisi tietää, mikä on tärkeää. Kuten petaaminen :D

   Poista
 6. Kissablogistin koti on aina sisustettu päähenkilön/päähenkilöiden asiantuntevalla avustuksella ja heidän korkeutensa mieliksi/viihdytyksesti.

  Ennen kiskatteja koti oli hmmm normaali ihmisten koti, ny se on tietty kiskattien mukaan/makuun sisustettu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä muuten on tosi kivasti kissat huomioitu ja niin, että ihmisilläkin on kivaa <3

   Poista
 7. Heh, mulla on toi karvan levittäminen mennyt astetta pidemmälle. Huomasin tässä päivänä eräänä töissä cosy corneriin istahtaessani, että siellä on siinä yhdellä sohvalla kerros riistanväristä ja punaista karvaa ihan samalla tavalla, kuin kotonakin sohvalla!

  VastaaPoista
 8. No mutta, kissablogeissa keskitytään siihen kodin oleellisempaan sisustukseen: kissoihin. Näin ainakin koitan uskotella itselleni kun mietin kehtaako jotain kivaa kuvaa julkaista kissan takana näkyvien pölypallojen vuoksi. :'DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muo kyllä ahdistaa ne ( siis omissa kuvissa ainoastaan ) sotkut, mutta mä olenkin niin kovasti altistunut ruokakuvauksissa kaunnisti sommiteltuihin kuviin ja taustoihin ;)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)