tiistai 29. elokuuta 2017

Terveystarkistus 2017

Epikriisimme, olkaa hyvä:Autossa:    1 x  kakka
                  2 x  oksennusrefleksi ja rääkäisy
                  1 x  oksennus
                  1 x  pissa
                  Takapenkillinen huutajia, eestaas.

Loppusumma. Vakuutusosuuden jälkeen.

Börje:  1 x FORL hammas taas. Painoa tullut reilusti, nyt on saatu 6 kiloa rikki. Paluu painonvartijaksi alkaa. Hampaanpoisto ja hammaskivihommat edessä. (Hampaista saattaa kyllä löytyä toinenkin, ainahan siellä on ollut ylläreitä.)

Nilsson: Hammas ok. Se noin yksi ja melkein ainoa. Joutui verikokeeseen, koska aristelee vatsaansa ja on oksennellut paljon. Vatsa ultrataan samalla kerralla, kun Börjen suu hoidetaan. Paino noussut, nyt vähän yli 5 kg. Sai rokotteet.

Elli: Hammaskiveä, poistetaan. Nyt painaa yli 6 kg, joten alkaa kanssa painonvartijoissa. Tosin, Ellin lihaskunto on loistava että kyllä se jumppaakin syömisen ohella. Perusterve, ihana punkero.

Mimmi: Hammaskiveä, poistetaan. Laihtunut 300 g ja jos laihtuminen jatkuu niin vatsa pitää kanssa tutkia ettei ole suolistotulehdus. Mutta on meillä uuttakin...Kunhan palaudumme maailmalta, aloitan Madamelle mielialalääkityksen. Nisun kiusaaminen on mennyt niin överiksi, että se vaikuttaa selvästi HRHn elämänlaatuun. Nyt siis yritetään saada Madame taas omaksi itsekseen lääkkeen voimin eli vaikka Nisu ei kiusaamista lopettaisikaan niin Mimmi ei siitä niin stressaantuisi.

Nilssonin verikokeet meni onneksi vakuutukseen. Ilman sitä, summa olisi ollut 156 € kalliimpi. Jatkoahan seuraa,  joten onneksi on se vakuutus.

Ellin kanssa varmaan hoidan hammaskivet pois jossain huokeammassa paikassa. Mimmin kanssa oli sama idea, mutta kun sillä pitää nyt tarkkailla tuota painoa ja vatsan kuntoa niin ehkä sittenkään en vie muualle. Tai en. Tai joo. APUA. Ei voi vielä päättää.


 
 Kotona:  2  x  pestävää kantokassin karva-alustaa
                1  x  pestävä Sturdi sisätyynyineen
                2  x  oksennus
                 4 x läheisyydenkipeää kissaa (ekaa kertaa ikinä kaikki 5 nukuttiin samassa sängyssä)
               

Kotiin palasi todella uupunut täti-ihminen reissun jälkeen. Ajallisesti muutama tunti kissahippaa, stressiä ajon aikana ja lääkärissä, roudaamiset sun muut imee aika huolella ihmisestä mehut. Ainakin tästä ihmisestä.

Onneksi oli apukädet mukana, kiitos äiti taas kerran 

24 kommenttia:

 1. No voi hitsi! Kauheasti kaikkea tulossa: hampaita ja painonvartiointia ja lääkkeitä. Tosi kurja tuo Nilssonin taipumus kiusata toisia. Saisi kyllä lopettaa sellaisen, eihän se nyt ole mistään kotoisin, että toiset joutuu lääkkeitä syömään, kun yksi öykkäröi... Toivottavasti porukan vatsoista sentään ei löydy mitään ylimääräisiä!

  Tsemppiä sekä kissain terveydenhoitoon, että noiden laskujen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noi ell-maksut sellainen harrastus, että paljon muuta ei kyllä pysty sitten harrastamaan :D Mutta onneksi on vakuutus, johan siitä taas oli hyötyä. Painonvartijointi alkaa tässä pikkuhiljaa, kunhan saadaan Börjen hampaat ensin hoidettua. Sitten keskitytään ruokamääriin.r

   Poista
 2. On teilläkin ollut melkoinen päivä! Tämä on jo aika surkuhupaisaa, että teilläkin ollut eläinlääkärikäynti. :'D Nyt tuntuu olevan eläinlääkärikäyntiaaltoa, kun Raku mukaanlukien tältä ja eiliseltä päivältä tiedän yhteensä 6 taloutta, jotka ovat joutuneet käyttämään palveluita tutkimusten osalta.

  Tosi kurjaa kun hammasjutut vaivaa! Ja muutakin ongelmaa siinä ohella. :(
  Oliko Börjellä ehtinyt alkaa hammas oireilla? Oletko harkinnut ongelmakouluttajaa Nisun kanssa? Ei kuulosta hyvältä, että toinen joutuu napsimaan lääkkeitä, jotta voi elää saman katon alla. :/ Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläinlääkäreillä kautta Suomen oli siis "palkkapäivä" meidän 6 toimesta :D

   Hammas on oireillut, sen huomaa tavasta miten Böö syö. Siksi mä hoidinkin ton tohtorin ennen matkaa, ettei toimenpiteet venähdä kauhean kauas. Hoitoon mennään 13.9. Hyvästi rahat..

   Meidän tohtorin oma kissa on aikoinaan ollut samalla lääkkeellä ja siksi nyt lähden Mimmin kanssa niitä koittamaan. Luotan tuohon meidän tohtoriin täysin ja voihan olla, että tilanne saadaan muuttumaan niiden avulla nopeastikin. Nähtäväksi jää.

   Poista
 3. Huh, mikä kertomus. Ja kaikesta tosta kivasta saat vielä maksaa!

  VastaaPoista
 4. Huh huh, olipas teillä taasen reissu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan me kyllä sellainen haiseva ja huutava karavaani noilla reissuilla :D

   Poista
 5. Hyvin sä heistä huolehdit. Sydän! <3 Mimmille erityistsempit, mutta kaikille muillekin iso peukku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ana <3 Pakko hoitaa , kun ite olen ne välttämättä tahtonut kämppiksiksi. Mut kylhän sä tiedät :)

   Poista
 6. Tää kuulostaa taas kauhean tutulta, mekin tehtiin taas ihan vasta kunnon kokoelmakäynti, kun Snurren insulinoomalääkeresepti piti uusia, Miikkis käyttää silmätarkissa, Lysti rokottaa ja Esteriltä puhdistaa hammaskiveä. Monieläintalouden ihanuutta ❤️😜

  Mutta ei noita näätiä ole silti yhtään liikaa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vaihtaisi minäkään, onhan noi perhettä noi kiljukaulat ja kakkapyllyt ❤️ ❤️
   :D

   Poista
 7. Voi tuota teidän automatkaa! Onneksi kaikki saa sentään yhdellä kerralla käytettyä eikä tarvitse useampana päivänä rahtautua lääkärissä.

  Harmillisia vaivoja nuo hammashommat. Ja muut. :( Toivotetaan onnea Nilssonin mahaultran suhteen ja toivotaan kuvia kaljuksi ajellusta mahasta.

  Mimmille erityispaljon jaksamista kiusaamisen kanssa ja paljon tsemppiä, toivottavasti lääkitys auttaa! Nilssonia taitaa olla hankala saada kuriin. :/ Seppo on tosiaan samantyylinen, Kassinen onneksi osaa antaa takaisin, jos siltä tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpommalla mä pääsisin, jos veisin vaikka kahden erissä ne sinne mutkun näin pääsee yhdellä klinikkamaksulla. Ja onhan mulla apukädet mukana, mutta kyllä me aikamoinen näky ollaan :D

   Mimmin lääkityksen pitäisi vaikuttaa justiinsa siihen arkuuteen ja toiveissa on, että daami vetää joku kerta Nisulle pläsiin ja siitä saataisiin tilanne tasapainoon.

   Poista
 8. Luin tätä postausta kun oltiin matkalla mökiltä kotiin ja rufus huusi kuin sireeni, sanoin vain miehelle että onneksi meillä ei ole noita pissakakkaoksennus juttuja ja nää kävi vain eläinlääkärissä, me oltiin autossa kuitenkin neljä tuntia että Ruffen huutaminen on vähäistä joten koitappa mies kestää! :-D

  Tosi ikäviä juttuja silti, noi hammasjutut on ihan tyhmiä ja Nisu voisi myös alkaa käyttäytyä! :-( Toivottavasti masujutu on ok!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D APUA, mietin miten mä pystyisin noiden kanssa matkaamaan 4 tuntia ?!?!? En mitenkään :D
   Nisu on. Se taitaa olla musta niin mustasukkainen tai esittää mun edessä kunkkkua. Ne oli nimittäin ollut meidän matkan aikana ihan iisisti. Ja kun mä tulin himaan, alkoi taas kiusaaminen. Höh.

   Poista
 9. Taisi olla kaikille osapuolille astetta rankempi ja mehutimevä reissu. Ihana, että relaksoiduitte kaikki yhdessä <3 Toivottavasti mitään hurjempaa ei löydy mahakuvista :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peukut pystyyn, että maha on vaan ihan normimaha.

   Meidän ell-reissu pitää olla aina lomapäivä ja mä kaadun sänkyyn ilalla yleensä jotain klo 21. Sen verran rankkaa :D

   Poista
 10. Melkoinen ruljanssi kakkoineen ja oksuineen, mutta onneksi keikka on nyt heitetty. Joskin harmillista, että tuli aihetta jatkokäynteihin. Toivottavasti pikku öykkäri vähän rauhoittuisi niin, ettei Mimmin tarvitsisi stressata tai napostella pillereitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeellisintä on se, että vuosi menee aina niin nopeasti etten ole vielä täysin päässyt yli edellisvuoden käynnistä ;)

   Tänään aloitin Mimmin lääkkeet, katsellaan kuinka ne vaikuttaa.

   Poista
 11. Ei käy kateeksi. (Ell-käynti yhdenkin pahoinvoivan huutavan ja kakkaavan kanssa on ihan tarpeeksi rankkaa.) Onneksi selvisitte! Nyt lomafiilis kehiin, jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi noita reissuja ei tarvi tehdä kauhean usein, teidänkään :)

   Lomafiilis jatkuu vielä tämän viikon, keskiviikkona tosin pojat menee tohtorille hoitoihinsa *huoh*

   Poista
 12. Huh, melkoinen reissu tuon lauman kanssa varmasti. Toivottavasti hammas- ja massututkimuksissa ei tule ikäviä ylläreitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkus kyllä kuvaa meidän retkeä aika hyvin ;)

   Kiitti toivotuksista, keskiviikkona selviää Böön suu hoidetaan kuntoon!

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)