sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Kuukauden elokuva: Rattaat!

Niitä on nyt koitettu, tuolla ulkomaailmassa. Pahoitteluni narraattorin kankeasti kielitaidosta, vastahan tässä on Suomeen palattu maailmalta 25 vuotta sitten. Kamalan hard to puhu Soomi, kattokaas. Tai olla huohottamatta.
Tämä on myöskin täysin director's  uncut-versio. Uudella kameralla joku ei osaa zoomata eikä tarkentaa. Sentään olen löytänyt tuon videoinnin, vihdoinkin.




Videon jälkeen Börje syöksyi reiästä kokonaan ulos. Voi olla, että tädille tuli normaalihiki ja stressihiki samaan aikaan päälle. Lievää kovakouraisuutta käyttäen kissa työnnettiin vaunuihin takaisin. Ja yritettiin pitää siellä sisällä, johon toki auttoi turvahihnan kiristäminen.
Tätä episodia seurasi meidän ensimmäinen yleisö: joku täti pani pyörän parkkiin meidät nähdessään ja ihasteli ideaa kärryistä.

Hiestä sokeutunut täti lähti molemmat kissat vaunussa kipittämään kotiin heti tämän jälkeen ja johan sitä sitten törmättiin naapureihin. " Mä jo luulin, että sulle on tullut vauva, mutta noihan onkin sun kissat". Jep. Noloa, mutta ei niin noloa kuin olin odottanut.

Nilsson olisi ollut valmis ulkoilemaan pidempään. Börjen mielenrauha järkkyi niin pahasti, että kotona piti sähistä kaverille, jos ne uskaltautui vähänkin lähentelemään sitä. Börjenrääkkäjätäti sitä onneksi lääppiä ja pussailla eli ainakaan en saanut vihoja tästä kokeilusta niskoilleni.

Hyvä peti, paha kulkuneuvo! 

Nyt yksi ihminen kerää taas rohkeutta uuteen yritykseen, tyttöjen kanssa. Onneksi mä jo tiedän vähän enemmän, kuinka edetä. Noloahan noiden kanssa on liikkua, mutta on ne kyllä tosi kätevät.



32 kommenttia:

  1. Hassua et niihin on jätetty edes tuollainen pakomahdollisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi sisällä on ne "turvahihnat" niin ei sentään kokonaan pääse karkuun kun ne on kytketty valjaisiin.

      Poista
  2. Voi Börzy miten söpö ilme! Mutta kamalat rattaat, jos niistä pääsee puikertelemaan ulos. Hiki tulee pelkästä ajatuksesta :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rattaissa pystyy söpöilemään vaan, kun ne on himassa ja parkissa ;)

      Vähän yllätyin, kun pötkö Börjeä sieltä luikahti ulos - eli turvahihnan tulee olla lyhyellä ja tohon ommella pari tikkiä. Varmaan kalliimmissa malleissa tollaista ei löydy.

      Poista
  3. Hauskaa! Näyttää mukavalta menolta! Ja hyvä ettei ollut niin noloa kuin pelkäsit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä noilla saadaan uutta puhtia syksyyn, kun vähän treenaillaan ekaksi. Ja saan kaiken nolouden jätettettyä muistoksi vain ;)

      Poista
  4. Hienostihan teillä meni! Me luvataan parantaa tapamme ja mennä taas joku päivä kärryttelemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Te ootte meidän esikuvia, kun ootte tota jo treenaillut aikapäivät:)

      Poista
  5. Khihi, tuostahan saisi leikattua jännityselokuvankin, kun vähän hidastaisi ja laittaisi pahaaenteilevää musiikkia, kun Börjen pää työntyy kolosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja siltä se tuntuikin - siis jännitysleffalta, kun katti pullahti sieltä reiästä kokonaan ulos :D

      Poista
  6. Voi Börje! Ei vissiin ollut Matzolle sopivaa puuhaa tuollainen kärryttely. (Ihana MAU! muuten Börjeltä!)

    Kauhea ihme että Nilsson otti rennosti, kuka olis uskonut ��

    Tuo pakomahdollisuus on kyllä paha! Miten onkin jätetty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liian lapsellista homma Matzoille, epäilen;D Matzo huuteli mulle tosi paljon koko reissun, mutta heti kun aloin kuvaamaan, se vaikeni. Kissat.

      Nisun kanssa ollaan oltu kaksinkin lenkillä, silloin vähän jännitti kun ei ollut kaveri mukana . Mutta ei paljoo, koska Nisu.

      Poista
  7. Aivan huippu elokuva! Täällä ostetaan rattaat heti kun matti on häipynyt kukkarosta (eli ei ehkä ihan pian)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Meillä ostos meni kesälomarahoista, mitäpä mä niillä kun kissoille pitää ostaa...
      Sitten kun teilläkin on rattaat niin voidaan hei lähteä kimpassa lenkille kissojen kanssa :D :D

      Poista
  8. Böö ei saa karata rattaista!! Tuohon kohtaan voi muuten ommella pari ommelta niin ei pää pääse enää läpi saatika koko kissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli kamalaa hommaa, että Börje tahtoi tehdä omat päätökset ja ottaa hatkat !

      Toi on hyvä idea, pitääkin katsoa saanko itsestäni irti vähän ompeluhommia. Toisaalta, jos kukaan muu ei nyt panoikoidu tuolla niin sittenhän mun ei tarvi ommella ;)

      Poista
  9. Täällä taasen kärrykuume nousi parilla pykälällä... Onneksi Börje ei lähtenyt pidemälle karkureissulle. Muista kertoa, miten tyttöjen kanssa kävi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä teidän nyt pitää tollaiset hankkia, sitten ;)
      Onneksi vaunuissa on ne turvanarut, ei pääse katti karkaamaan pitkin kyliä.
      Tyttöjen kanssa suunitellaan retkeä tässä jonain päivänä, rapskaa tiedossa 1

      Poista
  10. Tää saattaa olla kesän parhaita elokuvia.

    VastaaPoista
  11. Voi ei mun sydän suli, toiset on niin ihmeissään ja tohkeissaan siellä vaunuissa <3
    Sitten minä olen tohkeissani kun pitkästä aikaa kuulin sun äänen ! <3 Olisin tunnistanut missä vaan vaikka kuinka olis tekoparta ollut :)
    Terkut ja kesänjatkot !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyypit oli kyllä kirsut jännityksestä ihan punaisena ja märkinä, kun päästiin kotiin <3

      Kelaa hei, mä yritin olla huutamatta ja kuulostaa uutistenlukijalta - huutamattomuus onnistui, mutta uutistenluku taisi vähän mennä harhapoluille :D

      Ihania vikoja lomapäivillä sulle ja mulle, vielä niitä on sentään jäljellä ;)

      Poista
  12. Hei, nyt ihan ekana vaatimus: teidän on IHAN PAKKO ryhtyä vloggaamaan! :-D Nauran täällä vieläkin. Mä en nyt ihan välttisti tiedä, haluanko kärryt. Pihalla raksaäijät katsoivat mua jo vähän vinoon, kun ulkoilutin taannoin sitä kantolaukkua ja lässytin sille. Olihan siellä Jujukin sisällä, vaikkei ehkä kauemmas siltä näyttänyt...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli itseasiassa aika hauskaa, tiedä vaikka sitä yrittäisi löytää vaikka kerran kuussa jonkun vlogattavan jutun ;)

      Tollasten lastenrattaiden kanssa muuten sen sössötys on olettavampaa kuin laukulle, mä heti ammuin alas sun epäröinnin :D

      Poista
  13. Ei se mitään noloa ole. Rinta rottingille vaan ja kärryilemään. Eka kerta ku olin metrossa niin jo semmonen vanhempi nainen, ja mies myötäili, sano 'on tuokin että ilmaseksi matkustetaan kärryjen kanssa ja siellä on kissa'! Mä siihen, että 'sorry vaan aina oon matkani maksanu ja niin nytkin'. Useammin näkee ilmaisia matkoja niin ett 5-vuotias on kärryissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovasti olen yrittänyt, mutta huomaan luikkivani kyyryssä piiloon kun vastaan tulee ihmisiä :D Huvittavaa: kohtuullisen höpsähtäneenä KISSAblogia pitävänä kissatätinä yritän esittää jotain ihan muuta tuolla ulkomaailmassa, näköjään !

      Toisaalta muo voisi viihdyttää suuresti justiinsa julkisissa typeryyksiä laukovat kanssamatkustajat, tostahan mä sainkin aika hyvän kimmokkeen matkailla kissan kanssa, koska kyllähän sitä pitää päästä vähän huutelemaan takaisin ;D

      Poista
  14. No nyt täti-ihminen on höpsähtänyt aivan totally!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei voi edes kieltää, kun tunnustin blogissa ja omalla äänellä vielä :D

      Poista
  15. Loistava elokuva. Pitää ehkä kopioida idea, ja tehdä oma leffa. :)
    Oon yrittänyt miettiä, että miten noista rattaista sais parhaiten noi pari pakopaikkaa paikattua, mutta vielä ei oo täydellistä ratkaisua tullut. Tosin nyt kun on pari kertaa poitsujen kanssa käyty ulkona, on pojat pysyneet ihan nätisti rattaissa, välillä vähän käy nenä ulkopuolella haistelemassa, että ehkä ei niin kiire oo pakoaukkoja peittää.
    -ihminen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tehkää leffa! Ehdottomasti :D

      Mäkin nyt tässä katselen, miten tarpeellista on noi reiät yrittää saada kiinni. Börjen kanssa taidan suosiolla jättää rattaat väliin, en viitsi kiiusaa toista.

      Poista
  16. Triola rattaissa on varsinainen babemagneetti :D tai no, vetää satavarmasti kissatätejä/setiä puoleensa. Lupaan tulla juttelemaan/lässyttämään, jos näen Triolan valjakon huudiloilla. Tätä lisää, ihanaa! Toivottavasti Böö ei saanut ikuisia traumoja, sillä hän on rattaissa niin KOMEA <3

    VastaaPoista
  17. Ihana kuva Bööstä! ♥ Hurja poitsu kun onnistui murtautumaan ulos esteestä ja kiinnityksestä huolimatta. Ulkoilu ei selvästi ollut Börjen juttu. :D Nisu niin reippaana ja hienot ulkoilumaastot teillä!

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)