tiistai 12. huhtikuuta 2016

10 faktaa

Meille tupsahti haaste elämää ja elämyksiä - blogin Pirkolta ja sitten nämä oli heti, että joooo.
Tästä lähtee !

1. Täti-ihminen on lievästi neuroottinen kissojen astioista eli samaa lautasta ei käytetä kuin kerran: 1 lautanen per kissa per ateria.  Lautaspyykkiä siis piisaa.

Parin aterian verran  ;)

2. Täti-ihmisellä on lievä pakkomielle kisujen kirsuihin. Niitä on pakko pussailla ja koskella.

KIRSU!!!

3. Kaikki neljä kissaa on kesytetty niin, että niiden häntiä voi rakkaudella rutistella. Siihen meni jokunen hetki, mutta nykyään häntää tullaan ihan itse tarjoamaan silitystä varten.


4.Yksikään Triolan kissakansalaisesta ei ole kiinnostunut lukemaan kissaa. Tämä tarkoittaa siis sitä, että vieraan kissan/kissojen hajut ei juurikaan kiinnosta noista yhtäkään. Nuuskaus, pusku ja omille teilleen lähtee ne.
Ei kiinnostanut Helsingin kissakahvilan kavereiden tuoksut, ei.
5. Täti-ihminen osaa ostaa ihania, mutta tyhmiä epäkäytännöllisiä juttuja kissoille. Kuten keraamiset, ison koiran ruokalautaset Englannista tilattuna. Mutkun ne on käsinmaalatut hei !

Jep. Ei käytössä. Out of order.
6. HRH on lähentynyt ihmisten kanssa. Nykyään Madame saattaa löytyä täti-ihmisen kyljen päältä lököttelemästä tai antamassa ohjeita rapsutteluun etutassut tädin polvella.


Kuningatar ! 
7. Joku ihminen on tässä kodissa kovin laiska leikkaamaan kissojen kynsiä.

8. Herra Nilsson seuraa täti-ihmistä kaikkialle. Mitä täti-ihminen ei suinkaan pane pahakseen.

Yritettiin kerran ottaa kaverikuvaa...
9. Börje on alkanut vähän rakastumaan täti-ihmiseenkin ja muutaman kerran viikossa meillä on intensiivisiä puskuhetkiä ja kovaa kehräämistä. Yleensä keskellä yötä.

10. Börje tuntee todistetusti ainakin kaksi sanaa. Toinen on sen oma nimi ja toinen raksu.

Tiedätte kyllä, kuka on Börjen todellinen ykkönen.
Tästä saa napata haasteen mukaansa, kuka vaan tahtoo !

25 kommenttia:

  1. Kiva kun vastasitte ja vieläpä näin kivasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta, tämä oli hauska ja vähän haastavakin - sitä joutui tosissaan miettimään mitä ei vielä ole ehkä paljastanut meistä täällä blogissa ;)

      Poista
  2. Pakkomielteensä kullakin. Toisilla tassut ja toisilla kirsut! Vaikka onhan kissan nenu ihan hirmuisen ihana ❤️ Kissassa ei tosin muita osia olekaan kuin ihania.

    Börje vissiin on ajatellut, että jostain se hellittely on saatava nyt kun oma Nuori Aikuinen muuttaa. Ei se kuitenkaan ole vielä ilmoittanut muuttavansa Nuoren Aikuisen luo? ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä mietinkin sun tassufaniutta muuten tota kirjoittaessani :D Oikessa olet, koko kissa on niin täydellinen paketti, ettei niistä löydy yhtään huonoa osaa <3

      Vähän olen kauhulla kyllä odotellut, että missä vaiheessa Börje pakkaa Sturdin ja lähtee uuteen kotiin. Yritän viekkaudella (possun ♥ ) pitää sen täällä omassa laumassa jatkossakin ;)

      Poista
  3. Täti-ihminen on todellinen true cat lady ♥

    VastaaPoista
  4. Laiska kynsienleikkaaja löytyy täältäkin. Täälläkin saa kosketella häntiä.

    VastaaPoista
  5. Joku taisi meidät tähän haastaa, kukahan se oli.. :D No pitää viikonloppuna yrittää tehdä tama!

    VastaaPoista
  6. Olipahan ruokakippoja :D Mää kans tarjoon ruuat puhtailta lautasilta, ja astiakaappi on puolillaan kissan lautasia kun oon niin laiska tiskaaja.. :p Kivoja faktoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei meilläkään tonne juuri muuta mahdu, kun noi kissojen kipot :D Onneksi on astianpesukone, muuten olisi valtava kuivatuskaappikriisi pällä koko ajan!

      Poista
  7. Faktahomma :) Hauska teksti. Täälläkin ollaan neuroottisia kippojen ja hygienian suhteen. Nykysellään kipot menee tiskikoneeseen kuumaan pesuun (vaikka sitä sanotaan ettei saisi samassa yhteydessä kaksijalkaisten astioiden kanssa pestä). Lisäksi meillä on kaikki kipot teräksisiä, em. syistä: mm. muoviset tuntuu naarmuntuvan ja pinttyvän siten, että ei nyt vaan kelpaa neurootikolle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Mä asken haastoin itseni ja laitoin lihat samaan kippoon missä oli ollut muuta ruokaa äsken. En tee toiste, ei psyyke kestä :D Siksi on ilo kuulla, että sieltä löytyy kanssasisar saman neuroosin kanssa :D

      Ja kyllä mäkin pesen kissojen kippoja samaan aikaan kun ihmistenkin, pussaillenhan mä noiden kirsujakin jatkuvasti (jat toivon, ettei ne just ole ollut takamuspesulla) ;)

      Poista
  8. Mitä kuppeja tuossa ekassa kuvassa on (vai lautasiako ne ihan oikeasti on?), kun mahtuvat noin hyvin kaappiin kuivumaan pystyyn?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihan tavallisia teräskuppeja Zooplusalta. Mun toinenkin neuroosi paljastui tossa kuvassa; kippojen pitää olla tiukasti tiiviissä rivissä ;D

      Poista
  9. Ihana kuva HRH:sta :) Nuohan on upeat nuo nimikoidut lautaset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HRh on todellakin edukseen tossa <3

      Noi kipot on ihanat, mutta aivan liian isot ja herkät menemään rikki. Tilasin Nisulle samanlaisen (mutta kissojen kokoa) sen muutettua kotiin ja sen kipon elinkaari oli noin viikko. Sitten se olikin jo rikki ;)

      Poista
  10. Ihania kissijuttuja! Täällä myös kirsufani (kissoissa on mahtavan kiehtovia yksityiskohtia, kuten tiedämme:) Ja Epun ja Maunon ihminen julkaisi jokunen viikko sitten Maunon kirsusta hienon kuvan. Ellin kirsu ja nassu kokonaisuudessaan on nam nam nam. Sinisillä kissoilla näkyy selvästi nenän harjan tähtikuvio (samanlainen kun Mersun keulasta löytyvä kolmisakarainan).

    Triolalla & Nilsonilla on itseluottamus ja rakkausluottamus täti-ihmiseen kohdillaan, jos vieraiden kissojen hajut eivät häiritse.

    Madamen lähentyminen osoittaa, että täti-ihminen on läpäissyt tiukan kuninkaallisen seulan.

    Börje 'yön ritarina' :D <3 - ennustin tämän ja tästä se vielä kehittyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirsut on parasta mitä maailmassa voi olla ;D Maunon kirsu vasta ihana onkin, tummalla reunuksella vaaleanpunainen pusutettava nenu ! Niin ihana :)

      Meillä on kaikkea uutta ja jännää meneillään, katsotaan pitääkö sun ennustuksen jatko-osakin paikkansa ja yön-ritarin rakkaus syvenee vielä :D

      Poista
  11. Hatunnosto tiskausahkeruudelle! Minulla saattaa tiskit odottaa pesuaan viikon-parikin kun ei vaan jaksa uhrata sitä muutamaa minuuttia niiden hoitamiseen. :D Onneksi meillä on myös astianpesukone, jolla suurin osa pesuista hoituukin (mm. kisujen lautaset).

    Kirsut ja hännän rutistelut on mahtavuutta! Meillä sitä suositumpi tapa on heiluttaa kissaa reisistä kiinnipitämällä (vähän vaikea kuvailla, mutta siis niin että kisu on koko ajan jalat maassa. :D), etenkin Rakulla mukaan kuuluu myös reiden taputukset. Alkuun se/ne olis kisuista outoa, mutta nykyään etenkin Rakulta siitä seuraa kunnon puskukehräykset. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pyrin pesemään kipot joka päivä ja heti käytön jälkeen, mutta sitten joskus laiskottelen ja niitä kertyy ihan kamala pino. Niinkuin tosta kuvasta näkyy ;)

      Ihania kummallisuuksia alkaa paljastumaan meistä kaikista :D Mun pitääkin koittaa, miten noi suhtutuu reisiheilutuksiin :D

      Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)