maanantai 10. elokuuta 2015

Pinkkihiiri *varoitus*

*** Tämä postaus sisältää rujoja kuvia pienistä pakastetuista hiirivauvoissa ja videon, kun Madame syö sellaisen ***


Hiirihän se olisi parasta ravintoa kissoille.  Koska tämä ruokinta ei  "luonnostaan" onnistu näin kaupunkikerrostalovaljastelematon-olosuhteissa, voi niitä ostaa pakastettuina.  Vauhti-Raksusta tilasin viimeksi kaikille yhden pienen pinkkihiiren.


Vaikka täällä täysiä liputetaan asianmukaisesta ruokinnasta niin pakko tunnustaa kuinka onnellinen olin, kun meillä ne kelpasi vai yhdelle. Elliä ei kiinnostanut ollenkaan. Mun ihanat kariniemenkanafilekissat!

Tutustuminen ennen makupalan hylkäystä.
Mutta Madamelle ne maistui oikein hyvin. Sain kuvattua heiluvan ja epäselvän leffanpätkän ensimmäisen pinkin syömisestä.

Videon narraattori voisi opetella hengittämään kevyemmin ja ehkä puhumaan normaalilla äänellään. Tai jopa kuvaamaan videoita.  Mutta minkäs teet.



Onneksi  näitä ei siis tarvi tse jatkossakaan ostella saati ruokkia tippa linssissä. No, Mimmille ehkä silloin tällöin.

34 kommenttia:

  1. Tuo on ihan tyttöjen värinen hiiri! Eihän sitä pojat syö ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, jo se olikin ihan vaan värikysymys :D ?

      Poista
  2. Mulla kisut tykkäsivät enemmän ns. "seuraavasta koosta", eli niistä joilla on jo karvat päällä. Pinkit jäi molemmilta tytöiltä syömättä :/ Harmi että ovat melko hintavia, muuten voisi ostaa useammin herkkupaloiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä, pitääkin tilata sitten niitä jossain vaiheessa kerran. Ja jos ne ei maistu niin saa Madame vähän reilummin sitten mahansa tätyettä ;D

      Hinta on kyllä aika rapea noissa hiirissä, pitäisi olla tziljonääri että noita voisi muutenkin ruokkia kuin erikoisherrkuina kerran kussa :)

      Poista
  3. Win win - tilanne HRH:lle. kun muille ei maistunut, niin Mimmi sai kaikki neljä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MImmi ei kyllä pistänyt yhtään pahakseen tilanteesta ;)

      Poista
  4. Heipsunkeipsun! Minun höpsykkäkin on pidellyt hiukkasen liika aktiivista lomaa, mutta kamuja ei ole unohdettu! Mulla on kohta synttärit <3 Onko teillä hyviä ideoita, miten voisin juhlistaa? Oon aikas varma siitä, että Höpsykkä ei anna hiiriä syödä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tervetuloa takaksin blogistanian pariin :)

      Paras synttärilahja on jotain herkkua, jos ei nyt hiiret maita ja sitten tietty toosi paljon leikkiä. Jos Minni suo sis huvittaa leikkiä just silloin. Kissat päättä :)

      Poista
  5. Oon harkinnu kans näitä hiirujen ostoja evääksi kissoille, mutta jotenkin on jäänyt... mahtaiskohan noi niitä edes syödä, kävis niinku teilläkin :D ehkä Chapi vois sit leikkiä Mimmiä ja vetää muidenki sapuskan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi noi kelpasi edes yhdeklle, muuten olisi harmittanut aika rankasti ;)

      Poista
  6. Joo, ehkä ihan hyvä etteivät niin kelvanneet. En ajatellut kokeilla. En tosin osaa kuvitella, että tekisivät meilläkään kauppaansakaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyllä harmita ihan kamalasti, muut piffit mä hadlaan kyllä ihan hyvin mutta voissa oli kyllä vähän kestämistä ;)

      Poista
  7. Mäkin tahtoisin kokeilla pinkkejä mutkun niitä pitää tilata ja ne pysäkit ei oo ollenkaan lähellä. :( Hyvin maistuu Madamelle hiiru, maistuista meilläkin sit jos joskus noita jostain hankin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ollaan kotiikuljetusreitillä, joka kyllä helpottaa elämää muutenkin lihojen suhteen paljon !

      Poista
  8. Hyvä Mimmi!! :) Meilläkin pidettiin eilen (fuzzy eli se pienin karvallinen)hiiripäivä ja vau mikä askel eteenpäin, sillä Raku the hyi-mikä-toi-on-en-syö maisteli hiirtä!! :) Ei suostunut puremaan ihoa rikki, mutta oli selkeästi kiinnostunut. Ehkä ensi kerralla! Norallekin maistui pitkästä aikaa hiiri. Haiku-parka oli ihan paniikissa kun olin ottanut vain 2 hiirtä sulamaan kun arvelin, ettei Rakua kinosta ja sitten poitsu meinasikin syödä Haikulle tarkoitetun hiiren. :DD Kun Rakulle ei kelvannutkaan sai Haiku syödä omansa pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun täytyy jossain vaiheessa koittaa noita fuzzeja, vaikken ihan kamalan innoissani olekaan ;) LIhat on ihan ok kun ei näe mitä ne on aikasiemmin ollut ;)

      Poista
  9. Kivan väristä ruokaa tarjolla...värin puolesta maistuis mullekin :)

    VastaaPoista
  10. Apua, kaikki muut kommentoijat ovat niin reippaita... Parasta mahdollista ruokaahan hiirulat kissoille ovat, sen toki tiedän. Ja hiiret ovat tuholaisia jne. Mutta kun... mä tykkään niistä elävinä pikku nappisilmineen ja siimahäntineen, enkä voinut videota edes klikata! :-o *snif* Yritän silti kasata itseni ja toivotan bon appetit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. (en minäkään sitä videota katsonut...)

      Poista
    2. Ihanaa, että löytyi edes yksi melkein-kohtalotoveri! :-D

      Poista
    3. Videolla ei onneksi näe, mitä se Madame siinä nautiskelee mutta tietoisuus siitä on kyllä ihan riittävä ;)

      Poista
  11. Pienihän tuo on kuin mikä! Kilohinta oli varmaan melkoinen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kansa 50 senttiä kappale, kilohintaa en niille voi laskea koska se on päätähuimaava !

      Poista
  12. HRH on Suuri Saalistaja! Meillä ei kelvanneet nuo pinkit kun joskus vuosia sitten niitä ostin. Pitäis varmaan kokeilla sitä seuraavaa kokoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin taitaa olla edessä seuraavan koon koittaminen, luotan että ne kelpaa ainakin Madamelle ;)

      Poista
  13. http://pawprintinmyheart.blogspot.fi/2013/11/kissa-ja-hiirileikkia.html << Myös meillä tykättiin ihan superpaljon kun herra sai lämpimiä pinkkejä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä olikin todellinen salistaja ja mitä ilmeisimmin onnellinen ruokailija :D Mutta mistä sä siis lämpimiä hiiriä hommaat ?

      Poista
  14. Oliko tää kuinka mones kokeilu teillä? Meidän kolmikolla on tutustuminen raakaruoan erinäköisiin ja kokoisiin suutuntumiin vaiheessa. Toistaiseksi hyvin menee vain raaka (luinen) broilerin jauheliha, ja sekin vain Teslalla. Hiljaa hyvää tulee ... (thumbs up!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiirissä eka, kerran ollaan koitettu tipuja - erittäin epäonnistuneesti! Tsemppiä teille liha-aterioiden tarjoiluun ! Meillä noi syö hyvällä ruokahalulla valikoitus merkkiohoja kuten broiskunfilettä, kivipiiraa ja suurta lemppariaan: possun ♥ !

      Poista
  15. Hyvä videohan tuo oli! Hienosti Mimmi maiskutteli hiirensä ja söikin tosi nätisti, kaikki meni.

    :-) Täällä emäntä tunnustaa, että kaupunkioloissa ruokintarajana on juurikin nuo pakastehiiret. Maalla saavat syödä hiiriä omatoimisesti niin paljon kuin osaavat pyydystää, ei hetkauta emäntää, mutta ajatus hiirien ostamisesta puistattaa ja että niitä olisi omassa pakastelokerossa, vieläkin enemmän, prrrhhhhh. Mutta ehdottomasti hiiri on erinomaista ravintoa kissalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, Madame ruokaili hiiret tyylikkästi ja sottamatta eli ei meidän video sentään mikään etova mäissäilypätkä ollut ;)

      Onnekkaita on teidän katit, kun saavat itse pyytää hiirensä ! Täällä on vielä kunnianhimoinen aie hankkia ainakin kerran vielä hiiriä, mutta kerätään ensin vähän hermoja ;)

      Poista
  16. Minä rohkeana katsoin. Hienoa Madame ♥
    Meilläkin käy muuten joku editoimassa mun videoita... kimittää omituisella äänellä ja saa kuvan jälkikäteen jotenkin omituisen heiluvaiseksi, vaikka minä h-u-o-l-e-l-l-a kuvaan! Hmm.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitämme rohkeudestanne elokuvan suhteen ;D
      KUmma jute toi video-homma, kun ammatitlainen tekee niin ammattilainen todellakin tekee on laatu hyvä, muta sitten joku vaan pilaa sen vähintääkin sössöttämällä siihen päälle ? !!

      Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)