keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Lemmikkiblogit

Nyt se on virallista, Lemmikkiblogit on auki mutta mikä on lemmikkiblogit ?

No sehän on lemmikkiblogeihin keskittynyt uusi blogiportaali.
Tällä hetkellä tiimissä on mukana  kissapuolelta yours truly sekä Kissankujeita -blogi. Mukana on jokunen koirablogi, lehmäblogi (!) ja jänisblogi.

Portaalissa mukana olomme ei muuta meidän osoitetta, juttuen tasoa tai tasottomuutta. Blogin yläosaan on tosin ilmaantunut lemmikkiblogit-palkki ja siitä pääsee kätsästi portaaliin tutkimaan mitä siellä on tarjolla.


Tällä puolen ruutua ollaan aika lailla täpinöissä tästä uudesta kuviosta, jännää nähdä kuinka portaalissa oleminen vaikuttaa esim. blogin liikenteeseen. Toivottavasti positiivisesti, eikä negatiivisesti :)

Portaaliin voi hakea jatkuvasti ja toivotaan että kissablogeihin saadaan lisää tiimiläisiä. Ja joku  liskoblogi.Tai papukaijablogi. siiliblogi. ja frettiblogi...hämähäkkiblogi ?

24 kommenttia:

 1. Jee, onnittelut mukaan pääsemisestä. Mekin haettiin, mutta ei vissiin kelvattu kun ei oo mitään kuulunut. Noo, toisaalta ehkä parempikin niin ni ei tarvi stressata vielä yhdestä lisäasiasta blogiin liittyen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon!
   Mukaan hyväksyttyjen blogien määrästä huomaa, että portaalilla on kova seula valittujen blogien suhteen. Nythän on mukana vain 9 blogia näin alussa. Määrähän tosin tulee kasvamaan, haet sitten uusiksi jossain vaiheessa, kun bloggaaminen alkaa tuntumaan ihan liian iisiltä ja stressivapaalta :D

   Poista
 2. Kävin jo katsomassa tuolla lemmikkiblogit-paikassa, enkä ollenkaan ymmärtänyt mikä se on. Mitä se tekee ja miksi? Hyötyykö siitä joku, ja jos kyllä, niin miten?

  Mutta hyvä teille tämä. Uskomme lupauksiin, että taso ei muutu, kun se on ollut just hyvä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogiportaalit hyödyttää periaatteessa kaikkia mukana olevia. Portaalin vetäjä promoaa mukana olevia blogeja ja blogit taas tekee portaalia tunnetuksi.

   Vetäjä myös yrittää hankkia mahdollisia yhteistyökumpaneita, kampanjoita sun muita blogeille, mutta en usko tämän olevan mitenkään massivista toimintaa lemmikkieläinpuolella. Esim. meikkiportaaleissahan tai ruokaportaaleissa bloggaajat saavat paljon tavaraa testattavaksi, paljon kutsuja tapahtumiin jne.
   Itse en ihan heti odota kutsua marsujen uuden sadon ruohon maistelutilaisuuteen ;)

   Ihanaa kun luotat meihin, tulossa on vähän sisustusjuttua vanhaan hyvään malliin.. ;)   Poista
 3. Mäkin toivon lisää kissakavereita portaaliin, kaksi kissablogia on ihan liian vähän! Toivotaan nyt että Marraskuun Muruset pääsis ainakin tuon kuukauden tähtiblogi -kisan kautta remmiin mukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti, vaadimme lisää kissoja seuraamme asap ja allekirjoittanutta ei yhtään harmittaisi, jos ensimmäisenä mukaan tulisi Marraskuun Muruset ;)

   Poista
 4. Onneksi olkoon teille! Mahtava juttu!

  Kova oli karsinta, jopa niin kova, että ihan harmittaa. Nimittäin laitoin sähköpostia silloin aikanaan tyrkyttääkseni meitä mukaan, mutta koskaan ei tullut minkäänlaista vastausta. Olishan ne voinut jotain laittaa!!! Jotenkin jäi paha maku. Happamia sano kettu! Nii, pääsisköhän kettublogilla? Perustaisko= Ai niin, mut eihän mulla oo kettuja! Tyydyn pihlajanmarjoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitämme kovasti :)

   Ymmärrän harmituksen, täälläkin nyt harmittaa teidän puolesta. Toivottavasti teille tulee jossain vaiheessa jonkin sortin viestiä. Hakuhan heillä on kokoajan päällä, joten jos vielä et sitä kettublogia ala suunnittelemaan :)

   Poista
  2. No sehän siinä ihmetyttää, että haku on päällä, eikä vanhoillekaan hakijoille vastata asiallisesti!

   Poista
  3. Valitettavasti Lemmikkiblogeilla ei ollut resursseja vastata satoihin hakemuksiin. Vastasimme kaikkiin alkupään hakemuksiin, mutta tajuttuamme kuinka paljon hakemuksia tulee ja kuinka paljon aikaa vastaaminen vie meidä piti se valitettavasti lopettaa. Kaikki hakemukset on kuitenkin luettu :)

   Poista
 5. Olisipa kiva jos pääsisin kanssa portaaliin, mutta en usko että mahdollista. Muilla hakioilla on niiin monta lukijaa ja mulla vain murto-osa :( Harmittaa, mutta yritys on kova! Onnea kuitenkin, että te olette päässeet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pidän peukut pystyssä ! Kävijämäärähän ei tuolla sinällään ole kriteeri, joten kyllä teillä toivoa on :) Ja kuten sanottu, jos nyt ei pääse niin jatkossa voi yrittää uusiksi .

   Poista
 6. Onnea, onnea! :)) Kiinnostavaa seurata, miten tuo blogiportaali lähtee toimimaan. Toivottavasti kaikki innokkaat pääsisivät sen laajetessa mukaan – Murusia jo äänestinkin! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Mielenkiintoista on kyllä nähdä, mitä portaali tuo tullessaan. Eniten odotan siltä sitä, että lemmikkieläinblogit alkavat saamaan enemmän näkyvyyttä ja ehkäpä jopa arvostusta :)

   Poista
 7. Hienoa! Näkyvyyttä "yhteiselle asialle" =) Onnea!

  VastaaPoista
 8. Onnea mukaanpääsystä! :) Toivottavasti vakkarikissablogeja otetaan paljon enemmänkin lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Peukut pystyyn, että Muruset nyt ekana pääsisivät mukaan, sitten jatkossa vielä muita !

   Poista
 9. Tämä blogi onkin mulle ihan uusi tuttavuus, kiva kun pääsitte mukaan :) Meitä pyydettiin myös ja odotan innolla että lisää blogeja löytyisi tuonne portaaliin :D Ei niinkään koirablogeja, vaan just kissoja, jyrsijöitä ym. Ei olisi niin suppeaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit visiitille, toivottavasti suo nähdään täällä useamminkin :)

   Mä kanssa toivoisin kovasti lisää erikoisempien lemmikkien blogeja ja muutenkin blogien määrän kasvavan reilusti. Peukut siis pysstyyn, että hakijoissa olisi niitäkin tajolla !

   Poista
 10. Hyvä, että lemmikkiblogeja näkee tuolta koottuna, vaikka määrä onkin nyt hirveän pieni. Outoa, että niin monelle hakijalle ei ole edes vastattu mitään. :/ Onnittelut teille mukaanpääsystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksista :)

   Mielenkiintoista nähdä vuoden päästä, kuinka portaali on lähtenyt käyntiin ja onko blogien määrä kasvanut siellä paljon. Toivotaan, että tässä alussa on nyt vaan ollut kiireita portaalin tiimoilta ja vastaamatta jäteytyt hakemukset saisivat toivomaansa infoa :)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)