keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Perkele.

Nyt alkaa olemaan herra Nilssonin turkiksesta valmistetut korvaläpät lähellä. Materiaaliahan ei kissasta isompaan tavaraan riitä.

Minen mitään ole tehnyt, kunhan tässä ulkoilutaan kieltä....
Ellin huudattaminen nimittäin jatkuu kuten ennenkin, mutta lisäksi on tullut turhanpäiväinen isottelu Madamelle. Nilsson on öykkäri, joka kiusaa vaan koska voi.

Se on Feliway

Täällä käytiin sitten Feliway-kaupassa. Seinässä on tuprutellut rauhoittavaa feromonia nyt viikon päivät ja meno on rauhoittunut huomattavasti. Elli huutaa vähemmän, eikä öykkäröintiäkään ole enää yhtään niin paljon kuin ennen.

Tässä vaiheessa olin vielä aika pitkämielinen ja ymmärtäväinen.

Mut enää en. Äsken öykkäri huudatti Elliä pöydällä ja sain ihan itse seurata aitiopaikalta kuinka  Kartellin pöytälamppu lentää kaaressa lattialle ja menee rikki.


Jos mä vähän söpöilen tässä viattoman näköisenä niin se unohtaa sen lampun...
Huomenna selviää, että saadaanko tosta lampusta koottua vielä valaisin...


33 kommenttia:

 1. Voi ei... Meinaa vaan väkisin naurattaa, vaikkei saiskaan, sillä siellä ruudun toisella puolella ei taatusti naurata eikä naurattais kyllä itteäkään, jos omalle kohalle sattuis. x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täälläkin naurattaa aina silloin, kun ei katsele sitä lamppua ;)

   Poista
 2. Voi anteeksi, täälläkin naurattaa. Perskeles nii :)

  VastaaPoista
 3. Voi hitsinpimpula, voivoi, kaikkea riesaa sitä tuleekin vastaan, oikeasti harmillista! - Mutta on se Nilsson kyllä ihan älyttömän söpö noissa kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nilssonin onni on nyt kyllä toi yletön söpöys, se toimii ;)

   Poista
 4. Niinpä niin :D Nilsson tietysti on sitä mieltä, että mitäs olit asetellut sen lampun just siihen. Muuallakin olis paikkoja. Nää on näitä, naurattaisi jos ottaisi vähemmän päähän :D

  Mutta saisi se kyllä lopettaa sen öykkäröinninkin! Onneksi Feliway on auttanut. Meillä ei auttanut, huudettiin yhtä lailla, mutta Figo ei sentään suorastaan öykkäröi, enemmin meillä se johtuu tuosta DramaQueenista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on toi Nisurin sisustussilmä kyllä nyt ollut vähän turhan suurella käytöllä, jos multa kysytään ;D

   Meilläkin kyllä se yksi on todellinen DraamaQueen ja sen "kiusaaminen" on vähentynyt tavallaan bonuksena, mutta Madamen kiusaaminen on ollut kasvava ongelma ja täällä on huoli ollut Mimmin puolesta. Ja seuraava huoli nousi, kun luin Feliwayn ohjeläpyskää: Feliway ei toimi luonnostaan agressiiviseen kissaaan..onneksi toimi, Nisu ei olekaan ihan niin synnynnäinen öykkäri sittne kumminkaan ♥

   Poista
 5. Vai on teidän Nilssoni pikku riiviö, harmi että on noin söpö niin eihän sitä voi oikein vihainenkaan olla kuin sekuntti kerrallaan. Lampun saa aina uuden, Nilssoneja on vain yksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän bslogin isäkköntuottaja hyvässä ja pahassa ♥

   Sitten kun mä oikeasti olen sille vihainen se katsoo muo viattomasti silmiin ja kurnuttaa. Pelurinkin vielä ♥


   Poista
 6. Tai sitten teillä vieraili jälleen sisustussuunnittelija :) Se lamppu oli hänen mielestään jo niin nähty.... Henkilökuntaa ajatellen, toivottavasti saadaan lamppu jälleen toimimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustajahan toki tietää, mikä on in ja mikä out. Oma vika, siis ;D

   Poista
 7. No johan on kurmutusta! :) Otahan Nisu kunnon henkäys sitä Feliwaytä, niin mieli tasaantuu kummasti! Meilläkin on nyt Feliway-höyrytys menossa, koska ollaan lähdössä viikonloppuna reissuun enkä halua, että Nuppua alkaa jännittää, kun arkirutiinit vähän muuttuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tolla aineella uskomattomat voimat, jos ne on toimiakseen. Mäkin mietin, että täytyy seuraavalla reissulle hankkia koppaan suihkittavaa Feliwaytä Madamelle, kun se ei oikein matkaamisesta tykkää .

   Poista
 8. Feliway on kyllä hyvä apu, vaikka kissat kiusallaan tiputtavatkin tavaroita.. Meillä Ruffekin välillä ihan tahalteen menee tiputtelemaan kaiken maailman juttuja maaha... Se ei oo kivaa, mutta onneks ei oo tiputtanut vielä mitään kovin arvokasta. Yöpöydänlamppua on kovasti yrittänyt.. :---) Laitoin muuten sitä sähköpostia eilen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillähän on Nilssonilla pitkä historia ammattilaissisustajana, ikävä kyllä :) Tämä lamppu oli kyllä vahinko, koska painit piti pistää pystyyn peinellä pöydällä, perhanan katti ♥

   Poista
 9. Ou nou! Meillä asui muinoin hirmuinen öykkäri Viljo, joka isotteli kaikille, vaikka kaikki olivat häntä isompia (Viljo oli muutaman kuukauden ikäinen tullessaan meille, ja meillä oli silloin kolme kissaa). Semmoinen riiviö se oli,vaikka oli myös hirmuisen rakastettava, kuten tämä N-öykkäri myös... sitten kun Viljo aivan liian nuorena kuoli, jäi ihan hirmuinen ikävä. Ottaisin se kaikki häiriköinnit, ja senkin, ettei se antanut nukkua, kun piti saada lutkuttaa leukaa koko yö!
  Voi Nisupossua ♥ Toivottavasti ratkaisu löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nilsson se selvästi Viljon koulukuntaa : vaikka kokoa ei ole niin attituudia senkin verran :)

   Ikävä kuulla, että Viljon elämä oli lyhyt, mähän vähän pelkään ton Nisun kanssa, että silläkään ei ole edessä tuhottoman pitkä elämä kaikkien sairauksien takia mutta sehän jää nähtäväksi ja turha sitä on nyt murehtia, kun voi siivoilla Nisun perässä juttuja ja laskea sen aiheuttamia kuluja ;)

   Nisuri on ehdottomasti mun elämäni kissa, rakas riiviö jota ilman elämä ei olisi näin vauhdikasta ja tunteiden vuoristoradalla matkaamista. Ja nyt kun Feliway on rentouttanut Madamea, rauhoittanut vähän Nisuriakin niin hyvinhän meillä tällä ♥

   Poista
  2. Ehkäpä se Feliway auttaa myös ihmishenkilökunnan hermoihin -mutta sitä ei tuoteselosteessa kerrota, sillä mitä siitäkin tulisi jos kissattomat ihmiset sellaisen ostaisivat ;)

   Poista
 10. Oi voi, ei sentään korvaläppiä... Jos kuitenkin vähän aikaa kaikki rauhottuis ja hengittäis syvään ja muistais taas miten ihana otus se kuitenkin on. :D Sori, väkisinkin naurattaa vaikka ei sais kun toisella on hermojen viime riekaleet koetuksella. Toivottavasti lampusta tulee vielä jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. korvaläppien lisäksi tosta kissasta riittää materialia vielä vaikka nenäsuojukseen ;)

   Mutta ei huolta, Nisuri osaa pelata tätä mammaa ja tragedian jälkeen tuo osasi jo hurmatta mut uudelleen ja korvalappusuunnitelmat on jäissä :)

   Poista
 11. ne on nuo hormoonihiiret tuommoisia, kiusataan tyttöjä ja rikotaan tavaroita. Sitten ollaan niin somia ja viattomia jotta täti-ihminenkin varmaan paheksuu omia uhkailujaan.
  Voin lohduttaa jotta kymmenen vuoden kuluttua meno on jo paljon rauhallisempaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka lohduttavaa, ei enää pitkään tätä myllytystä :D :D

   Poista
 12. O-ou. Nyt on paras olla sitten kiltisti. Ainakin hetki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai söpöillä itsensä suosioon heti homman jälkeen ;)

   Poista
 13. Älä huoli Nilsson, sua rakastetaan vaikka tekisit mitä. Kannattaa silti olla ehkä vähän varovaisempi ja kiltimpi, ettei siellä keksitä sulle kostoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, eihän sitä voi olla rakastamatta ♥

   Töitä se sisi kyllä hankkia, josta maksettaisiin palkkaa. Sen verran tyyriiksi tulee toi herra ;)

   Poista
 14. Kaikenkertova otsikko. :DDDD Kisut on kyllä hyviä tuon öykkäröinnin kanssa, kun yksi heikko kohta löydetään niin heti käytetään hyväksi! Meillä, vaikka Haiku on johtaja, Nora on pompottanu sitä mm. ruoka- ja herkkutilanteissa kun hoksasi kerran sattumalta, että Haiku väistää kun vähän nostaa tassua. Siitä lähtien tassua ja tuijottelua on käytetty suht herkästi, muttei enää kun kerran Haiku nurkkaan ahdettuna sähisi Noralle. Sen jälkeen Nora ei oo enää isotellu kun Haiku hoksasi, että sähinä saa Noran luopumaan aikeistaan. :D Hyvä, että Feliway on auttanut!

  Harmi lamppua! Lamput on kuitenkin onneksi korvattavissa, vaikka varmasti suututtaakin moiset vahingot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otsikko kyllä kuvastaa täydellisesti sen hetkistä mielentilaa ;)

   Meillä ei toimi Nilssoniin sähistelyt, se vaan jatkaa. Paitsi jos mä sähisen, silloin se uskoo. feliway siis jeesaa silloin, kun mä en ole täällä sähisemässä ;D

   Hienoja hetkiä muuten noi, kun saa olla todistamassa kissojen välisiä suhteita ja niiden edistymisiä♥

   Lampusta on tulossa lisää juttua, onneksi ei tarvinyt lähteä lamppukaupaan tässä ;)

   Poista
 15. Juuh, kaikki sisustusesineet ja lamput ym. jutut saisi vähintään liimata tasoihin kiinni. Mä niin ymmärrän sua!
  Kerran Robert tiputti yhden muistorikkaan patsaan seinäkellon päältä! Se hyppäsi siihen joulukuusen kautta (joka oli kiinnitetty kattoon).. Jos sekä patsas että perintöseinäkello olisi tippunut, niin "varmasti" kissasta olisi tehty rukkaset.

  Hienoa, jos Feliway auttaa ja teillä on vähemmän kissapainiotteluita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kääk, vertaistuki tulee toki tarpeeseen, mutta ei ehkä lämmitä toisten tavaroiden tuhot sitten kumminkaan :)

   Poista
 16. Kattelen tässä ympärilleni, onko mulla ylipäätään mitään, mitä noi voisivat rikkoa... Sanomista ei tulis kuin päivänvalolampusta ja telkkarista, mutta ne taitaa olla niin hankalasti heiteltäviä, että ei lähe kissalta. Paras tietysti vannomatta, mut. Se on vähän vaikee yhtälö, jos haluaa sekä sisustaa että pitää kissoja, joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon teille, niinkuin meillekin ehjiä tavaroita ja onnellisia kisuja :)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)