lauantai 8. marraskuuta 2014

Lemmikkimessujen avaus

Tänään matkasin messuille Sulo Naukulan Mamman kanssa.

Kissakansalaisat saivat jäädä kotiin lepäilemään, kun nämä kissatädit kaahaasi messukukeskukseen ja lemmikkimessuille. Tai no, kaahasi miten nyt kissatädit kaahaa, maltilla.

Ja olipa siellä ihmisiä. Mutta tosi vähän kissapuolen näytteillepanijoita. Pettymys. ISO pettymys. Kompensaatioksi tosin näyttelyissä oli tuhoton määrä ihania kissoja joille piti sitten sössöttää ihan antaumuksella.


Bongasin 3 tuttua pentua blogimaailmasta.  Cocon ja Hugon lapsukaisethan ne siinä
Tälle tädille kissanäyttelyt on täysin vieras juttu ja niin oikeastaan rotukissatkin. Olin luullut abyjä ihan normaalikokoisiksi kateiksi, mutta nehän oli ihania pikkuruisia, siroja söpöläisiä ! Samaa ei voi sanoa taas Maine Cooneista. Tzekitaut:

10kg jumalattoman kookasta kissaa. Upea ilmestys, kerrassaan!
Meidänkin shetlanninponin kokoiset kaverit on pieniä ton komeuden rinnalla ;)

Ja sitten päivän possut.

ZzzzzzzzZZZzZzzzzzzz...
Vaan tiesittekö, että on olemassa varpaanvälivillaa? 

Whaaaaaat?  *klik*
 Eikä me voitu tänäänkään jättää Rekkujen tiskiä käymättä. Tänään oli tekosyynä ostaa uusin kalenteri, kun siellä on pari tuttua kuvassa.

♥ Helmikuun kalenterityttö ja -poika ♥


Ja  olihan se pakko saada kynnetkin kuntoon. Miraclen kynsistudio lakkaa ja leimaa messuväen kynsiä kerääkseen rahaa Rekuille.  Kiitos tosi kivoista kynsistä Mira !

Viimeisessä kuvassa allekirjoittaneen räpylät, mutavalkoisina kanssa kun joku on hoitanut kynsinauhojaan vähän huonosti ja ne piti naamioida julkisuuteen astuessa ;)
Seuraavaksi kiitokset kaikille joiden kanssa tänään pääsin rupattelemaan:

Kaikki Rekkujen daamit
 Neron henkilökunta ja Neron isosisko Mona ;)
Tasha Kissasirkuksesta
Sonja Kissankujeista, blogiin pääsee tuolta ylhäältä klikaamalla Hugoa.
Tabby
Mika ja Katja kakruineen
Jenni
Kissakkaan Minna 
Ja tietenkin päivän seuralaiseni Mamma N.

Oli kiva päivä.

Ja nyt odottelemaan pulizeria. On tämä sen arvoista juttua, on tää.

Lisää herkkkukuvia, eiliseltä. En muistanut nimittäin ostaa messulakuja illaksi. Nyt sitten kuolaan tätä kuvaa.


22 kommenttia:

  1. Ai lemmikkimessuilla tapaa olla enemmän näytteilleasettajia? Ihmettelinkin pikkuisen, mutta kun on enemmän kokemusta muiden alojen messuista, en tiennyt, mitä odottaa. Päivän päätteeksi löysin kivan yrityksen esittelypisteen, ja kunhan bussilla pääsen kotiin asti, katsotaan, mitä kissat kaivavat harmaasta kassista esiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kauheasti ole lemmikkimessuilluit minäkään, mutta mun mielessä siellä viime vuonna oli tarjolla enemmän juttuja.
      Mulla olisi ehkä aavistus, mikä sulla on tuliaisena kisuille...Jään siis odottamaan messureporttia ;)

      Poista
  2. Varpaanvälivilla on tuttua työn kautta, mutta kyllä mäkin sitä ihmettelin kun ensimmäisen kerran siihen törmäsin! Olikohan noilta possuilta virta loppunut jo perjantaina, kun sunkin kuvassa ne vaan köllöttelevät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun piti hieraista silmiä pariin kertaan, että näinkö oikein. Aina oppii uutta :)

      Eilen possut oli kovin eläväisiä, jotain taitoi se painaa vähän silmäkulmassa sitten tänään. Söpöjä ne on kyllä nukkuessaakin.

      Poista
  3. Emäntä: Ihania possuja! Kiva kissakalenteri; sellaista minulla ei olekaan vielä ensi vuodeksi - mistähän sellaisen löytäisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Possut on :)

      Rekkuen kalenterin voi tilata niiden nettikaupasta, jo se kiinnostaa:
      http://www.rekkurescue.com/kauppa.php

      Poista
    2. Kalenteri tilattu! Kiitos linkistä!

      Poista
    3. Tosi kiva juttu, kiitän Rekkujen puolesta ♥

      Ja saatte te sitten niitä muitakin kuukausia vaihdella, kunhan muistatte aina välillä kurkkia Helmikuuta ;)

      Poista
  4. Kiitos mukavasta seurasta! :) Ihana oli tavata myös Trio ja Hra Nilsson ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi, oli tosi kiva päivä a kiva kun pääsit sisällä asti piipahtamaan:)

      Poista
  5. Olisin niin kovasti tahtonut lemmikki messuille, HMH. Harmi että olin sielä suunnalla viikko sitten.. Ihania possuja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katselet sitten ensi vuonna matkan messuen mukaan ;)

      Musta on tullut iso possufani, kun sain eilen vähän kutitella toisen kärsää <3

      Poista
  6. Mun eka tajunnanvirta-ajatus siitä villasta oli, etten kenen varpaiden välistä se on keritty. Ja kun se oli siinä possujen alapuolella, niin ihan oikeasti hetken mietin, voiko possusta tosiaan saada noin paljon karvaa... Joo, sitten tuli kyllä lopulta ymmärrys :-).

    Eli ton kalenterin vois tilata Rekkujen kautta? Herra Nilsson näyttää tosi nuorelta ja viattomalta kuvassa, ehkäpä pohtii jotain tulevaa sisustustaan :-)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heeh, possusta kerittyä varpaanvälivillaa ;D Aikamoisella tajunnanvirrralla toi kirjoituskin kyllä tuli, joten ei ihme jos se on hieman harhaanjohtava ;)

      Rekkuen kaupasta saa kalenterin ostettua: http://www.rekkurescue.com/kauppa.php
      Muistaakseni Nilsson oli tossa ensin huudattanut Elliä jokusen hetken ja kun Elli sitten pääsi rauhaan tonne pöntöön niin johan toi pikkukunkku meni perässä suorittamaan pesupalveluita. Sitä tosin en yhtään epäile, etteikö tossa päässä pyörinyt tulevat sisustussuunitelmat samalla ;D

      Poista
  7. Tuollaisesta villasta en kyllä ole ikinä kuullut :D Ja tosiaan mielessä kävi ihmetys, että saa varmaan keritä aika monet varpaat että saa tuollaisen villamäärän...

    No nythän on kalenteri! Ennen helmikuu oli aina Helmi Naukulan kuu ja nyt siinä on teidän porukkaa! Voisi oikeastaan pistää kalenteritilauksen menemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multa taisi lentää silmät ulos kuopistaan, kun ton näin! Luulin kanssa, että villat kaivellaan varpaiden välistä ja pannaan myyntiin :D Onneksi selvisi mistä on kyse, ei yhtään niin etova ajatus.

      Hyvä huomio. Ja Helmin Mamman kanssa oltiin vielä liikenteessäkin ! Voi Helmi ♥

      Poista
  8. Olipas kiva nähdä messuilla ja varsinkin 'kuulla' :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli niin kivaa, vähän vaan kuiskittiin hyviä juttuja :)

      Poista
  9. Oi hei noi kalenterikissat, nehän on ihan tuttuja. Hih! Näin rapoja lukeissa tulee mieleen, että oispa itekin ehkä pitänyt käydä, mutta muistan sitten kumminkin mitä se todellisuus omalla kohdallani on: liian paljon ihmisiä, liian pitkät matkat, liian kova lattia, liikaa melua...

    Noi isot kissat, huoh& vau. Ja noi pienet kissat, huoh & vau. No, ehkä pussailen näitä tääl kotona. Maine Coon olis NIIN ihana mutta en ikinä jaksaisi raahata 10kg koppaa taksiin asti kun tulisi lähtö lääkärille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvailit justiinsa messuilun toisen puolen: jalat muussina, alaselkäkin rasittuu, kakarat riehuu, ihmiset tönii, on kuuma ja kauhea mökä. Mun piti vielä tänään mennä sinne, mutta tajusin ettei kannata: isänpäivä ja perheitä varmaan liikenteessä miljoona. En lähde sinne, en todellakaan!

      Kelaa, mulla olisi sitten noita 10 kilon jötiköitä kannettavana :D Juu ei, näissäkin on ihan riittävästi jumppaa, kun ovat kumminkin painavia kissoja....

      Poista
  10. Oli tosi kiva tavata, ja hyvä että kynsistä tuli mieleiset. :) Tarpeeksi Rockit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuin myös, johan tässä on yritystä ollut ja aikaa kulunut mutta vihdoinkin! Ja kynnet on kyllä justiinsa sitä mitä tahdoin - pinkin lakan kanssa ei aina välttämättä tule se rock sieltä kunnolla esiin . Nyt tuli :)

      Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)