lauantai 19. heinäkuuta 2014

Tschüß !

Trioloiden henkilökohtainen palveluskunta on palannut reissultaan.

Meistä oli tosi kivasti järkätty Saksan futismaajoukkueelta saapua Tegelille samana aamuna kuin me - nyt mä vaan en sitten tiedä ketkä oli niiden faneja ja ketkä meidän blogin :)

Jengiä oli oikeasti todella paljon joukkuetta vastassa, mutta niin oli sitten myös Brandenburgin kaarellakin juhlimassa kuulemma puoli miljoona kansalaista. Onneksi ei ehditty sinne, katseltiin hotellilla tilaisuutta. Alla pieni video siitä, mitä me kentällä katselimme:


Säät suosi matkalaisia, lämmöt 26-29 astetta joka päivä. Kaupunkilomalla tuollaiset asteet on vähän jo tukalat, mutta ilman valituksia kärsittiin ja muisteltiin Suomen kesäkuuta.

Keisari Vilhelmin muistokirkko, TV-torni, Potsdamer Platzin vartiotorni
Tämä reissu oli pyhitetty kansainväliseen eurojen vaihtoon eli siis me vaihdoimme euroja tavaroihin ;) Ostosten ohessa sitten vaan katseltiin ihmisiä ja elämää.

Alexanderplatz
Pieni mielenosoitus Alexanderplatzilla Palestiinan puolesta
Shopailun lisäksi kävimme Berliinin eläintarhassa, siitä sitten ihan oma juttu tuloillaan.

Kissat kävi mielessä päivittäin, mutta osasin nauttia vapaudesta kumminkin! Toisaalta siitä on helppo nauttia, kun tietää kattien olevan parhaassa mahdollisessa hoidossa - Kiitos meidän Grannylle taas kerran ♥.

14 kommenttia:

 1. Teillä on ollut kiva reissu! Ja onneksi on kissaherrasväelle kunnollinen hoito, niin pääsee palveluväki toisinaan lomalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli oikein onnistunut reissu ja taas löydettiin uusia juttuja (siis kaupungista) ja vielä jäi muutamalle reissulle tilaa ;) Ja meidän kissavahti on paras kaikista :)

   Poista
 2. Hieno kommentointi videolla :-D Eläintarha kuvia odotetaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Improna vedin, onneksi en läpättänyt kokoajan ;)

   Poista
 3. Hauska video :-) Oliko eläintarhassa vielä se edestakaisin tallusteleva jääkarhu, Knutin äiskä? Musta oli kamalaa katsella sitä... Se olikin viimeinen kerta kun oon käynyt eläintarhassa, ainakin toistaiseksi ellen sitten 3.8. liity joukkoon kissalaaksoon asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos !

   Jääkarhut makoilivat vaan koko visiitin ajan, enkä ihmettele. Olisin itsekkin voinut kömpiä niiden joukkoon 29 asteen kuumudessa ;)

   Ihan kaikissa eläintarhoissa en suostuisi käymään, mutta Berliinissä eläinten olot on kumminnkin hyvät ja virikkeeliset. Siellä oli ihan kamalasti syntynyt pikkuisia, mikä on käsittääkseni kanssa merkki siitä että eläimet voivat hyvin.

   Poista
 4. Kuulostaa onnistuneelta reissulta Eläintarhan tourin kuvausta odotellessa. Eikä Granny-haastattelu sijaishoidostakaan olisi paha. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat päävoittosesti epäonnistui, syytän iphonea enkä kuvaajaa ;)

   Täytyypä muuten kysyä Grannyltä suotuisiko haastatteluun, hyvä idea! Kiitos Kaisun :)

   Poista
 5. Ai hitsit, ei varmaan hassumpi reissu... Onnea on oma Granny:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kaupunki, ihana seura ja kaunis ilma - parasta ikinä ;)

   Ja ilman Grannya ei olisi nuori aikuinen sitä mitä on, eikä kissatkaan saisi salaa herkkuja ja hyvää hoivaa ;)

   Poista
 6. Varmaan oli mielenkiintoinen ja hauska reissu. Mitähän kaikkea siellä eläintarhassa olikaan...kuvia ja juttua odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa oli :) eläintarha kuvat hieman epäonnistui, mutta kyllä sieltä jotain saadaan esille kunhan niitä vähän muokkaa...

   Poista
 7. :-D Mainio video! - Kissanhoitajat on kyllä aarteita, kovasti arvostan <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Meidänkin pitäisi toimittaa kissat hotelliin, jos meidän Granny ei voisi hoitaa <3

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)