maanantai 4. marraskuuta 2013

Rölliltä terkut

Herrasmies Röllin leikkaushaava on vihdoinkin mennyt kiinni eli nyt on yksi suuri vaihe saavuttu tervehtymisen tiellä ja akuutti eutanasian pelko voidaan haudata unholaan.

 Jatkuvaa muuta pelkoa toki ilmassa on koska vieläkään ei Rölli saa liikkua liian paljon, mutta liikkua pitää. Masennuksen oireita on olemassa, koska Rölli on jengikissa ja koska päivät pitää viettää häkissä yksin niin ei voi olla kivaa.
Lisäksi oma jengi on hieman vieraantunut potilasta eli kanssakäyminen kavereiden kanssa on ollut vähäistä. Viimeisimmät uutiset tosin antaa jo toivoa senkin suhteen, Leevi on nenäpusuttanut ihmisen silmien edessä ainakin kerran eli odottelemme suuria uutisia tältäkin saralta.
 
                                          Rölli:


Onneksi Röllillä on maailman sitoutunein hoitaja joka jaksaa aamuyöllä napata herrasmiehen kainaloonsa ennen töihin menoa ja siinä voi molemmat kehrätä nenä nenää vasten hetken.
Rölli pääsee tahtoessaan ulos joka päivä, valvotusti ja vaikka kahdesti . Kerran ryökäle tosin otti jalat alle ja kipitti kovaa vauhtia ulos kun hoitaja siivosi vessajuttuja.Yllä oleva video on Elisan käsialaa ja ulkoilu suoritettiin tällä kertaa yhteisestä sopimuksesta ;)

Nyt alamme jännittämään mm. kuinka etujalkojen liikeradat paranee. Tällä hetkellä mm. sänkyyn hyppääminen ei onnistu koska tassut nousevat vain noin 10 cm. Lavat tulevat tarvtisemaan paksut tuet vielä kuukausien ajan, lihasten on vahvistuttava todella paljon ( lihasmassaahan jouduttiin leikkaamaan valtavia määriä) ja selkäkin on vielä ihan nakusellaan.

Vielä on siis matkaa edessä vaikka kuinka ja tulemme kertomaan siitä matkasta jatkossakin.10 kommenttia:

 1. Voi kunpa Rölli paranisi pian ennalleen! ♥
  Video ei muuten ainakaan minun koneessani auennut, vaikka odotin pitkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kanssa niin toivotaan Röllille tosi pikaista paranemista, että se pääsisi laumansa kanssa riehumaan !

   Mikähän tossa videossa on ollut mulla toimii ihan Ok?

   Poista
 2. Peukkuja ja voimaa Röllille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki lisäenergiat tulee tarpeeseen, kiitos Zepa :)

   Poista
 3. Mahtavaa että akuutti vaara on ohi! Voimia ja jaksamista sekä Röllille että hoitajalle jatkoonkin!

  Kurjan näköinenhän se on tuon tukipuvun kanssa ja karvattomana, mutta ne on pikkujuttuja, kun vain kaveri tulee entiselleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johan tässä on tapahtunut taas käännös huonompaan, joten nyt taas peukut pystyyn :(

   Poista
 4. Hei, meille aukesi video hyvin. Voi että poloista ihanuutta. Blackie on edelleen sitä mieltä että hyvältä näyttää, kyllä se siitä!
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsempit vastaanotettu, kiitos Blackie ja jengi :)

   Poista
 5. Voi pientä (noin kuvainnollisesti) suloisuutta! Onneksi Rölli paranee hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi liikkis pikkuinen ♥ Kuten tossa jo Hennalle sanoin, onkin tilanne jo muuttunut sitten tämän postauksen ja taas joudutaan pelkäämään mitä seuraavaksi tapahtuu. Surku.

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)