keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Sisustusarkkitehti Herra N.

Herra N. valmistui ammattiin tässä jokunen kuukausi sitten, sisustusarkkitehdin paperit on nyt tassussa ja töitä on painettu öitä myöten siitä lähtien.

Työnäyte # 1 , koristeet riisuttu lattialle.
Herra Nilssonin tyyli on kovin minimalistinen ja siinä suositaan tyhjiä hyllytiloja lähes poikkeuksetta.

Mestari työn touhussa

Mestarin luova tauko kesken projektin, kohta leffat on siivottu hyllyltä lattialle
Ikävä kyllä mestarin ja asiakkaan mielikuva toivotusta tuloksesta ei osu kohdilleen  eikä myöskään aamuyön inspiraation vallassa sisustava herra N. herätä asiakkaassaan kovinkaan ihastuneita huudahduksia.

Työnäyte # 2, sisustustekniikkana vapaapudotusasetelma
Allekirjoittanut on nyt sitten  joutunut ottamaan ns. kovat käyttöön ja kaikkien terveys mielessä on kehitellyt inspiraatiota hillitsevän aseen.

biologiset aseet, vanhasta muovista ja teräksestä
Kontaktimuovia väärinpäin hyllyille. Muovi on sen verran vanhaa, että liimapinta on ainoastaan tahmeaa ja täten liikkuminen työmaalla on vain epämiellyttävää vaan ei vaarallista.


Hyllyjen liukuesteet

Herra N. kävi hetki sitten piipahtamassa työmaallaan ja ilokseni huomasin mestarin valitsevan vapaa-ajan rankan duunin sijaan. Olemme toiveikkaita.


26 kommenttia:

 1. Niin tai sitten mestari pohdiskelee uusia työskentelytapoja ;) Tai aloittaa uuden kohteen sisustamisen....

  VastaaPoista
 2. Samanlaisia sisustusvisioita on meillä usein, mikä aiheuttaa harmaita hiuksia, kun henkilökunta kannattaa hyvinkin rönsyilevää ja tavararikasta tyyliä... Toivottavasti kontaktimuovi kikka tuo paljon lomapäiviä pikku sisustajalle. Meillä se ei toiminut, varsinkin Nanna tykkää pureskella tarrapintoja kuten teippiä, joten se oli vaan ihan fiiliksissä kun tuli lisää naposteltavaa :D Tyhjät kolisevat metallitölkit hyllyn/pöydän reunalla taas toimivatkin, koska Nanna säikähti niiden ääntä, mutta ne eivät tepsineet taas Maagiin jonka mielestä metallipurkkimusiikki sopi erityisesti yöaikaan... Joten meillä sitten vaan sisustellaan koska ideat vähän niinku loppu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan APUA, teillä kulkee toi jalo sisustusarkkitehdin ammatti suvussa, äidiltä pojalle ;D

   Meillä ei vielä ole keksitty muovin puremisen iloja, mutta niitä odotellessa. Into sisustaa on kyllä saatu hieman laantumaan mutta herra Nilssonin palo toteuttaa visioitaan on voittanut pari kertaa ja olemme saaneet ihailla uusia ratkaisuja vaapapudotustekniikan tuotoksista....

   Poista
 3. Meillä varmaankin nuoltaisiin sitä muovia ja revittäisiin se... Yritin vastaavalla tavalla joskus jesarilla teipata kaapinovien reunat, että oli epämiellyttävää sitä tassuin ropeltaa. Ei toiminut.

  Toivottavasti Nilsson kuitenkin nyt huomaa rajoittaa työntekoa! Ei ole sopivaa työskennellä vuorotta! Tosin luovana kissana se kyllä varmaankin, kuten Tom&Jerry sanoivat, keksii koht´silleen jotakin uutta! Laatikon ulkopuolista ajattelua ja silleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti tuntuu, että mestarin mielessä kehittyy kokoajan juttuja miten hyödyntää tahmeat pinnat. Työmaalla nimittäin visiteerataan jatkuvasti varmaanikin hakemassa inspiraatiota :)

   Poista
 4. Onneksi meillä on vain näitä kriitikoita, sisustuksesta saamme sentään päättää itse. Tai no Devi ei ole aina ihan samaa mieltä siitä, miten mattojen kuuluisi olla lattialla, mutta muuten olemme pääasiassa samoilla linjoilla asioista. Toivottavasti Herra N. päättäisi pian siirtyä lomalle, tai jopa eläkkeelle noista hommista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, nyt kyllä käy kateeksi !

   Mattohommissa meillä on kaikki neljä, mutta sen kanssa pystytään elämään ;)

   Ja voi kun toi herra N. tajuisi ton eläkkeellä olemisen hienouden !

   Poista
  2. Kysyin tänään aamusella eteiseen hiippailtuani mieheltä, miksi ihmeessä työhuoneessa ollut kissan ruoka-alustana toimiva pieni räsymatto on eteisessä, illallislautasineen kaikkineen. Ei tunnustanut mitään. Meillä sisustetaan ilmeisesti salaa, yön pimeydessä...

   Poista
  3. :D Mutta miten kohteilias sisustusarkkitehti teillä asuu kun keskityy pehmeisiin materiaaleihin !

   Poista
 5. Nilssonin työnäytteet ovat kyllä vaikuttavia, mutta todellakin jo yleisen edun nimissä sisustusintoa on syytä vähän hillitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin ihastuneita mekin toki olemme ratkaisuihin - joita itse emme edes olisi osanneet ajatella - mutta onhan tuossa ihan liian paljon duunia yhdelle kissalle suunnitella taukoamatta uusia ratkaisuja!

   Poista
 6. Enpä ole tuollaisesta keinosta koskaan kuullutkaan! Toivottavasti saa Nilssonin muuttamaan sisustettavan kohteensa. Voisi vaikka laittaa kissanleluja järjestykseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rehellisyyden nimissä luulin keksineeni ensimmäisenä maailmassa moisen hyvän idiksen, mutta mä mikään herra N ole ja keksi noin orginellejä ideoita :D

   Idea lelujen järjestelijänä on loistava, kerroin sen juuri maisterille ja nyt jään odottamaan meneekö ehdotus läpi!

   Poista
 7. Onkohan herra N kuullut tätä sanontaa: "Asiakas on aina oikeassa."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis miten niin asiakas on aina oikeassa ? Täällä olen minä aina oikessa, ihan kaikessa. Aina.
   T: Mestari Herra Nilsson

   Poista
 8. Kuva jossa mestari pitää "luovaa taukoa" sai minut melkein repeämään naurusta ja se piristi nihkeää työpäivää myöhemminkin :D
  Nilssonin ulkonäköön sopii oikein hyvin moderni ja pelkistetty sisustustyyli. Mieti jos hra Mestari yrittäisikin laittaa teille vaaleanpunaista, romuromanttista tyyliä (joka on ihan ok, jos sellaisesta tykkää) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herra Nilsson palveluskuntineen iloitsee piristävästä vaikutuksestaan vaikkakin itse ammatinharjoittaminen vaikuttaa palveluskunnan mielialaan ja energiatasoihin ihan toisin ;D

   Hyvin löydetty hopeareunus, kiitos Anna. Tyydymme näihin visioihin, emme vaadi vaaleanpunaista, romuromanttista tyyliä jatkossakaan :D

   Poista
 9. :)) Ihana postaus! Ooo, tämä syksy kirvoittaa sisustammaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, kiitos paljon !

   Herra Nilsson on valmis tarjoamaan sisustusvinkkejä teillekin tarvittaessa ;)

   Poista
 10. Oikein vakuuttavaa sisustusta. Me hyväksymme!

  /Bertta & Coco

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän minäkin! Tytöillä on silmää.
   T. herra Nilsson

   Poista
 11. Minua vain naurattaa Nilsson! Onneksi hän ei ole meillä töissä! :D

  Mielenkiintoista kuulla toimiiko tuo kontaktimuovi teillä, samaa vinkkiä olen kuullut aiemminkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin valetta sellainen myytti, että kissat vaan laiskottelee! Tolla herralla on niin kova työmoraali ettei tottakaan ja siksi täälläkin toivotaan että eläke kutsuisi mestaria :D Ja kyllä se meitäkin naurattaa, ei sille pysty olemaan nauramatta. Jopa silloin, kun kerää sen visioita lattialta ;)

   Kontaktimuovi on hillinnyt töitä, muttei vielä saanut niitä loppumaan...ehkäpä tässä vielä pitää päällystää kaikki tavarat sillä ensin tai jotain. Äh.

   Poista
 12. Tervetuloa arkkitehtien jaloon ammattikuntaan Hra Nilsson! Meilläkin tuota uraa on työstetty niin ahkerasti, että assistentti on asentanut pehmeän maton hyllyn juureen, jottei naapurusto tai lattian parkettiratkaisu kärsisi liikoja.

  Mikäli kontaktimuovi ei hyllypintana tuota toivottua ratkaisua yöllisiin ylitöihin, entäs jos työn haastavuutta lisäisi asentamalla samaisella kontaktimuovilla tai sinitarralla tai vaikka jesarilla irtokappaleet kiinni hyllyn? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti näyttää siltä että meillekin pitää jotain pehmikettä tuohon etusalle laittaa sen verran uuttera toi nuorimies on !

   Vielä en kaiva sinitarraa käyttöön vaikka kieltämättä se on täälläkin käynyt mielessä :D

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)