torstai 8. elokuuta 2013

Oscarin paluu

Meitä on taas muistettu, saimme  osacarin  Just Kittying - blogista. Siellä vilistää mm. tolkuttoman ihana jengi miniatyyrikisuja, menkää heti paikalla katsomaan niitä :)Meiltä tunnustus lähtee Naukulan viiksihaasteen hengessä recuekissojen kotihoitopaikaan : Marian pieni kissahoitola- blogiin .

Meidän nelikosta kolme on saanut kasvaa kotihoidossa saaden ruokaa, rakkautta, leikkiä ja normaalia kissoille kuuluvaa huolenpitoa ja sitten  ne muuttivat tänne Triolaan saamaan samaa hoitoa, täällä omassa kodissa.


Madame Mimmin otsaviikset eli hämähäkit. Entinen kotihoidokki, nykyinen kuningatar ja hallitsija.

Samalla toivotaan, että tämän kesän hylätyistä kissoista kaikki päätyvät  kotihoitoon ja saavat mahdollisuuden elää kissanelämää pitkäaikaisessa, rakastavassa kodissa.
10 kommenttia:

 1. Onnea Oscarista! Se on ansaittu :) Marian pieni hoitola olikin minulle uusi tuttavuus, kiitos kun jaoit tästä tiedon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitämme kovasti :) Mäkin vasta ihan vähän aikaa sitten löysin tuon blogin ja työ mitä siellä tehdään on todellakin mainitseisen arvoista.

   Poista
 2. Hämähäkkiotsaviikset, hih :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut Oscarista ja kiitos tekemästäsi valistustyöstä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ♥ Kaikkihan me samaa sanomaa yritettään toimittaa eteenpäin, välillä vaan vähän suoremmin sanoin :)

   Poista
 4. Onnea! Oletko muuten itse ajatellut kotihoitajaksi ryhtymistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Musta tuntuu, ettei musta olisi siihen paristakin syystä: mulla näyttää olevan hamstrauspersoonallisuus ( meidän kissamäärä parhaillaan) ja toisekseen meillä ei ole tiloja hoidokeille. Toistaseksi siis mennään näillä, levittämällä kodittomien sanomaa ja hoitamalla noi omat entiset kodittomat parhaalla mahdollisella tavalla.

   ...vaikka tiedän kuinka kotihoitajista on pulaa..... äh ;)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)