lauantai 15. kesäkuuta 2013

Neliraajatuuletus

Mallina Neiti Sievänen. Tuuletus on erittäin vaativa liike eikä sitä sovi tehdä ilman asianmukaista vartiointia.


Turvamiehenä kukapa muukaan kuin matzoista matzoin, Börje Böö MutzoMatzo.

12 kommenttia:

  1. Haastavaa! Kunnioitamme neiti Sieväsen atleettista, mutta siitäkin huolimatta eri viehkeää, suoritusta! Kunnioitamme toki myös turvamiestä: Tuohon ei pidä mennä väliin häiritsemään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harvakseltaan tuo meidän Neiti Sievänen tuulettelee mutta sitten kun sen heti on, tuuletellaan antaumuksella ja kuninkaallinen kun on - turvamiehen läsnä ollessa. Onneksi palveuskunta saa ihailla suloliikeitä lähistöllä.

      Poista
  2. No herranjestas, ei nyt Neitien passaa sillä tavalla tuuletella ellei paikalla ole Turvamiestä! Tiedä mitä vielä kävisi... Onneksi Börje osaa asiansa ja huolehtii naisväkensä turvallisuudesta.

    VastaaPoista
  3. Mahtava tuuletus! Turvamiehen käyttäminen on ilmeisesti erittäin suositeltavaa, sillä paljastaahan neiti Sievänen tuossa sievät masuvillansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän täällä olisi pitänyt päästä kutittelemaan kuninkaallista masua, siksihän se turvamies Börje Böö siinä olikin - lääppimiset suoritetaan ihan toisilla kerroilla ;)

      Poista
  4. Arvaa mitä, neiti Sievänen. Tuuletin just samalla lailla eilisiltana ILMAN TURVAMIESTÄ, ja arvaa mitä tapahtui: ihminen tuli ja lykkäsi naamansa mun massuun! Jotenkin järkytyin niin että hurisin vaan enkä riehunut yhtään. No okei, myönnetään: tuntui aika kivalta :-D

    Mut silti hyvä että sulla on vastaavissa tilanteissa bodigaardi. Ei tiä mitä vois tapahtua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päätoimittava Harmaa, ihailtavaa tuo teidän uskallus tutkivaan journalismiin ! Iloitsemme myös suuresti tutkimuksen tuloksesta, joka siis on meitä kissoja miellyttävä eikä täten ollenkaan vaarallista.

      - Hänen Korkeutensa, Neiti Siveä Sivänen -

      Poista
  5. Ohhoh, täälläkin ollaan tassut (melkein) taivasta kohti, kuten Myrskykin. Onneksi villiintyneellä neidillä on turvamies vierellään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän vaan ollaan tuuleteltu, kuninkaallinen korkeutemme tahtoi vähän irrotella ;)

      Poista
  6. No turvamiehen valvovan silmän alla VARSINKIN pitää tuuletella :)
    -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei pääse rahvas ( lue palveluskunta) rapsuttelemaan masua ilman lupaa ;)

      Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)