perjantai 19. huhtikuuta 2013

Viikko 16

Tällä viikolla nää on :

Osallistunut mm. Suomen cheermaajoukkueiden lehdistötilaisuuteen. Paitsi kissat.
Joku on levännyt
Jotkut olisivat voineet levätä, eikä kuivattaa pyykkitelineellä 10 ++ kiloa lihaa....
Ja joku vaan on ollut joka päivä parhaimmillaan, kauniina.
Nyt on naisten maajoukkue matkalla USA:n, täti-ihminen kissojen yksinhuoltajana seuraavan melkein 3 viikkoa ja suunnitelmissa elellä rauhallista arkea kissojen poikien sotkuja siivoillen.

8 kommenttia:

 1. Onnea matkaan! Jännittävää on!

  Ei kai ne pojat nyt silleen sotke? Kissahan on siisti otus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siistejäpä hyvinkin, rapsuttelevat lattiaa kohdista jotka ei puhtautensa puolesta kelpaa niille ollenkaan mutta sitten rymistellään kukkaruukut lattialle, pyykkitelineet kumoon ja vaatekasat ympäriinsä ;)

   Torstai yönä Suomen aikaa on ryhmästuntin koitos, joukkuekisa sitten perjantaina yöntunteina. Taitoa joukkueella on, toivottavasti laskut on mennyt oikein ja se paras suoritus napsahtaa juuri tuolloin, kuten ovat treenanneet. Huh.

   Poista
 2. Onnea maajoukkueelle! Onneksi täti-ihmiselle jäi kuitenkin kotitäyteen kauniita ja komeita, joiden kanssa jännätä :) Nuo pyykkitelineen kaatajat <3<3 Ja Elli Karamellin silmät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniit ja Komeet lohduttaa, meillä on ihan hyvä tällä viisistään ♥ Ellin silmät ovat lumoavat, ihanaa kun on taas aurinkoa tarjolla jolloin ne alkaa sädehtiä kuin topaasi.

   Kiitos, jännitystä on ilmassa ja odotusta kanssa. Loppuviikosta alkaa sitten kisat.

   Poista
 3. Onnea maajoukkueelle, jännää!
  Kissat ovat tunnetusti siistejä eläimiä, mutta kissan omistajat tietävät myös sen vähemmän siistin elukan, joka kovasti näyttää kissalta ;)

  Pyykkitelinekuvista keskimmäisessä Hra. Nilssonilla on hyvä ilme, reps.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herra Nilsson vallan yllättyi, kuinka nyt kameran kanssa siellä toisia häiritään kun ovat tärkeissä tehtävissä ;) Ja todellakin, se kissalta näyttävä sottapytty, niitä täällä vilahtelee mennen tullen!

   Menestystä voidaan odottaa Suomelle näistä kisoista joka sarjasta, taitoa on jokaisella cheermaajoukkueryhmällä runsaasti ja todellakin hätyyttelevät joka USA:n joukkueita, joka luonnollisesti ovat lajin hallitsijoita. Jos rutiini napsahtaa kohdilleen niin tiedä vaikka se kirkkain sieltä tulee täti-ihmiselle tuliaisiksi ;) Vähempikin kelpaa, kyllä.


   Poista
 4. Onnea maajoukkueelle! Toivottavasti täti-ihminen sietää hyvin ikävää, onneksi on noita ihania lohduttajia nelisen kappaletta. Kuinkahan melkein aikuiselta onnistuu erossa oleminen? Ja melkein kolmisen viikkoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urhilijan lähtöseremoniat kyllä sisälsi aikalailla kisujen halailua ja lupauksia, että laitan kuvia emailiin. Ovat täällä hengaileet kumminkin päivisin sitten lukion loppumisen jälkeen, niin ikävähän sillä noita tulee.
   Täti-ihminen kestää kyllä ikävän noiden karvatassujen avulla ♥

   Ja kiitoksia, elämme jännittäviä aikoja.

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)