tiistai 24. toukokuuta 2016

ModKat

Meillä sitä elellään vessakriisistä toiseen. Aikoinaan meidät pelastanut baadaboomdingdomedang olikin aikamoinen yllättäjä. Juttuja on mennyt vähän rikki, mutta periaattessa vessa olisi vielä ihan käytettävissä vielä jonkin aikaa.

Paitsi.
Talouden pissamestari NisuriPisuri tähtää ilmastointireikiin ja pissaa valuu vessan alle hautumaan. YÄK! Kuvan kissa osaa tähdätä muuallekin eikä ole syyllinen tähän ongelmaan. Se  on vaan komeana miesmallina tässä kuvassa.
Pisuri Suuri on valinnut itselleen ruiskutekniikan, jossa tähdätään tuuletusluukkuun. Kerran olen saanut pisulatsuoraan  omalle reidelle pöntöllä istuessani, kun PissaKunkku onnistui tähtäämään  tosi hyvin. Vessaa pitäisi pestä tosi usein  tai siis vessanpohjaa ja lattiaa. Elämä on pelkkää neuroottista mahdollisen pissanhajun nuuskuttelua.

Viralliset valvojat
26.10.2011  tilasin meille ModKatin. Kissat käyttää sitä hyvin ja aikoinani hankin heti kaksi vaihtopussia, joita vaihtelen vuorotellen. Ne kaksi pussia on kestänyt tähän päivään asti, mutta sanotaanko näin - eivät enää tuoksu kovin raikkailta pestynäkään.  Tilasin uudet. Jibii, ne on nykyään muuten hopeiset !!!!!

ModKat, vanhalla pussukalla.
Ja siitä se ajatus sitten lähti. Tosta vessan perhanan gusluukusta on päästävä eroon ja uusi vessa saatava ASAP.  -> Zooplussalle, mars.

Niinpä meillä taisikin käydä näin.

Alealealealeale ! 

ModKat alessa, normihinta 109 eksuu, nyt ei. Samalla alella vielä 3 pussia lisää kaappiin vaihtohommia odottelemaan eli uusia pussukoita ei tarvitse ostaa varmaan seuraavaan 10 vuoteen !

Vaikka vessa on hintava niin halvemmaksi se tulee kun vaihtaa muutaman kympin muovista veskiä vajaan 3 vuoden välein.

21 kommenttia:

 1. Meille hankittiin aikoinaan Modkat suurin odotuksin ja onhan se hienoa! Mutta eräs Herra B keksi sitten, että sen päällä voi pissata...
  Hienoa että teillä toimii ja tuo hopeapussi on hyvä parannus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh kääk! Mulla ei käynyt mielessäkään, että tosta päältäkin voisi pisutella !
   Toivotaan, ettei kukaan enää sitä keksi - kohta kun niitä on kaksi ;)

   Poista
 2. Baadaboomdingdomedangissa on suunnitteluvirhe!! Ilmastointiaukojen pitäisi olla lähempänä sisäänmenoa.

  Onkohan Modkatin hopeisissa pusseissa oikeasti hopeaa => hopean antibakteerisuus? Näyttää aivan avaruusaseman vessalta :D

  Börjen häntä ja istuintyynyt ovat kyllä ihanat <3

  Ja hiukka asian vierestä: mustaherukan aromi on vuosi vuodelta alkanut entistä enemmän miellyttää esim. hajuvesissä tai sauvignon blanc viinien tuoksussa (vaikken valkkaria muuten tykkääkään juoda), onkohan tämä ystävämme toxoplasma gondiin vaikutusta., kissa-aromiin tottuu :D? Parhaimmat kissa-aromit on uusiseeelantilaisissa sauvignon blanceissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilen siltikin syyn olevan tarkkaan yläkulmaan sihtaavassa Mr. Pisurissa, kuin baadabongbingbangin suunnittelussa. Se vaan aina onnistuu ;)

   Mun täytyy testata EHDOTTOMASTI kuinka viehtynyt mä olen uudenseelannin kissa-aromeihin :D Tieteen nimissä, tietenkin !

   Poista
 3. Mä niin haluaisin pojille hommata Modkatin, mutta pelottaa, että ne ei suostu käyttämään sitä tai, että ne tekee tolleen kuin Pirkko kuvailee... Mites, kulkeeko Modkatista paljon hiekkaa ympäri asumusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en edes ollut tajunnut tota Pirkon Been tekniikkaa, meillä sitä ei ole siis (vielä) keksitty.
   Hiekkaa kyllä kulkee, mutta pakko sanoa, että vähemmän kuin noissa meidän toisissa vessoissa. Mä suosittelen, vaikka Börje ei osaa hahmottaa missä hiekka on ja rapsuttelee keittiön kaappien seinät aina käynnin jälkeen ;D

   Poista
 4. Onko mitään asiaa, johon Nilsson ei pystyisi? On aika viimeisteltyä taitoa tuollainen ilmastointiluukkupissiminen ��

  Mutta hei! Kerrankin oli ale oikeaan aikaan! Yleensä ne alkaa 5min sen jälkeen, kun on ostettu jotakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, saattaahan olla että valtaosa niistä pisuista ruiskitaan kiinteeseen seinään, mutta sitten kun on peffa oikeassa kulmassa niin jo vain: ihmisreidetkin on vaarassa ;)

   Voit muuten uskoa, että joku hihkui ja puhkui ja tuuletti onnesta ostoksille mennessä ;)

   Poista
 5. Vau miten komea häntä, jestas!
  Hieno sekä toimiva vessa: siitä on onnittelut paikallaan! Kissanvessa on varmaan suosituimpia ikuisuuskysymyksiä kissamaailmassa... Eikä ihme (M.O.T.) ;)
  – Meillä taasen ei toimi mikään katollinen, avointa pitää olla. Nykyisellään hiekan kulkeutuminen on oleellisesti vähentynyt kun asialle päätettiin pyhittää kokonaan toinen vaatehuoneista (tassun alla ollaan, juu). Siellä on nyt 2 isoa säilytyslaatikkoa kissiväelle. Kynnys toimii jotakuinkin hiekkaesteenä mutta vielä suunnitellaan "vessan" oveen kissanluukkua, kunhan oikean kokoinen löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehekkäillä matzoilla on, komeat hännät ;) (Tosin kuvakulma saattaa hieman lisätä tuota tuhtiutta ;) )

   Mulle kelpaisi kanssa tavalliset lootat omassa huoneessa mutta meiltä puuttuu se huone.
   Sitten kuvia kissanoven kanssa kissojen omasta veskistä, tai vaikka jo ennenkin sitä :)

   Poista
 6. Erittäin hyvin perusteltu juttu.
  Tuo teidän Börje on vaan niin komee ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin ;) Miksipä sitä kesälomarahoja itseensä laittaisi, kun voi ostaa kissoille veskin ;D

   Kiitos kehuista ♥

   Poista
 7. Oot Börje tosi komee, vaikka sut on kuvattu vessojen keskellä :)
  Me ollaan niin tylsiä, että käytetään ihan tavallisia koppavessoja. Mami on joskus katellut noita avaruusajan toiletteja, mutta toistaiseksi pysytään näissä perusmalleissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tytöt kehuista ♥

   Mulla on taas lievä neuroosi tavallisten veskien ulkonäköjen takia, vaikka ne ajaa kyllä asiansa ihan yhtä hyvin. Jollei paremmin. Meillä onneksi on toi ModKat ollut alusta asti noilla käytössä, niin ovat siihen tottuneeet.

   Poista
 8. Meilläkin oli joskus ufovessa! Pojat kasvoivat vaan vähän liikaa niin piti vaihtaa :D Hieno uusi veski teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin joo, teidän pikkuruiset pojat :D Ei ihme, että meni vaihtoon !

   Poista
 9. Meillä on ollu aina ns. tavisvessoja, paitsi että niissä on täytyny olla korkeat laidat ja joku koppa päällä. Pätkis nimittäin ruikkii normikorkuisista yli korkeahkon pissaamisasentonsa vuoksi, joten voi vaan arvailla sitä jatkuvaa siivoa tommosen käytännössä laidattoman vessan kanssa. :p Muille kissoille toimis varmaan, mut eipä se lohduta, jos yks ei vaan osaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiiiiks, Saatan kuvitella sitä jatkuvaa luuttuamista. Soveliasta olisi, että kaikki kissit oppisi pissimään siihen hiekkaan, mutku ei ne kaikki sit kumminkaan haluu :D

   Poista
 10. Me ollaan just mietitty, että noista nykyisistä vessoista pitäisi päästä johonkin kehittyneempään malliin ja tässä ois kyllä lupaava ehdotus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä tykkään ModKatista, kiva silmällekin. JA niin kauan kun kissat sitä suostuu käyttämään niin hyvähyvä!

   Eli siis suosittelen ;)

   Poista
 11. Voi ei, että teilläkin pisutaituri ja noin tarkalla tähtäimellä varustettuna... Mie en uskalla kokeilla meille katollista juuri tuosta syystä. Veikkaan, että katollisen vessan kanssa meillä olisi entistä isompi siivoaminen kun Nora hoksaisi, että voi paremmin mielin pissiä seisaaltaan. :D

  Modkat on kyllä jännä, en millään ymmärrä miten kisut osaa sitä käyttää ja pitävätkin siitä kun se näyttää omaan silmään vaikealta. :D

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)