lauantai 28. maaliskuuta 2015

500 !

Tässä on meidän juttu numero 500 !

Olen siis oikeasti saanut kirjoittettua viisisataa tarinaa tänne, osa ihan hyviä ja osa ei ihan niin hyviä ja jokunen taitaa olla vähän fiaskon puolella mutta määrä on kaikesta huolimatta aikamoinen ;)

Selkeästi blogin sisällöntuottajana on herra teidättekylläketä. Tylleröt on jäänyt vähemmälle, koska niiden tarve pelleillä on huomattavasti pienempi kun tiedättekylläkellä. Matzo on myöskin varsin aktiivinen puuhastelija, ollapa kamera aina matkassa kun se päätyy ideoidensa takia jumiin välioven taakse tai roskakaappiin. Äsken justiinsa kävin nimittäin pelastamassa sen sieltä.



Blogia ei siis luonnollisesti olisi näitä neljää kaveria, mutta ei sitä olisi silloinkaan jos meillä ei olisi teitä lukijoita. Bloggaaja, joka sanoo bloggaavansa vain itselleen, melko varmasti valehtelee ;)  Vuorovaikutus lukijoiden kanssa on tässä harrastuksessa tärkeintä tälle tädille. Jokainen blogivisiitti, kommentti tai toimintonapin painallus saa onnentunteen kuplimaan rintapielissä.
 Kiitos siis niistä, se on ihan teidän oma syy että näitä tarinoita vaan tulee ja tulee ;)

Nyt sitten alkaa seuraavan 500 kirjoituksen työstäminen.  Onko sillä puolen joitain toiveita mistä tahtosit kuulla?

Ja ihan oman itseni takia: mikä on teistä meidän mieleenpainuvin juttu ja mistä syystä?

Tosi kiva kun hengailette meidän kanssa ja  pysykäähän tontilla jatkossakin !















31 kommenttia:

  1. Onnittelut ja tulkoon seuraavia viisisatasia oikein monta!
    Mieleenpainuvin juttu.. ei tuu mieleen. Teidän nuoren ja Börjen söpöilyt on kyllä ihan omaa luokkaansa ♥ Joten valitsen ne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitamme kovasti Saila :)

      Niiden kahden hempeilyyn ei vaan voi kyllästyä, kuvamateriaalia saisin joka päivä koko muistikortin täyteen mutta pitää meidän kai muutakin täällä kirjoitella ;)

      Poista
  2. Hei, komppaan sua ihan täysillä! JUST tänään totesin itselleni, että bloggaaminen vain kerta kaikkiaan on niin kivaa. Ja joka kommentti aiheuttaa aina vain sen kivan läikähdyksen sielun perukoilla. Ja siinäkin komppaan, että ilman kissoja en olisi ainakaan aloittanut. Meidän maatiaismisusta kaikki aikoinaan alkoi.

    Me Blackien kaa tykätään aivan erityisesti teidän huumorista + taitavasta kynänkäytöstä eli kirjoittamisen lahja paistaa ja kauas ;)
    Jos vaikka voisitte jatkaa ihan samoilla linjoilla?
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon ihanista anoista ♥ En tunnusta mutta voi olla että tirahti kyynel jos toinenkin niiden myötä ;)

      Poista
  3. Teidän juttuja on mukava lukea :) Mieleen on jäänyt sattuneesta syystä takki tarve ulkoilijalle. - emäntä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Takkijuttua odotellessa, kunhan toi maa tosta vähän kuivuu niin Nisu, minä ja kamera lähdetään kuvauksiin ;)

      Poista
  4. Onnea 500 jutusta, on siinä kynä heilunut ja kamera viuhunut :) Kiva on ollut lukea ja katsella kuvia upeista kissoista (ja vähän myös tirkistellä teidän kodin hienoa sisustusta)
    Lisää vaan, messissä ollaan ! :)

    VastaaPoista
  5. Onneks olkoon, viissataa on hurja luku! Meidän mielestä voitte kyl jatkaa just tälleen niinku tähän asti, näitä juttuja on kiva seurata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon ! Aika vaikea on ymmärtää että niitä on jo noin paljon - apua ;)

      Poista
  6. Onnea 500 kirjoituksen johdosta! Me odotetaan suurella innolla niitä seuraavaa viittäsataa!

    Teillä on ollut paljon ikimuistettavia juttuja. Yksi joka meille on jäänyt mieleen on tämä: http://triomiumau.blogspot.fi/2013/05/pimpom.html Ja sitten tietty se Korkeasaareen toimitettu orava. Ja Börjen ja nuoren aikuisen söpöstelyjutut kans. Niin ja Transistori, jolla näkyi AnimalPlanet ja kaikki kun asemoi korvat oikein! :-D

    Mutta oikeastaan Kissakolmio kiteyttikin sopivasti: jatkakaa tälleen. Teidän blogi ei ole millään tavalla rikki, niin että ei sitä tarvi korjatakaan sitten! Jos kuitenkin joskus sattuu kamera sopivasti, niin ei pistettäisi pahaksemme nähdä Böön ideoita, jotka johtaa kiperiin tilanteisiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Henna ♥

      Ai niin, ne ihana (!) pikkutytöt ovella ♥ Ja Se oravavauva ♥ Ja Böön transistori :D

      Lupaan vakaasti roikottaa kameraa mukana sitkeästi josko sen pöhköBöön höpsöilyt saisi oikein videolle ;)

      Poista
  7. Onnittelut hurjasta määrästä kivoja kirjoituksia! Meillä ei ole puoliksikaan yhtä monta vielä, mutta viimeksi tuli täyteen maaginen luku 222. :) Minulle on jäänyt mieleen teidän hauska movember-haaste, polterguust ja ylösalaisin sylissä roikkuva akrobaattikatti. Olisi kyllä kiva kuulla, miten blogimaailma on muuttunut siinä ajassa, kun olette täällä hengailleet. Itse en ollut lukenut ainuttakaan blogia siinä vaiheessa, kun Hupsuttamo tuli linjoille, joten kuvittelin kirjoittavani blogia lähinnä itselle, äidille ja kavereille, mutta kun vähitellen alkoikin tulla myös muita lukijoita ja kommentteja, niin homman Juju tuli kerralla selväksi: kirjoittaminen on hurjan kivaa, kun postia tulee myös takaisin päin! :) Jatkakaahan samaan malliin vain, niin me luetaan ja kommentoidaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitämme kovasti ! 222 on aikamoinen määrä tekstejä, sitten yksi kerta sä vaan hokaat että 500 on rikki ;)

      Kiva kun movember-haaste otti tuulta alleen ! Teidä josko tänäkin vuonna sellainen tulisi..

      Mäkin olin muuten aivan bloginoviisi aikoinaan, yhtäkään kissablogia en ollut lukenut ennen ekaa kirjootusta mutta sen jälkeen kyllä korjasin tilanteen ;) Ollaan siis samiksia !

      Kiitos juttuvinkistä, siitä tulee juttu jossain vaiheessa. Mähän olen suhteellisen vähän aikaa sitten aloittanut bloggaaja, 2.5 vuotta takana mutta katsellaan sen mukaan jutun ydin. Kiitti siis vinkistä :)

      Poista
  8. Onnea, 500 on aika iso kasa hyviä juttuja!
    Ei tuu mieleen mitään erityistä mikä ois jääny mieleen enemmän kuin jokin toinen, toivon, että jutut jatkuu yhtä hyvinä ja hauskoina tästä eteenpäinkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :)

      Tulemme tekemään parhaamme koko jengi että homma jatkuu samalla pieteetillä. Ainakin materiaalia tulee päivittäin noilta hassukoilta kyllä ihan tarpeeksi ;)

      Poista
  9. Itseä naurattaa se postaus kun tilasit broitskunsydäntä 13.5 kiloa vaikka edellisellä tilaus kerralla kukaan ei ollut siitä tykännyt :D Se oli aika hassu postaus! On kyllä ihanaa kirjoitella blogia ja odottaa täpinöissä kommentteja, siitä tulee kyllä hyvälle mielelle kun joku lukee ja jaksaa oikein kommentoida omia rustauksia. :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, mun broiskunsydän-episodit on kyllä aika klassikoita ! Sikspä mä nykyään oon niin onnellinen, kun ne niitä suostuu syömään mutta IKINÄ en enää tilaa pakastinta täyteen niitä ;D

      Poista
  10. Onnittelut 500. postauksesta! Sehän on todella suuri luku. Itse tässä odotan että tulee se ensimmäinen 100 täyteen... :D
    Teidän juttuja on kyllä todella kiva lukea, jatkakaa samaan malliin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitämme kovasti :)

      Kyllä se luku sieltä tulee kuin varkain, teilläkin on noi materiaalintuottajat sen verrana aktiivisia :)

      Poista
  11. Onnea upeasta luvusta!! :) Meillä on seuraava merkkipaalu vasta 300 ja siihenkin on vielä matkaa. :D Tykkään kovasti teidän kirjoituksista eikä varsinaisesti ole yhtä jäänyt mieleen ylitse muiden, mutta ehkä parhaiten muistuu mieleen kirjoitukset, joissa on seikkaillut SE, monissa kissakodeissa vieraillut mystinen terroristi. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SE ! SE on saanut aikamoista tuhoa meillä aikaseksi kyllä. Ikävöin edelleen mun maailmalta raahattua vesipiippua, jonka kuoli SEN/NIIDEN käsissä jo vuonna 2012 ;D

      Mä jään innolla odottelemaan sun tekstiä numero 300 eli kirjoitusintoa sinne oikein paljon :)

      Poista
  12. 500! Tuhannesti onnee! Täti-ihminen jatkaa vaan samaan malliin. Teidän blogi on niin ihanan omaperäisen hauska:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Minna, kiva kun meikiksen hjuumor puree ;)

      Poista
  13. Onnittelut 500! Kaikki jutut luetaan ja on luettu! Go, koko kööri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iltsu ja Ana, kiitos kaverit ! Me fanitetaan teitä ja luetaan kaikki sun päiväkirjamerkinnät Ilona, joka ikisen.

      Poista
  14. Kissatätinä tykkään itsekin. Jostain syystä on jäänyt mieleen Kissamiehen tunnustukset. Oli sillä lailla kiva, että tekstit keskustelivat mukavasti keskenään.
    t. Heppatyttö Ellikki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Ellikki, kiva kuulla että justiinsa se juttu toimi. Tahdoin tehdä vähän erilaisen jutun, joten hienoa ettei se kannatti :)

      Poista
  15. Onnea, onnea! Täälläkin on tutkittu postaukset, paljon naurettu ja välillä myös liikututtu kyyneliin. Samaa rataa vain eteenpäin; meille niin kuvat kuin tekstit ja kaikki aiheet ovat ok.
    Vastaan kysymykseen mieleenpainuvimmasta postauksesta nyt niin, etten yhtään selaa, vaan todella otan muistista eli se juttu, jossa Nilsson sai Pepsiltä ja Maxilta pääkalloisen fleecen käyttöönsä. Se kuva ja juttu jotenkin vain iski. Tunnustan, että varmaankin siksi, että se myös nauratti niin paljon. Nilsson <3!
    Vallankaappaus hieman aikanaan järkytti, joten siksi oli hyvä lukea, että Nilsson ja HRH olivat taannoin pusutelleet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me kiitämme :)

      Nilssonin bäädääss- takki odottelee käyttöönottoa vielä. Toiveena oli saada muotipostaus aikaiseksi tuossa pääsiäisenä. Vaan satoi lunta ja lienee edelleen kauhean märkää ...

      Pusuttelut on meistäkin yksi iloisin uutinen meiltä aikoihin :)

      Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)