perjantai 14. helmikuuta 2014

Arpajaisvoitto

Taannoin täti-ihmistä potkaisi onni ja nyt voin vaan todeta: voittajan on helppo hymyillä!

Osallistuimme siis  Kissakujeita-blogin kissanhiekka-arvontaan jossa oli palkintona  Primacatin kissanhiekkapussi. Omaan käyttöön en sitä alkujaankaan suunitellut vaan voiton sattuessa kohdalle palkinto toimitetaan  kodittomille kissoille.

Tänään oli sitten se päivä, koska  posti toimitti saapumisilmoituksen sopivasti tämän viikon alussa.

 Pitstop 1
8 kiloa hiekkaa sylissä kannettuna tuntuu muuten tuplasti painavammalta....

Pitstop 2
Hesy oli nimittäin juuri tänään keräämässä kodittomille eläimille lahjoituksia meidän omassa ostoskeskuksessa eli kovin paljon pienemmällä vaivalla ei hiekkaa olisi voinut eteenpäin toimittaa! 

Tragedia varikolla


Ikävä kyllä pussissa oli reikä ja jonkin verran hiekkaa meni hukkaan laatikkoa avatessa mutta kyllä sitä sen verran sinne jäi, että siihen aika monet piskut ja paskut saa joku kisulainen päästellä omaa kotia odotellessa :)

27 kommenttia:

 1. No voihan pirskatti! Nuo muoviset hiekkapussit ovat kyllä kovin herkkiä kuljetuksessa rikkoutumaan, mutta onneksi ei kuitenkaan kaikki mennyt! Onnea voitosta, ja hienosta eleestä kodittomia kohtaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon onnitteluista ja sinnekinpäin kiitokset teidän tämän päivän suunnitelmista viedä kodittomille ruokaa ♥

   Pienistä avuista kertyy isompi virta ja kohtahan, ikävä kyllä, alkaa pentueita putkahtelemaan luontoon ja apua todellakin tarvitaan.

   Poista
 2. Voi, harmi että pussissa oli reikä! :/ Mutta onneksi ei sentään tarvinnut pitkää matkaa säkkiä raahata (paitsi sitten kauppakeskuksen ylimpään kerrokseen, heh :D). Olinkin ihan unohtanut tuon tapahtuman, olisi pitänyt itsekin käydä kurkkaamassa Hesyn ständiä mutta se unohtui!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaan onneksi ei sieltä isoja määriä sitä hiekkaa mennyt hukkaan :)

   Tämän olisi pitänyt valita hissi, mutta "eihän toi nyt matka eikä mikään ole" . Onneksi en sentään lähtenyt pullistelemaan rappusia pitkin vaan sain laatikon lepäilemään liukuportaiden kaiteelle ;)

   Mun piti kovasti vähän haastatella, onko lahjoituksia tullut miten paljon mutta sitten kun toi hiekka levähti niin kaikki unohtui...Seuraavalla kerralla sitten !

   Poista
 3. Höh, harmillinen reikä! Meidänkin pitäisi käydä viemässä jossakin vaiheessa lähimpään löytöeläinkotiin Deviltä jäänyttä kuivaruokaa ja yksi lelu, jota ei tarvinnut Zooplussalle palauttaa, mutta ensin tarvitsisi auton käyttöön...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin!

   Me pidetään peukkuja että saatte auton lainaksi jossain vaiheessa ja pääsette tekemään pienen retken löytöeläinkotiin ♥

   Poista
 4. Oivallinen kuvasarja. Hetkestä hetkeen, ne olennaiset. Hesyltä myös oivallista toimintaa tulla keräämään sienne missä ihmiset on! Hyvä osoite hiekalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Tutkivaa epäjournalismia parhaimmillaan ;)

   Hesy saa tullu mun mielestä meidän nurkille uudemmankin kerran ja saisi Rekutkin. Meillä riittää apua molemmille yhdistyksille antaa tavalla tai toisella. Sen verran tärkeä asia meille♥

   Poista
 5. Hienosti tehty. Kiitos sinulle kaikkien kodittomien kisujen puolesta : )

  VastaaPoista
 6. Reiän pahalainen! :/ Hyvä kuitenkin että ei ollut pohjassa se reikä vissiinkään.

  Pisteitä ropisee hienosta teosta kodittomia kohtaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiinsa se ! Hopeareinus onkin sitten toi reikä pussin yläosassa eikä pohjassa.

   Pieni tekohan tämä, mutta kyllä me mielellään pisteitä vastaanotetaan ;)

   Poista
 7. Hieno ajatus! Ja hieno kuvasarja tosiaan
  tosiaan.

  VastaaPoista
 8. Pistettiin tulemaan teille tunnustus! Sen voi noutaa Naukulasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Naukulan tytöt, liikutuin oikein kyyneliin asti ja vielä julkisella paikalla (olin kauppareissulla kun kännykällä tunnustuksen kävin kurkkaamassa ) ;) Olemme erittäin kiitollisia tästä ♥

   Poista
 9. Olipa hieno juttu Hesyn kissoille! :)
  Minä olen jonkin aikaa tilannut hiekkaa kotiin samalla kun kissojen lihoja ja on kyllä kevyttä hiekkaa! ;) Hiekka ei vain ole sitä suosikkiani, vaikka hyvää onkin.

  VastaaPoista
 10. Hieno juttu! :)

  Minä olen jonkin aikaa tilannut hiekat kotiin samalla kuin kissojen ruoat ja on kyllä kevyttä! ;) Hiekka ei vain ole suosikkiani, vaikka hyvää onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihan kun olisi ollut tähtiin kirjoitettukin: Hesy tuli meille asti hakemaan sen joten näin sen oli mentäväkin :)

   Omat hiekat tilaan kanssa aina kotiin ostan isomman satsin kerralla ja niitä pusseja kanna kukaan. Nokkakärryillä kuriikin ne 30 kilon laatikot tohon oven eteen toimittaa :) Hiekat tilaan muuten Zooplussalta, lihathan meille toimittaa Vauhti-Raksu. Zooplussan valikoiman on sen verran parempi.

   Poista
 11. Mimmi ja Veera kiittää kodittomien puolesta! Mekin oltiin kodittomia, mutta nyt on koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihana koti teilla onkin, mä vaklasin ♥ Meidänkin Mimmi, Elli ja Nilsson ovat syntyneet ihan väärään paikkaan mutta onneksi ne löytyi ja saivat hyvät kotihoitajat. Ja sitten ne muutti meille kotiin ♥

   Poista
 12. Ihanaa, kun vaivauduit raahaamaan painavan hiekan sinne ostoskeskukseen :) Hyvät teot kyllä palkitaan (ennemmin tai myöhemmin) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän parempikuntoinen täti olisi vielä valinnut rappuset mutta johan tuossa oli haastetta tälläiselle pullahaballe ;)

   Palkontohan meille tulikin jo Naukulasta tunnustuksen merkeissä mutta kyllä me tehdään tätä jatkossakin ihan vaan auttamisen halusta :)

   Poista
 13. Mahtavaa. Täti-ihmisellä on suuri ja lämmin ♥

  VastaaPoista
 14. Onnittelut, voitosta ja hienosta päätöksestä !

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)