lauantai 20. heinäkuuta 2013

Jo vuodesta 2012 ja synttärilahjan saajan julistus

Tästä kaikki alkoi.


Viime vuonna täti-ihmisen facebook alkoi olemaan täynnä kissakissakissa ja kuvat  varsinkin olivat ihan kissakissakissa. Joitain oli keksittävä ettei suurin osa kaverista katoa ystävälistalta niiden takia ja syntyi idea: BLOGI.

Vuosi takana ja tekstin tilaavia lukijoita on 53 + kaikki muut. Visittejä blogissa tähän hetkeen mennessä on 41 965. Tekstejä on tuotettu 231 kappaletta ja kuvia monin kerroin enemmän. Sanoisin, että aika lailla enemmän ihan kaikkea kun osasin edes kuvitella tätä aloittaessani.

Kiitos siitä kuuluu teille lukijoille ♥

Arvontapokaali, virallinen valvoja, virallinen pokaalinhaistelija ja arvotanlaput

Siksi me tahdottiin järjestää teille toi arvonta, kiitokseksi tästä vuodesta. Suunnitelma, missä kissapopulaation edustajat olisivat mukana koko prosessin ajan meni ihan päin puita ja arvonnan suoritti täti-ihminen ihan solona. Päätin muuten, että tänään ei käytetä mitään Ikean vatkauskulhoa vaan arvontaan ei sovi vähempi kippo kuin toi Suomen Mestaruus- pokaali. Arpalapuja veivattiin hyvät 2 minuuttia ja sieltä nousi seuraava nimi:

HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SIRPALLE JA KOLLOLLE !!!!
Näin on lahja arvottu ja todellakin, Kollolle on lähdössä paketti kissamaisia juttuja - meidän jengin valitsemia.  Sirpa laita mulle osoitetiedot tonne meidän faniosoitteeseen niin saadaan paketti matkaan :)

Nyt sitten lähdetään kohti seuraavaa vuotta blogin kanssa, sen verrn rakas harrastus tästä muodostui. Onneksi tajusin aloittaa kissablogin enkä muotiblogia kun sitä yhtä samaa tunikaa olisi aika tylsä kuvata päivän vaatteiksi joka päivä...

Hei, aivan sama vaikka kuinka olisi joku 1 v. päivä. Me ollaan nyt sirkusteltu sun kameralle tässä vuosi ja tänään me levätään. Onko selvä?

Älkäähän siis karatko minnekään koska tämän kämpän kissapopulaatio jatkaa seikkailujaan samalla menolla kuin tähänkin asti !

22 kommenttia:

 1. Onnea Sirpa ja Kollo!

  Ja huojentavaa kuulla, että teidän kissaperhe jatkaa seikkailujaan ;) Meille ainakin tulis muuten teitä ikävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja täällä on huojentavaa kuulla, että meidän juttuja kaivataan. Siksi tää bloggailu onkin niin kivaa : lukijat ja kommentit !

   Poista
 2. Onnea Sirpa ja Kollo!

  Onneksi kissapopulaatio jatkaa seikkailujaan ja me lukijat pysytään kuulolla (tai ainakin tämä lukija ;)).

  VastaaPoista
 3. Onnittelut Sirpalle ja Kollolle!
  Ja teille kannustusta: Keep on rockin´ in the Blogistania world!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rock on! Kannustus oli just oikeanlainen ! Thank you. Trio + Nilsson are still in the building ;)

   Poista
 4. Ei tulisi mieleenkään karata! Isohalit teille kaikille, niin kissoille kuin sihteerille.

  VastaaPoista
 5. Onnea, Onnea 1-vuotiaalle blogille !
  Ei varmasti karata mihinkään ! Lukeminen jatkuu ja naururypyt naamassa senkus lisääntyvät. Jatkakaa miukulaiset seikkailujanne ja täti-ihminen ylöskirjaamista vielä monen monituista vuotta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisköhän mun sitten seuraavaksi hankkia arpajaislahja joka on ryppyvoidetta ;) ?

   Ja maailman kauneimmalle kissalle Toscalle ISOT pusut ja rapsut ♥

   Poista
  2. Kiitos ! Ja XXXL-kokoiset pusut ja halit täältä meiltä päin valloittavalle Börjelle, sievääkin sievemmälle Ellille, ihastuttavalle Mimmille ja hellyyttävälle Nilssonille !

   Mie luulen, jotta ryppyvoideputeli ei kohta riitä,jos sama meno tässä blogissa jatkuu...ehkäpä lahjakortti sille, you know, Nordströmmille ???

   Poista
  3. Toimitetaan eteenpäin :)

   Kai mun on sitten aloitettava säästämääm että saan Nordströmmille suoristusrahaa ;D

   Poista
 6. Kiitoksia - ihanaa! <3 Laitan osoitteen tulemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea Onnea! Paketti lähtee maailmalle parin päivän sisään, toivottavasti on teille mieluisa :)

   Poista
 7. Mikä onni tosiaan, ettet valinnut muotiblogia! Kissankarvaisia kolttuja näkee näet kotonakin, mutta "syypäiden" seikkailuista lukee mielelllään muualtakin :)

  VastaaPoista
 8. Ei näin ihanan blogin lukemista voisi lopettaa, vaikka yrittäisi. Mahtavien päähenkilöiden elämästä runoilee loistava kynäilijä! Ja mausteena vielä ihan parhaita kissakuvia. Shakespeare varmasti kipristyisi kateudesta jos lukisi tätä blogia. Onnea 1 v. blogille, bloggaajalle ja päätähdille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos :) Mä jotenkin tosi paljon tykkäsin tosta Shakespearen kateudesta ;)

   Poista
 9. Onnittelut 1-vuotiaan blogin väelle! Teitä on ollut ilo seurata eikä ole mitään syytä lopettaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Meistä meidän lukijat on ihan parhaita ja niillä on tosi hyviä mielipiteitä : "eikä ole mitään syytä lopettaa " ;D

   Poista
 10. Onnea voittajalle :)) Uutta onnea koittamaan...http://bikkenpilttuu.blogspot.fi/2013/07/lexinton-ja-synttari-arvonta.html

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)