lauantai 16. helmikuuta 2013

Matzon koura

Börjen hetkelliset matzoilut on kyllä meidän päiviemme suola. Se on niin  h a s s u   uhitellessaan kavereille ja meille. Yksi ilta matzo otti vallan kissasta täti-ihmisen jalan vieressä.

Tämä jalka on MINUN, suuren alfamatzon Börjen omaisuutta! Se saa tuta minun valtavan kouran voiman ! Ja varsinkin takakouran kynnet. 
Vaikka kuvassa näkyy "villiintynyt petokissa" valtaisat kynnet pureutuneena sukkaan niin voin vakuuttaa ettei täti-ihmistä vahingoitettu tässä. Matzoilu on suurta teatteria, mutta kovin vakuuttavaa kyllä, eikö?

8 kommenttia:

 1. Hui, meillä Minttu on viime aikoina harrastanut samanlaisia elkeitä pienillä somilla tassuillaan.
  Viimeksi eilisiltana olin jo sydän kurkussa, jotta nyt peto puree pottuvarpaani sohjoksi, kun neito innostui leikittelemään sukallani.
  Otti hellästi kynsillä kiinni ja pureskeli somasti varvastani ja vielä pystyn kävelemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on taitolaji ja selkeästi Minttu on tämän alan ammattilaisia huipulta :)

   Poista
 2. Meillä harrastaa tuota molemmat! Joskus jopa yhtäaikaa samaan jalkaan... Toinen yläpuolelta ja toinen alapuolelta. Hyvä puoli siinä on se, että huomaa koska kissan kynnet on lyhentämisen tarpeessa. Muuten se ei kyllä vahingoita.

  Mutta on muuten matzolla komiat käpälät! Ja viikset (niin ikään komeat! mutta eihän sitä tynkäviiksillä matzoksi pääsisikään) osoittaa selvää Keskittyneisyyttä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjaa, teillä on tuplat noita ! Onneksi tää on vähän kuin showpainia eli loppupelissä paljastuu vain pedikyyrin ajankohta :D

   Meitin Nörje on kyllä sellainen lapiotassu, mutta sehän onkin iso mies. Ja viikset, ne on aseteltava kyllä oikeaan asentoon kun meno alkaa ;)

   Poista
 3. Ei voi mtää! Tosimiehen pitää joskus näyttää kuka on isäntä sukkatasolla! Tosin, köh, ite en oo uskaltanut yrittää, mut tajuan periaatteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan ymmärretty olla ihan tassun alla tolloin, isäntä määräää ! Ja he Harmaa, jos tulee matzo fiilis niin anna mennää vaan. Sieltä se lähtee, sukan kuritus ihan itsestään <3

   Poista
 4. Mään! Toi jos mikä on matzoa. Ja erittäin katu-uskottavaa. Kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Word ! Börje on ihan äijä. Kyllä.

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)