tiistai 26. joulukuuta 2017

Maksunpaikka

Tähän väliin jotain positiivistakin.
Juuri ennen joulua oli tilille ilmaantunut Zooplussan komikat. Kiitos teidän ostosten, summa oli 91 euroa !! Todellakin : yhdeksänkymmentäyksi euroa! Ihan mieletön summa, kiitoskiitoskiitos!


Summa lähtee Pirkanmaan eläinsuoluyhdistykselle ja kissoille. Minulle nimittäin selvisi, että Kiikoisten löytöeläinkotiin kerätään sitä kautta lahjoituksia.  En nimittäin tiennyt tätä silloin, kun yritin sinne kerää rahaa ja ne rahat lahjoitettiin sitten muualle.

Sattuipa sitten vielä silleen sopivasti, että Kiikoisten fb-sivuilla on etsitty pissavaivaista kissaa, joka on löytynyt ja päässyt hoitoon. Tarina on julma, pissaamaton kissa päästetään ulos hortoilemaan, mutta onneksi se tosissaan löytyi. Nyt kun se oma pissasairas siellä teholla odottelee kohtaloaan, tämä osui sydämeen vielä kovemmin.Siinä kuva tuosta meidän seinästä, jossa tuo linkki pinkillä Zooplussalle. Ja muihinkin kauppoihin. Kaikki tuotto menee siis eläinsuojeluun, kun sitä kautta ostaa. Menkää ja ostelkaa, siis. Keräillään taas yhdessä rahaa yhdistyksille, jotka pyytteettömästi auttavat kodittomia!


Ps. Tänään ei blogiin tule Börjestä päivitystä, mutta meidän facebookiin kyllä. Sinne vaan seuraajaksi, jos et jo ole.  

Ps2. Kiitos kaikille muuten ihan älyttömästi myötätunnosta, empatiasta ja kauniista sanoista ♥ 
Ne oikeasti antaa voimaa ja me arvostetaan niitä ihan älyttömästi.

6 kommenttia:

 1. Pissakissa saikin nimekseen Rupert ja majailee Kissakolmion Inkan tarkan silmän alla hyvässä hoidossa :) Kiitos lahjoituksesta <3 Kiikoisista tulee meille paljon kissoja ja teemme tiivistä yhteistyötä Miran kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Rupert <3 <3 <3 <3 <3 Inkan luona tyyppi saa kyllä parasta mahdollista hoitoa. Se on fakta. Piste.

   Poista
 2. Vielä kaiken keskellä tämäkin! Arvostuksen määrä on niin suuri, ettei mun sanavarasto riitä läheskään kuvaamaan. ♥

  Onneksi tuo toinenkin pissikissi pääsi hyvään hoitoon! Sitä edeltävää tilannetta ei oikein kärsi ajatellakaan, sielu teki kauhusta voltin jo tuota juttua lukiessa. Onneksi loppu hyvin ja tyyppi on nyt taitavissa käsissä ja tarkan silmän alla.

  Börjelle ja teille lisää tsemppiä ja rohkeutta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitihän noi rahat laittaa matkaan, kun ne oli tilille tullut. Kun ei ne kumminkaan ole mun rahoja vaan kodittomien. Niin että ihan vaan tein mitä oon luvannut kaikille rahaa keränneille, nih :) Mutta kiitos, tietenkin.

   Ihan tolkuttoman ihana oli lukea Rupertin uudesta mahdollisuudesta ja hyvästä hoivasta ♥

   Poista
 3. Aivan mielettömän loistava summa!!!!! :o Kun huomioi, että yleensä kertakomissio on jotain 3 € luokkaa, niin tämä todistaa, että ihmiset todella ovat löytäneet linkin ja vielä tärkeämmin käyttäneet sitä! Arvokas lahja löytökisuille! Ihanaa, että jaksoit panostaa tähän kaiken huolen keskellä ja kohdekin sattui olemaan harmillisenkin nappi. ♥

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)