sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Nilssonin viimeisimmät

Nyt on Nisun leikkauksesta mennyt pari viikkoa. Missä nyt mennään ?

Nyt mennään siinä, että tonttu on tonttu, mutta ilman pukua. Sitä olisi pitänyt pitää päällä koko 2 viikkoa, mutta Nisun elämänlaatu on niin paljon parempaa ilman sitä. Seurailin siis valvottuna sen nakuilua ensin muutaman päivän ja keskiviikkona lensi releet pesuun. Toinen on ollut niin onnellinen, kun on päässyt pesemään itseään.

Kuva ei ole manipuloitu.
Haava on parantunut todella hyvin. Gaggi on kulkenut ja nyt olen lopettanut gaggilääkkeidenkin antamisen. Muutenkin kissan energian tasot alkavat olemaan normaalit: eilen mm. kirjahyllyllä olisi pitänyt sisustaa, josta toki olin eri mieltä. Sisäänpäin kyllä hymyilin onnellisena, koska sairastellessa  sisustus ei toista kiinnostanut. En uskalla sanoa mitään liian positiivista tässä, mutta paremmalta näyttää. Siis kissan tila. Ei uudelleen sisustettu kirjahylly.

Kattoterassilla käsipesulla ekan kerran sitten leikkauksen, viikko takaperin.

Nisu vaikuttaa muutenkin aikalailla omalta itseltään. Lepäämistä on vielä ehkä vähän normaalia enemmän ja paras sivuvaikutus on se, että lepäily pitää ehdottomasti tehdä täti-ihmisen sylissä tai kyljyksen päällä. Täti-ihminenkin kehrää onnellisena, kun sillä on taas oikein kunnon vaativa sylikissa.

Talvitukan pesu.

Tohtori ei ole soittanut sappinesteen gramvärjäyksestä, mikä on hyvä juttu koska näyte on ollut puhdas. Ensi viikolla (ehkä, koska jouluviikko) tulee sitten koepalojen tulokset. Toivottavasti myös diagnoosi.

16 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa toipumisen tahti. Toivottavasti diagnoosi tulee pian, eikä ole mikään ihan kamalan kauhea, vaan joku sellainen, jonka kanssa tulee toimeen. Tsemppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt alkaisi taas riittämään toi sen sisutelutarmo ;D. Nopeasti meni siitäkin hohto ...

   Poista
 2. Ihana tonttu-Nilsson! Hyviä tuloksia ja säännöllistä suolen toimintaa joulun alusaikaan toivotellen..!

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että Nilsson rupeaa olemaan taas oma vauhdikas itsensä. Kyllä siinä taitaa täti -ihmiseltä mennä läpi muutama Nisun sisustusratkaisu ihan vahingossa 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meni jokusen päivän, mutta nyt kyllä jo alkaa hymy hyytymään :D

   Poista
 4. Onpa ihanaa nähdä Nisu omana velmuna itsenään! <3 Toivottavasti saatte joululahjaksi helpottavat tulokset koepaloista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin unohtanut jo, kuinka energinen se onkaan :D

   Poista
 5. Toivottavasti koepalojen tulokset on sellaiset, että vaiva selviää, mutta se ei ole paha ja kamala! Ja hyvä että Nisu on oma itsensä ❤️ Parhaita uutisia on ne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin todellakin unohtanut, kuina energinen toi katti voikaan olla.....
   ;)

   Poista
 6. Sisustusinto siis jatkuu, hienoa! Nilssonille ja ihmiselle vielä paljon tsemppiä jatkoon ja pidetään peukut ylhäällä koepalojen hyviä tuloksia varten. Toivottavasti tulevat nopsaan, ettei tarvitse kauaa jännittää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kyllä, joo. Hetken aikaa se oli musta tooooosi ihanaa, nyt se vaihe on ylitetty. ei ole ihanaa. Ei :D

   Poista
 7. Tsempukkaa niin Nisulle kuin Tarullekin! Hyvin menee toipuminen kun jo sisustelukin kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on joo Nisun kanssa toi asteikko vähänomalainen : flegu, seurallinen, sisustaja ;)

   Poista
 8. Hyvä, että tonttu tonttuilee liki entiseen malliin! Tuloksia jännittäen..

  VastaaPoista
 9. Onneksi Nisu ehti kuitenkin parantua näin hyvin ennen Börje-episodia. :/ Tuo patteripeti on huippu ja eritoten tilannekuva! ♥

  VastaaPoista
 10. Tää on kyllä ihanaa että Nisu voi hyvin <3

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)