sunnuntai 31. elokuuta 2014

Sohvi

Kuinka nopeasti voi tilanteet muuttua.

Sohville etsitään nyt hoitopaikkaa, missä Sohvi saa olla ainoana kissana. Kissanpuhuminen ei edisty ja
Leevi on nyt aloittanut aktiivisen Sohvin kiusaamisen .Kiusaa ja kiusaa vielä lisää. Leikki on kaukana niistä puuhista. Sohvin pissahommat ei myöskään ole kohdillaan, kaikki matot on taas pakattu piiloon.

Sohvin hyvinvointi etummaisena huolena, on siis aika löytää Sohville uusi hoitopaikka tai vaikka sitten ihan oma koti.


Jos kiinnostus Sohviin on nostanut päätään, tässä linkki minne mennä tutkimaan  Sohvin omaksi hankkimista tai hoitokodiksi ryhtymistä  -klik- .

Meillä on suru puserossa ja vaikuttaa siltä, että emme pääse tästä eteenpäin seuraamaan Sohvin kehitystä koska emme tiedä minne Sohvi päätyy. Toivotamme siis koko blogin voimin Sohville oikein rauhaisaa ja stressitöntä elämää oman elämänsä kuningattarena ja yksinvaltiaana :)

17 kommenttia:

 1. Voi että, tähänkö nyt sitten päädyttiin. Mutta paras varmasti niin. Varmasti Sohvi löytää vielä paikkansa maailmassa.
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kyllä: Sohvi stressaa Leevin kiusaamisesta niin että lirahtaa ne pisut väärään paikkaan ja sressaus jatkuu muutenkin. Tosi ikvä homma!

   Poista
 2. Toivottavasti uusi, sopiva koti löytyy! Kaukorapsutuksia Sohville <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin toivotaan niin kovasti sitä omaa, rauhallista kotia söpö-Sohville!

   Poista
 3. Voi...Sohville onnea oman pysyvän kodin löytymiseen <3

  VastaaPoista
 4. Voi Sohvia ♥ Toivomme sydämen pohjasta että Sohvi pääsee omaan kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina vähän pelottaa jo aikuisen, ongelmaisen kissan kodinsaanti mutta uskomme vakaasti ettei Sohvi jää koditta !

   Poista
 5. Voi itku! Toivottavasti Sohvi saa nyt pysyvän ja hyvän kodin yksinvaltiattarena! Harmi ettei Cat Ladyn luona sujunutkaan, mutta niin se joskus käy :( Mikähän sen Leevin nyt niin oli suututtanut, eikös ne vielä hetki sitten yrittäneet kaveeratakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä ollaan triolassa ja Cat Ladyn luona kanssa : iso voi itku!

   Syynä Leevin suuttumiselle lienee Sohvin kankea kissankieli ja sitten kun riitaa tulee, Sohvi alistuu ja pelkää ja Leevi tahtoo sitten kyykyttää ja määräillä kovalla kädellä. Sohvi pissaa vääriin paikkoihin stressin takia ja eristäytyy lopuksi aikaa. Eläinlääkärikin oli samaa mieltä: jotta Sohvi saadaan edistymään reippauden tiellä, on sille suotavinta olla ainoana kissana.

   Sohvi on vielä Cat Ladyllä hoidossa niin pitkään, kunnes uusi hoitopaikka löytyy. Toivottavasti pian, ettei Sohvin elo ole taas kerran pelkkää piilossa olemista ( Cat Lady perheineen kyllä hellii toista tosi paljon ja onpa Sohvi istunut cat Ladyn puolison sylissäkin hetken!) ja stressaamista.

   Cat Ladyn perhe on kovasti ihastunut hoitolaiseensa ja heille tämä vasta onkin surun paikka.

   Poista
 6. Harmin paikka! :( Toivottavasti sopiva, hyvä koti löytyy!

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti Sohvi löytää kivan kodin!
  Sohvi vaikutti ihanalta kissalta ja varmaan pissaongelmatkin ajan myötä saadaan ratkaistua. Surullinen juttu tietenkin Sohvin nykyiselle hoitokodille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvi on kyllä niin lempeä ja ihana luonne, ettei tottakaan! Varsinkin, kun toinen ei ole saanut elää normaalia, turvallista kissan eloa niin on tosi uskomatonta, että toinen on valmis antamaan ihmisille uuden yrityksen!

   Kaikki peukut pystyyn ja varpaat kanssa, että Sohvin tie uuteen elämään pääsee jatkkumaan yhtä hyvin ja ilman kiusaavia kavereita:)

   Kiitos Heidi toivotuksista ♥

   Poista
 8. Voi kun suloinen Sohvi pian pääsisi loppuelämän kotiinsa! Harmi vain, kun monella kissaihmisellä on tietysti jo kissa tai useampi entuudestaan.

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)