lauantai 9. elokuuta 2014

Painajainen

Viime yönä täti-ihminen näki ihan kauheita unia. Haaveissa on ollut muutto takaisin Lontooseen mutta nyt selvisi yksi juttu : sinne lähtee sitten koko meidän lössi tai ei kukaan.

 Täti-ihminen nimittäin muutti sinne viime yönä. Mukaan sai ottaa vain yhden kissan. Palo muuttaa oli niin kova, että  vaatimukseen suostuttiin ja mukaan valikoitui Madame Mimmi.

Ai tonne muutettaisiiin...kaikkiko? Ai sä ja mä vaan? No way! In your dreams!
Siitä eteenpäin yö oli pelkkää pakokauhua. Täti-ihminen ei muistanut koko kissan olemassaoloa kuin vasta kahden päivän päästä, Madamelle ei ollut varattuna ruokaa eikä juomaa eikä vessakaan ollut siellä missä piti. Silti Madame oli ihana oma itsensä ja puski täti-ihmistä rakkaudella siinä vaiheessa, kun tämä muikkeli muisti kissansa olevan mukana ja kutsui sitä.

Tämän jälkeen seurasi paniikinomaista hössötystä vesiastioiden ja ruokakippojen kanssa. Tolkuton ikävän tunne Triolan toisten jäsenten perään nosti myöskin päätään. Taisipa uni sisältää myös hallitsematonta itkua ja kovin räkäistä ylähuulta. Uni päättyi valtavassa syyllisyydentunteessa tehtyyn päätökseen palata Suomeen, omien rakkaiden kissojen pariin.

 Onneksi tämä oli vaan unta, mutta syyllinen olotila vaan pysyy mukana. Noita kavereita pitäisi saada klähmiä koko ajan ja rutistella kanssa.  Ajatuskin niiden hylkäämisestä saa tipan silmään. Muutenkin vähän  itkettäisi.

                                                        ♥ Ne on mulle niin rakkaita
15 kommenttia:

 1. Ai Jai, alitajunta taisi tehdä tepposensa ja nyt jo peruttu muuttoajatus pyöri mielessä. Tietysti alitajuntasi siinä mielessä kykeni luokittelemaan Madamen sopivimmuuden englannin kuninkaallisten maassa paraiten soveliaimmaksi, mutta hereillä tulet katumaan tällaisia unia hamaan tulevaisuuteen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä on täti ollut nöyränä kissojen edessä, Madamenkin kun niin kohteli unessa kaltoin ja antoi olla nälissään ;)

   Poista
 2. Minäkin näin viikolla pahoja unia Lontooseen liittyen. Minä kun en sielläkään ole ikinä käynyt, mutta nyt syksyllä mahdollisesti olisi reissu, niin nyt sitten näin unta, että olin jollakin tavalla sinne päätynyt, ja ollut jo yhden yönkin, kun huomasin, että kissathan on kotona eikä niillä ole hoitajaa! Sitten piti ruveta viestiä ja kaikkea lähettämään, että nyt pitäisi äkkiä mennä ruokkimaan kaverit kun ovat olleet jo pitkään yksin ja miten kukaan meille pääsee ilman avaimia, ja kaikkea. Voi sitä syyllisyyden määrää!!

  Tuollaisia unia ei tarvitsisi olla olemassakaan, sen vaan sanon! Vihonviimeistä herätä ulommaisessa paniikissa. Ja kissaparat taas joutuu sitten hysteerisen ihmisen rauhoittelijoiksi jo ennen aamiaista. Unet osaa olla viheliäisiä joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sullakin sitten Lontoo näyttämönä :D

   Täällä muo pakoiltiin ihan tosissaan, kun yritin päästä kokoajan turkille. Tilanne on nyt onneksi tasaantunut ja kissatkin saa olla ihan rauhassa. Seuraavaa vastaavaa unta en enää suostu katselemaan ;)

   Poista
 3. Hurja uni! Minäkin aina välillä unissani etsin kissoja ja olen niistä huolissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistäköhän tollaiset unet oikein saa alkunsa? Tässähän ollaan sentään ihan kunniallisia kissan palvelijoita, kumminkin.

   Poista
 4. Samansorttisia painajaisia - omien elukaisten unohduksia - on välillä puolella ja toisella. Ei ole ikinä kivaa se. Mutta onnelista että voi sentään herätä hyvään tilanteeseen: kaikki kissat kotona ja ruokaa kaapissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..eikä niillä kissoilla ole hätäpäivää, kun syylliseksi tunteva kissatäti tarjoaa ylimääräisiä herkkuja kompensoimaan huonoa omaantuntoaan....

   Poista
 5. Kauhea painajainen! Ketään ei saa ikinä jättää! Niin rakkaita ne ovat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Jos voisin, niin työtkin lopettaisin ollakseni kissojen kanssa mutta onneksi ei kukkaro anna periksi ;) Sitten olisi jo aika kyseenalainen tilanne.

   Poista
 6. Ei meitä kissoja nyt noin vain saan jättää!! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaverit, ei niin. Ei ikinä. Ei milloinkaan!

   Poista
 7. Minulla kissa nukkuu samassa sängyssä ja herättää heti, jos tulee painajaisia - kissoista. Tsemppiä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mayo ! täytyykin pitää meidän jengille puhuttelu, että aloittavat saman tekniikan! Mamman kanssa saman peiton alle kaikki ja heti tassulla töpöttelyä kun Mamma alkaa inisemään pahan unen keskellä ;)

   Poista
 8. Olipas uni. Unessa oli tärkeä opetus, kissakaveria ei jätetä! Kesäkissoja ajatellen hyvin ajankohtainen muistutus!

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)