sunnuntai 24. elokuuta 2014

Sohvi news

Täti-ihminen sai vihdoinkin tavata Sohvin viime perjantaina.
Meillä synkkasi alusta lähtien tosi hyvin,  ihan ekana juteltiin vähän syvällisiä silmäluomia siristelemällä ja hitailla räpsytyksillä. Mikä kunnianosoitus aralta kissalta ♥

Ja kuvat taas kännykällä, pahoittelen laatua ;)


- Sohvi on laihtunut hienosti, paino on laskenut tasaisesti mutta edessä on vielä noin kilon verran   pudotettavaa. Pahimmillaanhan Sohvi oli n.7 kg ja jos ideaalipaino on 5 kg tienoilla on toinen kyllä ollut tosi pullukka.

- Pissavaivat tutkittiin toisella lääkärillä ja terveydellistä syytä ei hutipissoille ole. Niinpä Sohvi saa nyt Calmexia päivittäin ja lattioilla on pari pientä mattoa kokeeksi. Hiekkakin on vaihdettu mikrohiekaksi, josta Sohvi tykkää.

- Jos Sohvin väärään paikkaan pissailua ei saada loppumaan, pitää Sohvi  saada hoitopaikkaan missä se saisi olla ainoana kissana. Tätä vaihtoehtoa ei kukaan Sohvin takia toivo, mutta asian kanssa pitää olla realistinen kun se Sohvin kissaa puhuminenkin on vähän niin ja näin. Tilanne ei tosin ole vielä lähelläkään näin suuria muutoksia.

- Sohvi viettää paljon aikaa uudessa valtakunnassaan, saunassa. Sinne Sohvi jäi, kun meidän rupatteluhetki oli ohi. 

- Sohvin etutassuja saa kosketella, mutta takatassut on ehdoton eiei ! Kävi vaan mielessä, että onkohan toista roikotettu niistä tai kannettu? Tai pahimmillaan heitelty niistä?

Kaverit tykkää olla aitauksessaan
- Vaikka Sohvia ujostuttaa olla muiden seurassa, ei Sohvia ruoka-aikaan pidättele mikään!


 Neitokainen komentelee hassuilla naukumisilla Car Ladya panemaan vähän vauhtia sen ruuan kanssa, eikä vieraatkaan ihmiset pelottanut siinä ympärillä ollenkaan. Kuten ei toiset kissatkaan, kuten kuvasta näkyy.


Ruokailu onnistuu Leevin vieressä ongelmitta (Ps. Casperkin sai ruokaa, sen paikka syödä on toisaalla ) ja muutenkin on näkynyt näiden kahden kesken leikinomaista menoa.

Syömisen jälkeen Sohvi jäi alakertaan ja puski kaikkia paikalla olijoita pitkin iltaa ja intautuipa toinen jopa uloskin muutaman kerran.

Sohvi on ihan älyttömän utelias ja kiltti. Nenä heilui kuin kaneilla kun sormia piti haistella ja kaikkien yllätykseksi Sohvi viihtyi vieraidenkin ihmisten lähellä. Tätä nimittäin hieman epäiltiin tapahtuvaksi, vaan Sohvi yllätti :)

Miten ihanaa on nähdä Sohvin kasvattavan luottamusta ihmisiin ja me niin toivotaan, että Neitokainen saa oman kodin jossain vaiheessa, jossa  ymmärretään Sohvin taustat ja silti halutaan rakastaa toista täysillä. Sohvi nimittäin ansaitsee sen. Ja ankaran ateriakurin.

Jota täälläkin pitäisi harjoittaa.
12 kommenttia:

 1. Taas ♥ - ei tähän muuta osaa sanoa!

  VastaaPoista
 2. Ihana, että Sohvin korjaavat kokemukset tuo luottamusta lisää ja elämä voisi aueta uudelle ladulle. Kaunis kissa kaiken lisäksi :-)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvilla on tosi ihana luonne kyllä, joku saa siitä aivan tolkuttoman ihanan kissan ♥ Ja kaunis se on !

   Poista
 3. Sohvin tulevaisuus näyttää oikein lupaavalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä pidetään peukut pystyssä, että pissahommat on historiaa ja oma koti odottelisi jo jossain :)

   Poista
 4. Sohvihan niin reippaasti korkeimmalla kurottaa ruokaa :) Kauniit värit Sohvilla.

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti pissihomma alkaa osua kohdilleen! Vaikuttaa tämän perusteella siltä, että Sohville olisi tärkeää saada nyt olla yhdessä paikassa riittävän pitkään, ettei hyvin alkanut luottamuksen kehitys saisi takapakkia. Ja jos vaikka se kielitaitokin siinä karttuisi. Onko siinä pissin osumisessa tapahtunut mitään parannusta?

  Mutta miten ihana luonne Sohvin täytyy olla! Ties mitä raukka joutunut kestämään, ja silti on utelias ja kiltti! Joku muu voisi olla asua pysyvästi piilopaikassa tai olla vihainen, ja sekin olisi ihan ymmärrettävää käytöstä.

  Tsemppiä myös sen dieetin kanssa. Kyllä kaksi kiloa ylipainoa kissalla on totisesti paljon. Hienosti se kyllä on laskenut, jos puolivälissä tavoitetta jo ollaan!
  Toivomme parasta Sohville ja taustajoukoille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvi pissaili matoille, joten kaikki matot poistettiin vähäksi aikaa ja nyt on sitten pari pientä mattoa kokeena lattialla. Samalla vaihdettiin hiekkakin ja Sohvi näyttää tykkäävän tästä uudesta hiekasta eniten.

   Nyt on Sohvilla onneksi ihmisiä ympärillä, jotka ajatelee vain ja ainostaan Sohvin parasta ♥

   Poista
 6. Ihana Sohvi <3 Toivottavasti pissitavat korjaantuu!

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)