tiistai 25. kesäkuuta 2013

Reklamaatio

Kansalaiset !

Täti-ihmisemme on visiteerannut lintuparatiiseissä: kauppatorilla JA Söderskärin luonnonsuojelualueella eikä kummastakaan paikasta tullut meille tuliaisina lintupiffejä!!!

Pettynyt kuninkaallinen
"Saimme" ihailla oheisia kuvia joista toinen kasvattaa pettymystä lokki kerrallaan ja toisessa ei edes niitä perhanan tipuja näy.

Klikkaa kuva isommaksi ja laske kuinka monta lokkia kuvasta löytyy :)


Söderskärin majakka mereltä katsottuna

Täten esitämme virallisen reklamaation vakavasta laiminlyönnistä ja odotamme korvauksen vastaavan kuvassa näkyvän lokkilauman määrää, possun ♥:nä.


 Trio MiuMaun ja Herra Nilssonin puolesta
Her Royal Highness Madame Mimmi aká Neiti Sievänen


( Ps. Illalla kotimainen mansikka maksoi torilla 3.50/litra. T. Taru )

8 kommenttia:

 1. Eikö edes yhtä sulkaa voitu tuliaiseksi tuoda? Huonolla tolalla ovat asiat. Jos tilanne ei parane eikä korvausta heru niin ottakaa yhteyttä kissa-asiamieheen.  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..mutta saihan ne haistella mun luonnossa käyneitä lenkkareita, kumminkin ;) Kissa-asiamiehen pelossa täällä kyllä jatkossa osataan toimia toisin !

   Poista
 2. Siis yhtä sulkaa ei tuotu tuliaiseksi??
  Uskomatonta välinpitämättömyyttä, tuommoisia ovat, heti kun vapaaksi päästetään, unohtavat kaiken tähdellisen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Guilty! Onneksi kaverit eivät ole pitkävihaisia, kaikki hyvin :)

   Poista
 3. Ehdottomasti reklamaation paikka! Puollamme tuntuvia korvauksia! Ihminen nimittäin laski 17 lokkia kuvasta (se saattoi kyllä laskea väärinkin, siitä ei aina tiedä). Koska wikipedia tiesi kertoa, että naurulokki painaa keskimäärin 265g, se tietää teille noin 4,5kg possun ♥ :ntä.

  (Mikähän se juttu olikaan pari(?) vuotta sitten, kun suunnilleen joka toisessa kissablogissa raportoitiin ihmisten tekemiä Vakavia Rikkeitä ja tarvetta kissa-asiamiehelle? Muistaako kukaan?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt taisi selvitä, KUKA se kissa-asiamies on :D

   Mä löysin kuvasta 20 lokkia, mutta se yksi saattoi olla ihan joku muu juttu. Korvaus on hoidettu ja täti-ihminen latasi pakastimeen juuri äsken 8 kg possun ♥ :ntä.

   Kissa-asiamiehen esiinmarssi on multa jäänytkin ihan huomaamatta, mutta USKON että sille on ollut tarvetta aina joten hyvä että se on vahvasti tuotu kansalaisten tietoisuuteen ;)

   Poista
 4. Noin jännittäviin paikkoihin olisi ehkä pitänyt ottaa koko katras mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vasta oliskin ollut näky, 4 kissaa valjaissa kuappatorilla yhden täti-ihmisen kanssa :D

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)