maanantai 10. kesäkuuta 2013

Sleepypod

Täti-ihminen on lievästi (?) snobistinen, materialistinen ja erikoisuuksien perään haihattelija. Tunnustan. Siltikin, kuulettehan tekin enkelten laulavan ?

Taivaansininen unelma ....
Viime viikolla me käväistiin virtuaalisella kirpparilla , josta oli pakko saada tarjolla ollut sleepypod ♥

Kaupat lyötiin lukkoon jo viime torstaina  Steissin metroasemalla Tompan, Jerryn ja Neiti Caleanan palvelijan kanssa mutta kotiin kantokassi/peti muutti vasta tänään viime viikon  iltakiireiden takia.

Kuten kuvista näkee, meillä luetaan hartaudella isolla jengillä terkkuja entisiltä omistajilta ja Börjen oli  oli otettava käyttöön myös  vomeronasaalielin  :)

Homma hoidettiin hyvässä hengessä eli terkut taisivat olla mieluisia vaikkei kukaan vielä ole uuteen avaruusalukseensa  asettunut lepäilemään.

Samalla tässä tarjolle myös liikkuvaa kuvaa tapahtumasta  eli  ensi-illassa täti-ihmisen ensimmäinen julkinen teos ikinä! Tai siis teos ikinä. Kääk.
14 kommenttia:

 1. Kyllä tuo näytti olevan kiinnostava kapine :) Ilmeisesti meilläkin on joku tossa majaillut, kun Börje kovasti koppaa haisteli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin, teillä on siellä kyllä niin salaistuttu ja maattu ettei tossta haistelusta ja nuolemisesta meinannut loppua tulla :D

   Poista
 2. Herra Harmaatakin vähän kiinnosti ihana ihana podi, mutta tylsä Ze sanoi ettei tarvita lisää esineitä meille. Mutta podi pääsi hyvään kotiin innokkaan haistelun alle - hyvä se!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voivoi, Ze ollut tiukkiksena mutta meillehän se vaan oli hyvä juttu ! Podia pitää ihastella ja vähän kopeloida aina välillä ja tuskin jaksan odottaa ekaa kertaa kun pakkaan jonkun kissa siihen ja meen jonnekkiii. Trendikkäänä ! Wow :D

   Poista
 3. Hieno podi. Piti ihan googlata asiaa tarkemmin. Tuo on sitten varmaan se medium-kokoinen? Mahtuuko sinne yksi vai molemmat katit?

  /Emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan kyllä aivan läpällään tohon ;) Taitaa olla juu koko medium mutta kyllä toi yhdelle kissalle on, kaksikin toki mahtuisi mutta tiivistä olisi.

   Poista
 4. Kiitos ensi-illasta, ei hassumpaa. Eikä näytä olevan hassumpi tuo podikaan! (On se Börje vaan ihanan matzo...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä tässä kun uskaltautuu toistekin kuvaamaan ja muistaa pitää suunsa kiinni niin tiedä millainen Hitchcock musta tulekaan ;)

   podi om ihana (melkein pitää kotona leikkiä että se on käsilaukku) ja meidän filmitähti Matzo.
   Se on ihanista ihanin ♥

   Poista
 5. Mielenkiintoinen kapine, selkeästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan oli mielenkiintoisia uutisia seillä haisteltavana pitkäksi aikaa !

   Poista
 6. Börje pyyhki oman tuoksunsa podiin - ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matzo on nimittäin myös kovin muotitietoinen ja tietää, mitkä härpäkkeet sen kuuluu omia ;)

   Oli se kyllä niin ihanan touho ton kanssa, tarkka mies. Kerta kaikkiaan ♥

   Poista
 7. Mielenkiintoinen! Jännä! Erikoisjännä!

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)