sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kotibileet

Meillä on viime yönä nuoriso pitänyt luvattomat kotibileet.

Sikailua eteisenmatolla
Sikailua ruokailutilan lattialla
Sikailua tiskipöydän edessä. Pyyhkekin otettu avuksi.
Sikailun alkulähde
Loota  on varastettu kaapista, hoidettu metrin päähän ja saatu auki. Tiedossa siis taljan hinkutusta ( ei siis kissaa vaan toi lattialla makaava ja Latzilla marinoitu kappale) .Kaikille varmaan tulee TOSI SUURENA  yllätyksenä, mutta epäilemme vahvasti seuraavaa kissaa tästä riehunnasta.


Siis niiinku mitä? Minäkö? Eihän mulla ole vieläkään niitä hampaita.....
Täti-ihminenkin on muuten päässyt maistamaan ruokablogien makiaa maailmaa ja tavallaan on vähän kade - kissablogistina.Ystäväni Erjan blogi Andalusian auringossa oli saanut VIP-kutsun ja mä pääsin aveciksi. Nyt on täti-ihmisen sormet visiteerannut toisessa blogissa, YAY!18 kommenttia:

 1. Oi voi. Onpa siellä villiinnytty. Onneksi kutsu bileisiin ei kuitenkaan levinnyt kissablogimaailmassa ja osaanottomäärä on ilmeisesti pysynyt kohtuullisena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. APUA! Mun täytyy niin piilottaa koneen piuhat aina kun lähden kotoa ettei toi katti tosissaan ala laittelemaan kavereille kutsuja ;) Osallistujalistalla tällä kertaa lienee ollut vaan "Se Yksi", kun noi muut ei oikein ole innostunut folion pureskelemisestä...

   Poista
 2. Hih, jos Nilsson tosiaan olisi kutsunut kissablogimaailman kaverit mukaan, niin sotku olisi voinut olla hieman pahempi. Meidän kattilat olisivat tulleet autolla; Sulo olisi painellut polkimia ja Robert ohjannut :D

  Hauska kuva Hra Nilssonista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattilat roadtripillä on ehkä maailman paras mielikuva :D Eikun paras!

   Poista
 3. Nilssonin ilme kertoo, että se oli Joku Muu taas ja hän on syvästi järkyttynyt moisista rikosepäilyistä!

  Ja Mamman huomio on tärkeä! Turvatoimia kannattaa tiukentaa, ettei vastaavaa pääse tapahtumaan ja ettei moiset kutsut pääse leviämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseisen nuoren miehen babyface on pettävä ja olemme vihdoinkin oppineet, että Herra Nilsson on salailun mestari :D

   Mamman huomio ON todellakin tärkeä, Herra Viaton tossa vakoilee mitä täällä kirjoitellaan ja samalla punoo jotain juonta. Ihan varmasti!

   Poista
 4. Oijoi, melkoista jälkeä :P
  Meillä pureskelevat tyhjiä pusseja, täysiin eivät ainakaan toistaiseksi ole päässeet käsiksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyhjät pussit on tollekin kelvannut täysien puuttessa vaan nyt kun on keksitty kuin se pahvoloota aukee on vain taivas rajana....

   Poista
 5. Psst Nilsson! Sano "ette voi todistaa mitään!" On tosi hyvä repla moneen paikkaan.

  Terv. nimimerkillä en oksentanut keittiön puhtaalle matolle, jos kukaan ei kerts nähnyt eikä kuullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Päätoimittaja Harmaa, tätä tullaan käyttämään jatkossa joka kerta kun toi täti syyttää muo! Kaikesta, muuten. Vaikka mä oon pyyyyyhimyyyyyyys <3

   T. Nisuri Suuri ensimmäinen

   Poista
 6. Jos kerran täti-ihminen pääsee bilettämään, niin täytyyhän kissojenkin omat varjobileet pitää. Niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaan, mutta siivooja olisi tykännyt enemmän jos katti ..eikun katit olisi käytäänyt vain yhtä pussia vaikka vessan lattialla ;)

   Poista
 7. Mäkään en tajuu, miten tuolla emännällä aina voi olla syyttävä sormi minun suuntaan! Onks sillä silmät niskassa vai mitä?!

  Mä voin todistaa sun puolesta, ettet tehnyt yhtään mitään :)

  T. Bertta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Bertta, mä tarviinkin todistajia. Toi täti on todella...TODELLA varma että mä pystyn johonkin pahantekoon vaikka oonkin ihan enkeli. Ehkä maailman yksi kilteimmistä kissoista !
   - Nilsson -

   Poista
 8. Mitkään bileet oo ollu. Ahkera, alati valpas ja asialleen omistautunut laaduntarkastaja ollu työssään. Ihan selkeesti niin ;)

  t. Turun Murre

  VastaaPoista
 9. Ja taas on syyttelyn aika, me emme näe kuvien perusteella mitään todisteita siitä, että yleensäkään kissa olisi ollut asialla. Eihän vain ole ittellä tullut yöllä nälkä ja unissaan haakuroitu jääkaapin ohi toisten ruokapussien kimppuun. Olen näkevinäni todistekuvassa kultakruunun puremajälkiä.
  Peppikin tarkasti kanssani kuvat ja ihmettelee suuresti tällaista etsintäkuulutusta, toisaalta sitä kiinnosti kovasti puheet bileistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enhän mä toki muuten, muttakun Nilssonilla roikkui vielä pari pakettia kynsissä kun se tuli muo herättelemään ;)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)