sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Kesäkiireet

Ei ole lomakaan päässyt kunnolla alkuun kun meillä on jo tehty vaikka mitä!

Hänen Korkeutensa on siirtänyt kesävastaanottonsa olohuoneen ikkunan väliin.Prinssi Rohkea poseeraa auringossa kovin mielellään. Kuvaa ei muuten ole valoveivattu ollenkaan vaan nuorimies on juurikin noin säkenöivän valkoinen ( eli siis kuva ylivalottunut) ;)Börje on löytänyt maalaisromantiikan ja haluaa olla tekemisissä ruohonkorsien kanssa. Taitaa matzon sisäinen Tauno Palo  olla heräilemässä näin Juhannuksen alla.
Miss Ellie taas puolestaan intaantui nauttimaan nurmea yli sietokykynsä ja oksennettuaan ylimääräiset satsit lattialle, siirtyi villikko nauttimaan  riistan antimista eli  haistelemaan ja maistelemaan linnun höyheniä.


Täti-ihminenhän tulee uupumaan lomallaan ihan täysin jos yhtä aktiivinen meno jatkuu loppuun asti !

4 kommenttia:

 1. Kuinka ihmeessä kissa itsensä ängettyä tuonne ikkunan väliin? -Ilmeisen helposti, ovat joustavia yksilöitä. Täti-ihmisenkin täytyy nyt hieman joustaa (oman)loman suhteen. Kissat tulevat ensin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat todellakin tulevat ensin, syytäviä katseita en uskalla kerätä ollenkaan ;)

   Kyllä mä joka kerta jaksan ihemteellä, mitn toi Mimmi Muhkea tonne ikkunan väliin mahtuu mutta sieltä se löytyy. Useasti. Kääntyminen saattaa aiheuttaa ongelmia ja olenkin saanut todistettua että kissa pystyy tekemään myös kärrynpyörän :D

   Poista
 2. Ajatella! Mimmillä on kesävastaanotolle ja talvivastaanotolle erilliset tilat! Niin kyllä kuuluu Kuninkaallisilla ollakin, mutta silti! Ja sitten maalaisromantiikka timotein korsi suussa, heinätyöt ja riista, oikein viimeisen päälle kesäistä on!

  Ihmisen sopii nyt vain tottua ajatukseen, että voi olla tiedossa aktiiviloma ;) Syytä on myös pitää mielessä, että torkut otetaan aina kun tilaisuus on, muuten ei jaksa palvellla ja viihdyttää herraväkeä riittävällä antaumuksella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän nämä valtijaat ovat suomalaisuuden ytimessä, puhumattakaan kissuuden ytimiestä ;)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)