lauantai 2. maaliskuuta 2013

Väliaikamusiikkia

Täti-ihmisen potiessa influenssa aata, beetä, ceetä tai öötä on bloggauskin jäänyt vähän taka-alalle kun kaiken ajan vie vaaka-asenossa makoilu . Tässä on siis mitä mainion hetki laittaa väliaikamusiikit päälle.
Kansalaiset, saanko esitellä  : Nora, pianokissan concerto osa II.
Ja ihan vaan tiedoksi, kyllä meilläkin on soittaja kuvioissa. Meillä tyylittely on enemmän Jerry Lee Lewis-tyylillä eli soittamista vaikka jaloilla, mutta mehän ollaankin silleesti vähän rock.

all that jazz...
Kuumehoureissani unohdin laittaa ton meidän kuvan, nyt varmaan viimeisin lausekin avautuu vähän toisella lailla :D

12 kommenttia:

 1. Nora on niin purr-fect! Kokemusta Noralle on kertynyt enemmän kuin teidän jazzkatillenne. Ei tosin Ellin tyylissäkään mitään vikaa ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nora niin on <3

   Elillä jää treenit vähän vähille, kun piano on Grannylässä eikä siellä käydä kovin usein. Mutta musa on veressä Ellilläkin, se on selvä.

   Poista
 2. Pikaista paranemista! Onneksi on säestystä sairastuksen taustalle. Tiedä vaikka parantaisi nopeammin. Musiikkiterapia on ihan virallinen terapiamuoto. Tosin yleensä vähän eri vaivoihin, mutta tiedä vaikka auttaisi tähänkin. Ja lemmikit nyt on tietysti hyväksi terveydelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Hitaasti talttuu tauti mutta terapiaa saa napista painamalla ;) Meillä on ollut täällä kovin närkästynyt kuoro tosin, kun pyynnöstä ei ole ikkunat auenneet niin kissojen on täytynyt huudella mulle vähän enemmän reklamaatiota.

   Poista
 3. Onko Karamelli nyt aivan varma soittotekniikastaan? Ettei vaan läsähdä tuo pianon kansi näpeille. ..Tai siis varpaille :)
  Joo varsinkin toi influenssa öö kuullostaa häijyltä, böö, häädähän pois.
  Mutta kah, Noora ja Elli Karamellihan näyttää iiiihan samalta!

  Hauskoja nuo Myrskyn ja Frieden porukoiden kommentit :)))
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elli vasta tsekkailee tyylejään soittaa, mutta kyllä tollakin tekniikalla saatiin pari sointua soimaan loistavasti ;)

   Taudit on buu ja kovasti olisi kiva olla jo terve !Taitaa vaan tiedossa olla jälkitaudin diagnosointi tohtorilla, sen verran on nyt kestänyt oireet ja uusia tullut parantuneiden tilalle.

   Ei tässäkään kommentissa ole Helena mitään moitittavaa, lisätään se tohon kivat vastaukset listaan kanssa :)

   Poista
 4. Pikaista paranemista sinne! Musiikki auttaa varmasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos !

   Voi kun meillä olisikin toi piano kotona niin saisivat oikein kvartettina soitella terapiaa tädille ;)

   Poista
 5. Voi Nora! Duetot ja call & response on parempii kuin mihin meikä pystyisi ikinä pianolla. Jaa hetkinen... ei voi tietää miten lahjakkaita läheiskissat olisivat jos niille antaisi pianon??! Jokohan pitää lähteä ostoksille?

  Me lähetetään parannussäteitä täältä, vaikka sullahan tosiaan on noita musiikkiterapeutteja ihan siinä lähelläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nora on kyllä niin ihana, tillittää vaan silmä kovana että mitä seuraavaksi soitetaan <3

   Pianokauppaan siitä hetipaikalla, tottakai siellä on taitelijoita kaksi kappaletta ja niille pitää ehdottomasti hankkia laadukkaat soittimet ;)

   Parannussäteet vastaanotetaan kiitollisina, sen verran sitkeessä tämä tauti on!

   Poista
 6. Voi mikä pianisti teillä asuu! :)

  Ja paranemisia, tänä vuonna influenssat on ollut todella sitkeitä! Itse olen vielä onneksi säästynyt taudilta *koputtaa puuta*!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pianisti on meidän mielestä erittäin edustava kyllä, soittelemaan toinen pääsee vaan inclusive lomillaan Grannyllässä ;)

   Sitkeessä on kyllä influenssa( A-virus, yli viikon sairastellut eikä vieläkään ole tauti poissa eli kiitos toivotuksista, käytän sen positiivisen energian lähteenä :)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)