maanantai 4. maaliskuuta 2013

Kattihaaste #22: Kassi

Kattihaastessa taas mukana, koska Herra Nilsson niin tänään päätti. Täti-ihmisen äiti tuli piipahtamaan ja hyvä että kassi ostoksineen oli lattialla kun....

..nää  ritilät pitäisi kyllä olla pakollisia kaikissa laukuissa....nälkäkin olisi...

10 kommenttia:

 1. Siis Nilsson on joutunut kaltereiden taakse!? Ennenkuulumatonta. Noin kiltti kissa ja vankilassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta mitä ilmeisemmin erittäin mieluisat kalterit kassissa: tarjosimme mahdollisuuden avovankilaan nostamalla tyrmän reunaa, mutta nuorimies ei liikahtanutkaan ;)

   Poista
 2. Eih, miten tuo voi olla mahdollista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme pikkuhiljaa alkaneet tajuamaan, että Nilssonille mikään ei ole mahdotonta.... ;)

   Poista
 3. Kalterijengiä? taisi olla kovat juhlat? ovelia tämmöiset siirreltävät putkat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja omasta tahdosta :D Saattaa olla, että joudun repimään omata kuivauskaapista tyrmän käyttöön, koska nuorimies IsoRotta on sanoisinko...nopea liikkeissään ja aina siellä missä ei saa olla ;)

   Poista
 4. Nuorisohuligaani <3 Oli kaltereiden takana tai ei veikkaan, että tälle söpöliinille satelee rakkauskirjeitä siinä missä oikeillekin linnakundeille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuorisohuligaanipa hyvinkin :D Kyllähän Nilsson sellainen Auervaara on, että kotiväelläkin pyörii sukat jalassa kun nuorimies aloittaa hurmaamisen <3

   Poista
 5. Nilssonilla on ihan erilainen suhtautuminen häkkiin kuin meillä. Mutta toisaalta meidän häkkituomiot tarkoittaa kuljetuskoppaa, ja se taas ei ole hyvä. Tuollaisia kaltereita ei meillä olekaan kissojen saatavilla. Pitäisiköhän olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nilssonillä on sen verran vauhtia suonissa, että se on jo tyrmässä ennenkuin se muisti ettei ehkä sittenkään olisi kannattanut ;) Toisaalta, sen eläinlääkärivisiitit on silkkaa Nilsson fanitusta lekurinkin puolelta eli se varmaan ihan innoissaan matkaa sinnekin. Se on hassu kissa.

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)