keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Eroahdistus

Olihan tämä tiedossa että täti-ihminen joutuu jossain vaiheessa jättämään kissat kotiin ja viettää aikaa muualla. Mutta että heti ekalla kerralla yön yli.  Työmatka edessä: lähtö aamulla n. 7.30 kohti lentokenttää  ja paluu vasta perjantaina iltapäivällä.

Kuulittekste, se siis todellakin aikoo jättää meidät melkeen KAHDEKSI kokonaiseksi päiväksi........Vedetään hei laaserit, jos se muuttaisi mielensä ?

Tältäkö tuntuu, kun hylätää-äääään-ääään? Mun olo on nyt niin orpo. Ei pysty edes vetään yhtä matzoa tässä.
Kissathan siis jäävät nuoren aikuisen hellään huomaan, eikä ne edes tule huomaamaan että täti-ihminen on poissa. Ongelmanahan on tämä täti, joka on potenut ikävää jo tänään vaikkei ole edes matkoilleen lähtenyt. Kuvatkin on valittu toiveajattelun pohjalta...

Kyllähän ne hei muo tulee kaipaamaan tosi paljon, tuleehan?

11 kommenttia:

 1. No, ehkä pärjäävät kunhan tuot lapin tuliaisina poroa, lohta, hirveä ja jotain vähän hienompaa, vaikkapa riekonpaistin.

  VastaaPoista
 2. Voi itkujen itku! Eroahdistus on paha juttu! Mun on muutaman kerran pitänyt jättää nuo kaverini hoitoon yöksi (kerran kolmeksi!) ja on meinannut sielu revetä irti!

  Kerran Friede HUUSI koko kissan voimalla mulle, kun tulin takaisin. Toisen kerran Figo mökötti monta tuntia jälkeenpäin. Oli niillä ollut ikävä. Niin että on teidänkin nelikolla ikävä sua. On.

  Mukavaa matkaa kumminkin! Muista tuoda tuliaisia ;)

  VastaaPoista
 3. Sijaismamma niin tietää tuon tunteen!
  Yritä kuitenkin nauttia työmatkasta. Kotona kissoilla ei ole mitään hätää.

  VastaaPoista
 4. Meillä Hemmo huutaa hulluna, kun meen lähikauppaan tai pyykkitupaan. Se on oikea mammanpoika!

  VastaaPoista
 5. Tuttu tunne. Ei katintekeleillä ole varmastikaan hätäpäivää kotona Nuoren Aikuisen hoivissa, mutta salaa ovat onnellisia jahka palaat. Matzoilun vuoksi eivät vain ehkä näytä sitä ;)

  VastaaPoista
 6. Aatteles, mä jätin ne kerran kahdeksvi VIIKOKSI. Ja päätin että oli eka ja vika kerta. Niin oli tajuton ikävä molemmin puolin, huh.
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
 7. Meillä oli siis sama ongelma! Keskiviikkona lähtö ja vasta nyt jälleennäkeminen. Minulla oli taatusti enemmän ikävä!

  VastaaPoista
 8. Kyllä ne kaipaa! :)
  Paitsi kun me oltiin joulukuussa reissussa ja kissat oli hoidossa sukulaisissa monta viikkoa niin kyllä ne sitten aika pian alkoi ajattelemaan, että "jaa, me asutaan sitten varmaan täällä" ja käyttäytyminen oli sen mukaista... Toki se oli kiva tietää, että ne viihtyvät, mutta! :D

  VastaaPoista
 9. Elosalama: Voi että, mä en tajunnut tota ja siksipä olenkin saanut rapsutella niitä monta tuntia tänään aamulla jotta oltaisiin taas bestiksii :)

  Henna: Mä kadehdin suo, muo kyllä puskettiin jotta haisisin oikealta mutta selkeästi ne kelas että ihan buu, nyt se sitten tuli taas tänne muka määräileen ;)

  Myrsky: Onneksi oli niin hyvä reissu, että se kompensoi hetkelliset ikävät. Mutta rankaa se on lähteminen maanantaina taas töihin, taasko ne pitää jättää päiväksi ;)

  Helena: Kaksi viikkoa, Hui! Mulla tulee kyllä tollaisia pitkiä eroja jossain vaiheessa olemaan, mutta niitä en nyt ala olenkaan ajatelemaa kun tulee vain suru puseroon nyt jo :D  ♥-Qamarel-♥ : Voi Hemmoa ♥ Selkeesti sä olet sen paras kaveri !

  Ella: Eihän niillä ollut, mulla vaan. Börje muutene oli vähän matzoo, eikä juurikaan viitsinyt tervehtiä niinkuin täti-ihminen toivoi. Aamupäivällä ollaan nyt kyllä sentään rapsuteltu ja juteltu pitkät tovi. Kaikki hyvin ♥

  MammaN: Mä luinkin, että Helmi oli taas maailman parhaassa hoitolassa saamassa VIP-kohtelua ;) Ja kyllä, meilläkin kyllä ikävöijä olin minä, melkein aikuisen kanssa ollaan nukuttu päikkäreitä sun muuta kivaa.

  VastaaPoista
 10. Eikö olekki ihanaa, että se on aina se emäntä joka märyää ja kitisee vielä ovella, että en minä lähe minnekkään byää. Tässä vaiheessa kissa saattaa vaivautua vähän nostamaan päätään ja nukahtaa uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiinsa noin. Mutku tulee niiiiiin ikävä, eikä kukaan osaa avata ruokapurkkia/leikata sydäntä niinkuin kissat just tykkää ja ja ja....

   ;)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)