tiistai 12. maaliskuuta 2013

Pölyhuiska

Meillä  on muuten yksi paikka, josta ei ole tarvinnut unohtaa pyyhkiä pölyjä useampaan kuukauteen.


Taas pölyjä, ei tässä auta kun aloittaa siivoaminen tänäkin iltana.RANKKAA! Kohta mä putsaan ton tyhjän kohdan, pitää muistaa siis vaihtaa asentoa....

13 kommenttia:

 1. Tuo on muuten kodin lämpöisin paikka, Minttukin viihtyi kyseisellä paikalla ja ihmettelee nyt kovasti, jotta mihinkäs hänen lämpötyynynsä vietiin.
  Ei ole toinen pölyhuiska vaan upeaturkkinen pikkuherra, puuttuuko aluvilla ihan tykkänään? ei ihme että lämpöä tuottavat aluset on in. Yrittääpä itte tarjeta ilman villahousuja talvisin

  VastaaPoista
 2. Mitä, oletteko siirtänyt lämpötyynyn pois??? Heti paikalla hoidatte sen takaisin Mintulle, kai nyt toisella pitää olla lämmin paikka missä pötkötellä ;)

  Pölyhuiska viittaus on ainoastaan nuorenmiehen tapaan makoilla tossa kattavasti joka kohdassa jolloin meidän ei ole tarvinnut huolehtia sen siivouksesta. Aluskarvaa ei ole ollenkaan, mutta kylmä ei taida olla kyllä tolle katille mikään ongelma, sen verran usein pitää karata kylmään rappukäytävään....

  VastaaPoista
 3. Meillä pyyhitään tuolta paikalta vain kissankarvoja:) Vakipaikka, jossa nukutaan, katsellaan ulos ikkunasta, pidetään silmällä mammaa ym.ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on sitten boxi tosi hyvässä paikassa, meillä olisi sen suhteen parannettavaa ;)

   Poista
 4. Digiboksit on näemmä aluskarvattomien suosiossa, meilläkin Nanna siellä aina hengaa. Ainakin kun ei ole mammalomalla... Jännä että Nilsson on tuollainen silkkiturkki, en ole aluskarvattomasta maatiaistyypistä ennen kuullutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta on Nannan mammaloma ohi ja aika taas vähän rentoutua lämpimässä ;)

   Lääkäri ei osaa sanoa johtuuko aluskarvattomuus kehityshäiriöstä. Voihan se olla geneettinenkin, Nisurin vanhemmistahan ei ole mitään tietoa. Ja onhan tuon ruumiinrakennekin ihan toinen kuin meidän kotimaisten maatiaisten.

   Poista
 5. Hurja ilme Nilssonilla, toinen silmä raollaan...

  VastaaPoista
 6. Kauheen rankka homma! Muista ne palkka-asiat neuvotella kuntoon!

  Mutta voi hyvä luoja miten Nilsson osaakin olla aina vain niin ihana ja söpö ja hurrrmaava ja kaikkea! Ja nuo tassut, sukkineen kaikkineen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Me ollaan tosi reiluja ja Nilsson hoitaa omatoimisesti vaikka roskiksesta sitten pivän bonukset jos siltä tuntuu ettei palkka kohtaa sen päivän uurastusta ;)

   Nilsson vaan on tollanen ihanuus, vähän kalju höpsöttäjä ♥

   Poista
 7. Erittäin kätevää, saapiko tuota mahdollisesti lainaksi? (Palauttamisesta ... voidaan ehkä sopii sitten myöhemmin... paljon myöhemmin...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten kyllä tosi mielellään lainattaisiin, mutkun meillä on silleen tosi pölystä ja me tarvitaan tota päivittäin. ( lausutaan: menettämisen pelosta muutamme maasta ja naamioimme Nilssonin aivan eri näköiseksi. )

   ;D

   Poista
 8. Heeei, toi näyttää paljon kivemmalta kuin uuninalusen kaivaminen, vaikka sieltä löytääkin pölyn lisäksi ihania pussinsulkijoita. Meil ei edes ole digiboksia, minne saa valittaa?!

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)