tiistai 25. joulukuuta 2012

Huligaanijengin paluu

Niinhän siinä sitten kävi.

Aatto alkoi ihanasti, saatiin kauniita kuvia kuusesta ja lahjoista tunnelmavaloissa. Jouluruuat saatiin nauttia samaisessa tunnelmallisessa valossa. Lahjat jaettiin,  joulukahvit juotiin ja taksia yritettiin soittaa vieraille klo 22.30-23.30 välillä koko tunnin ajan, tiesittekö että tunnissa ehtii tekemään lähemmäs 120 soittoa. Per puhelin?  No luck. Saatiin vieraille toinen kyyti ja naureskelimme tällä episodille hyväntahtoisesti.

Täydellinen Jouluinen  skenaario <3

Kunnes huligaanijengi heräsi. Melkein aikuinen ja täti-ihminen istuivat peloissaan sohvillaan katselemassa HIMYM Netflixin kautta  kunnes seuraava näky tapahtui.

Litra vettä leviää aika laajalle alueelle.... kuvassa myös yksi huligaaneista
Melkein aikuinen joutui katselemaan kuusen kaatoa suorana tapahtumana, täti-ihiminen näki vain kuusen viimeisen kuolinkorinan. Siihen loppui telkan töllöttäminen ja koska huligaani jengi oli saanut kuusen jalassaan ihan vinoksi eikä se pysynyt pystyssä enää niin  riisuimme kuusen ja vapautimme sen tehtävistään.

Sillä välin, kun luuttusimme vettä lattialta ja riisuimme kuusta koristeita, yksi huligaaneista  valitsi suklaarasian lelukseen ja kaatoi sen saadakseen konvehdin jolla leikkiä. Kyseinen konvehti kuvassa puoliksi sohvan alla. Koska suklaa ei sovi kissoille, joutui täti-ihminen pelottelemaan suklailla leikkivän huligaanin pois niiden kimpusta eikä muuten lattioiden pesu suklaasta hutsittanut.

Erillainen lelupaketti

Kun kuusi oli terassilla, suklaat joko laatikossaan tai henkilökunnan mahassa jatkoimme telkan töllöttämistä. Loppuhuipennukseksi huligaanit vielä järjestivät yön viimeisen isku.
Olishan tossa telinekin sille kynttilälle, missä sitä voisi pitää ....

Niin. Kaiken tämän riehunnan jälkeen huligaanit vetäytyivät kaikkensa antaneena levolle.

Rauhaisaa Joulun jatkoa kaikille !

Ps. Ohessa kuusen uusi elämä ilman pelkoa huligaaneista.


20 kommenttia:

 1. Eikös tämmöistä vähän tilattukin? Toivottavasti vesivauriot hälvenivät pyyhkimällä ja joulurauha palaa myös Trion ja Nilssonin kotitalouteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän meillä oli aavistus, mutta kun viime vuonna ei käynyt mitään niin toiveikkaana uskoimme viime vuotisen toistuvan.

   Vedet pyyhittiin ja henkilökunta istui takaisin telkkarin ääreen josta ei ole poistunut vuorokauteen ;) Joulurauha siis palasi taloon ;)

   Poista
 2. Ne on nämä uudet kerrostalot niin hatarasti rakenettu, jotta pieni tuulenpuuska voi kaataa kokonaisen kuusen.
  Ja varmaan toisella puolella maapalloa on maa järissyt mikä selittää konvehdin luiskahtamisen lattiale sekä kynttilän hojeltumisen.
  Tarkkaan tutkiskeltuani kuvia, en näe yhtään huligaania lähimaillakaan. Meillä jännittävin tapahtuma oli se, kun Peppi meni kuusen taakse istumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi vuonna me tilataan toi Pepin hurjastelu kaikille neljälle, kiitos :)

   Poista
 3. No voi surkeus. Kuusi nurin:(

  Tosin tämähän oli jossain määrin odotettavissakin, joten pettymys ei varmaan ollut niin suuri. Harmittaa tietysti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tässä voisi sanoa, että oma vika. Alkuräeinen paikka olisi mahdollistanut kuusen sitomisen kattoon, mutta hellämielinen henkilökunta teki virheen arvioinnissa ja sitä sai mitä tilasi ;) Ensi vuonna kuusi tulee samaan paikaan ja kattoon kiinni. Niin. Periksi ei anneta...

   Poista
 4. Huligaaneille taisi riittää joulurauha...piti saada vähän äksöniä aikaiseksi. Tiedä miten kauan tuotakin iskua oli suunniteltu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaamattomat ovat kissojen tiet ;D Ja aivoitukset. Epäilen suuresti, että iskun suunnittelu alkoi sinä hetkenä kun kuusi saatiin jalkaansa kiinni...

   Poista
 5. Ai okei, nyt me tajutaan miksei meil ikinä tule sitä Kuusea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on harmi, kun sen kaato taisi olla tosi kivaa ;)

   Poista
 6. Railakasta menoa! :D

  Kollo on tainnut ehtiä kypsään ikään, kun muovikuusi ei ole tänä jouluna kaatunut kertaakaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän turhankin, sanoo täti-ihminen ;)

   Nyt sitten odottelen noiden vanhenemista josko sitten meillä pysyisi kuusi pystyssa....Syyllinen tosin lienee toi nuorin, että jpkusen hetken saa odottaa :D

   Poista
 7. Arvaapa kaksi kertaa miksi meillä ei ole kuusta.. :)). Noh, sehän on pääasia että kissojen elämässä sattuu ja tapahtuu :D Jännä ja hyvä Joulu siis!
  -Helena ja Blackie-

  VastaaPoista
 8. Kyllähän täällä oli 4 kissaa jotka oli ihan liekeissä kun kuusi oli kaatunut eli niillä oli kyllä iihan paras Joulu ;D Noikin kaksi, joilla on vaaleanpunaista kirsussa niin kirsut oli tomaatin värisiä kun sitä kuusta piti tutkia sen ollessa makuuasennossa.

  VastaaPoista
 9. Joo, kyllähän tuo varmaan vähän tilauksessa oli :D

  Kannattaa muuten ehdottomasti ensivuonna laittaa sellainen rapiseva kuusenalusmatto (jos ei nyt ollut). Sen alle on kissan oikein hyvä mennä ja kaataa kuusi alakautta. Puunkaatomahdollisuudet lisääntyy ainakin 100%.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nomutkun viimekään vuonna kaatunut..... ;)

   Ensi vuonna suunnitelmissa nappi kattoon ja kettinki puuhun ja nappiin. Mä en niin vaan luovuta :)

   Poista
 10. Ihania hulikatteja, jotka järjestävät joulujumppaa kotiväelleen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluaterian päälle se jumppa olikin ihan kohdillaan ;)

   Poista
 11. Piti tulla katsomaan mitä kuuselle kävi ja no - aika kissamaisesti!

  Mutta meidän kissat eivät kaataneet kuusta, joka ei ollut katossa kiinni ja oli vielä ruokapöydän vieressä ja myös koristeet saivat olla rauhassa! Paavo ja Harmi (ikä 10 vuoden hujakkoilla molemmilla) ovat jo ehkä kuusensa kaataneet... Muutenkin olivat oikein nätisti vierailevina tähtinä joulun vietossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suoraan kuin oppikirjasta, todellakin ;)

   Ihanan siivosti osasivat toiset olla! Paavosta ja Harmista kyllä nyt tuli kertaheitolla mulle kissaGuruja <3

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)