lauantai 22. joulukuuta 2012

Kuusenpaikka

On vallattu.

Kuusi? Mikä kuusi? Miksi? Kai tässä nyt saa vähän kasassa makoilla ilman kuusia?
 Henkilökunta on kokoontunut hätäkokoukseen ja yrittää etsiä uutta paikkaa kuuselle. Sellainen toki tulee löytymään ja todennäköisesti  paikasta, jossa sen saa kaadettua pikku kiipeilyreissulla.

10 kommenttia:

 1. Kannattaa siis pitää kamera koko ajan käden ulottuvilla joulunakin, jotta kuusenkaato saadaan ikuistettua! Riemukasta joulunodotusta teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sormi on kokoajan laukaisimella, toistaiseksi puu on vain huojunut;)
   Ihanaa joulunodotusta teillekin, Helmille isot tassutukset :)

   Poista
 2. Hyvä että asiaan on tulossa ratkaisu, sillä eihän jouluna saa riidellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunnan mielipiteet jyrättiin kokouksessa täysin ja kuusella on ihan uusi paikka missä viihdyttää kissoja. Henkilökuntakin on tyytyväinen uuteen paikkaan ;)

   Poista
 3. ratkaisuksi ehdotan pyöriä joko kuusen tai lötköttelypisteen alle. Tarpeen tullen sitten siirretään jompaa kumpaa, jotta kaikilla on hyvä mieli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kompromissi löytyi ja nyt kissoilla on kuusi ja lötköttelypaikka missä hengailla :)

   Poista
 4. Ei tuohon kyllä kuusta voi laittaa, se on selvä! Muu paikka on oltava. Mielellään keskeinen, että kaikki saavat tasapuolisesti nauttia joulukuusen kauneudesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi mekin tajuttiin se ja keksittiin ihan toinen mesta kuuselle ! Kissat varsinkin on nauttinut siitä, henkilökunta ei niinkään kun meidän osa on keräillä palloja lattialta ja imuroida neulasia ;)

   Poista
 5. Me päädyimme joulumörkön aikaansaamattomuuden vuoksi pieneen pöytäkuuseen. Pepin on helppo kaataa se ja noutaa tarvitsemansa pallot leikkiä varten. Meidän osamme on etsiä pallot ja kiinnittää ne takaisin puuhun(muoviseen-säälittävää)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta hei, jos Peppi tykkää on kaikki hyvin ;) Pakko kyllä kehasta Pepin kouluttajan taitoja!

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)