maanantai 31. joulukuuta 2012

Hyvää Uutta Vuotta !

On se onni, että täti-ihminen on sen verran vanha ettei tarvi jytää läpi yön vaan voi rauhassa kynttilöiden loisteessa syödä hyvin ja siemailla shampanjaa juhlavetimissä ( lausutaan pyjama) kissat seuranaan.Nyt jaksaakin valvoa keskiyöhön, kun telkkarin äärellä piti hieman spontaanisti meditoida (lausutaan tahtomattaan torkkua) ainakin tunti että jaksaa sitten...

6 kommenttia:

 1. ehdottomasti pyjama paras asuste uuten vuoten vastaanottajaisiin. Onneksi selvisimme ajoissa kotiin takaisin sieltä lumisateen keskeltä korvesta. Telkkarin ääreen tässä tavoite olisi mennä meditoitumaan kun kisutkin saatiin ruokittua ja purettua häkeistään.

  Hyvää Uutta Vuotta teidän kin perhekunnalle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luinkin, kuinka sopeutuvainen Minttu oli teidän retkeen :D

   Oikein hyvää Uutta Vuotta teillekin kaikille, kisuille pusut multa vaikka väkisin ;)

   Poista
 2. Sinun uuden vuoden vastaanottosi kuulostaa enemmän kuin hyvältä, ja seura on mitä parhaimmalta! Jatketaan harjoituksia ensi vuonna.

  Hyvää uutta vuotta koko poppoolle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo kyllää pyjaman voittanutta juhlavaatetta, seurasta puhumattakaan ♥ kaksi vuotta takana näin hyvää seuraa, enkä kyllä vaihda ensikään vuodeksi !

   Ihanaa Uutta Vuotta teille kanssa, Myrskyn seikkailuja on ollut aivan ihana seurata joten jatkoja odotellessä !

   Poista
 3. Meil on Areena auki, tulee suorana sieltä, muttei tarvii kattoa kaikkia tylsii kohtia (biisejä). Ollaan nautittu teidän seurasta ja kaikkea hyvää toivotaan teille uudelle vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä just vaihtui TV1 päälle, tälleen vanhempana se on jo ihan OK katella. Katit seurailee tossa soffan karmilla raketteja. Seesteistä, seesteistä. Paitti joku noista vääns kakit eikä peitellyt ja nyt ei oo kyllä hajumaailma ihan kohdillaan ihmisen nenässä ;)

   Kiitti teillekin seurasta, meistkii te ootte aika sopivan hulivilejä ja ollaan tykätty teidän jutuista. Paljon uusi a päivityksiä ensi vuodelle, tosi vähän vetskuja ja uusin kujein kohti vuotta 2013 !

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)