sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Juhlaviikko

Nää on ollut ihan koko viikon, että apua-apua : kauhea kiire ei kun isot juhlat ei kun kiire ei kun SM-kisat ei kun lisää SM-kisaa.

 Ihan ekana piti tilata kortti Ylioppilaalle, sen tekijä löytyi blogista Korttitivoli . Vaikkei täti-ihminen olisikaan mikään tumpelo, ei  aikaa olisi ollut askartelulle ja siltikin kortin tahdoin olevan persoonallinen. Anna, blogin pitäjä sai vapaat kädet tehdä meille kortin, väritoiveet ja kortin saajan kuvaileminen riitti ja täti-ihminen sai mitä tahtoi. Melkein aikuiselle suunnitellun kortin. Se on ihana.

http://korttitivoli.blogspot.fi/

Sit näiden piti siivota ja raivata tilaa ziljoonalle ihmiselle. Proggis onnistui ja koitti juhlapäivä.

Kahvipöytä, KUOHARIT kylmässä. Niitä oli PALJON, ei hätää.
Sitten tietty se syy, miksi saatiin järkkää juhlat.

Tuore YO
Sitten oli Suomen 95 v.  syndet. Päivä meni voimia keräillessä. Perjantaina oli kissojen pössyttelybileet . Lauantaina sitten Jäähallille katsomaan cheerleadingin SM-kisoja, jossa kovaääninen cheemama otti vallan ja kannusti Eliteä niin että joku vanha setä oikein kääntyi katsomaan. Saa sitä kuulkaa täditkin riehaantua urheilujuhlassa . Nii.

HAC Eliten väännöt ohjelmasta
 Ohessa video ohjelmasta, jos huvittaa katsoa ;)


Sitten jatkettiin huutoa palkintojen jaossa, koska HAC Elite otti  Suomen mestaruuden toistamiseen . Äsken kuulin, että naisten pienjoukkueiden  SM-kulta tuli kanssa kotiin,  melkein aikuinen siis siinäkin ryhmässä mukana.

HAC Elite Suomen mestarit 2013

Täti-ihminen on tämän päivän viettänyt kotona siivoten loputkin sotkut juhlien jäljiltä, kissoilla on kanssa tosi kiire makailla tiskipöydällä ettei astianpesukoneen lämmöt mene hukkaan.

Voitzä nainen olla häikkäämättä, täs on nyt kiire päällä!

Huomenna arki koittaa ja täti-ihminen palaa aktiivilomaltaan töihin. Vaikka tässä tarvittaisiin vielä toinen viikko, että tästä viikosta tokenee. Ja päästään puhumaan kissoista taas ihan täysillä.
16 kommenttia:

 1. Teillä on perheessä Suomen mestari, wow! Aplodit\o/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syvä kummarrus ja kiitos !
   Täti-ihminen on mestaruustasoa soffalla makuussa, melkein aikuinen sitten hoitaa urhelun parissa noita titteleitä, joilla täti-ihminen sitten leijailee ;)

   Poista
 2. Onnea Suomen mestarille, tuoreelle ylioppilaalle ja loistaville lämmön kerääjille! Myös ehkä täti ihminen ansaitsee onnittelut kiireisestä viikosta selviytymisestään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ! Kyllä tässä kissarukat on kovemalla rääkillä ollut kun kukaan, kun kone on pyrinyt ihan liian monta kertaa ilman että tiskipöydälle on mahtunut makoilemaan! Tilanne korjattu: nyt otettiin se typerä vesiautomaattikin pois että saadaan tuplapaikat ;)

   Poista
 3. Onnea vain menestyksen johdosta!

  Kiireet kullakin ;) Mutta lämpöä EI SAA päästää harakoille! Se pitää ottaa talteen ja hyödyntää kissan vaihtoehtoisena energiamuotona. Koska talvella ei ole aurinkoenergiaa tarjolla, on hyödynnettävä muut lämmönlähteet tarkasti! Nih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos ;)

   Kovin olen ylpeä noista kissoistani, kun osaavat vielä jakaakin sen lämmön reilusti kaverin kanssa. Ainakin vielä toistaiseksi ...

   Poista
 4. EI OO TOTTA toi video, melkein rupesin itkemään! Miten voi olla jotain noin taitavia ihmisiä??! Nyyh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnustan, että kyllä täälläkin on kyynel vierähtänyt jokusen kerran Eliten seurassa ;)

   Ja jotkut vielä sanovat, ettei cheerleading ole urheilua. Akrobaattista liiketää pitää tehdä noin 1000 kertaa, ennen kuin sen oppii ja sitten vasta alkaa sen siistiminen. ( oho, cheermama taas innostui ;) )

   Poista
  2. Mieletöntä menoa videolla! Voimaa ja taitoa on ilo katsella :)

   Tässä Penn & Teller jaksossa esitellään Amerikan kirjaimellisesti _mieletöntä_ menoa cheerleadingin suhteen: http://youtu.be/mrTKHuAYPYg
   "Cheerleading is not a sport" -asenteesta seuraa paljon pahaa :(

   Poista
  3. Kiitti linkistä, se toimitetaan itse urheilijalle pyynnöstä ja urheilijan äippä katsoo sen viikonloppuna rauhassa :)

   Ja todellakin, noi Eliten tytöt on kyllä ihan tuhottoman hyviä, olivat viikin vuonna Suomen maajoukkue ja toivat tuliaisiksi MM-pronssia ;)

   Poista
  4. Me katottiin vielä Areenasta pojan kans yhdessä koko shöy
   http://miumau.files.wordpress.com/2012/12/yhdes.jpg

   Poista
  5. Jeeeeeee, mä tykkään teidän todistusaineistosta :)

   Jos Mustakin tahtoo katsoa kisakoosteen niin

   Poista
 5. Onnittelut vielä kerran.
  Mimmin mukavuudeksi sattui silmiini Zooplussassa Comfy-lämpöalusta, hän varmaan tarvitsee sellaista koska viihtyy niin hyvin tiskipöydälläkin (sen toki voi asentaa lisälämmikkeeksikin) tietenkin toipilaskin tarvii sitä ja muut kanssa

  VastaaPoista
 6. Kiitos kovasti :)

  Lupan tarkistaa tilanteen päivittäin, josko Mimmillä moiselle on tarvetta ja tilaamme sen jos Kuningatar on viluinen ;)

  VastaaPoista
 7. Nyt on kyllä kova kisa perheen akrobaattisimman tittelistä.

  Onko höyhen saanut olla rauhassa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan noi kissat on ihan varmoja voittajia tossa hommassa!

   Toistaiseksi kissat on keskittynyt kukkiin ja maljakoiden kaateluun, siirtynevät sulkaan nyt kun kukat on roskissa ja maljakot turvassa kaapissa :D

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)