sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Peli-iltamat

Kun täti-ihminen panosti terveyteensä hyvillä antioksidanteilla (lausutaan punkkulasillisella tai kahdella ) ja katseli Cheerleadingin kisakoostetta  - katsottavissa muuten Ylen Areenalla seuraavat 9 viikkoa - niin kissoille kaivettiin säilytyksestä ryhmäpeli. Inspis lähti Mustan ja Harmaan aikaisesta joulusta, siellä tota kutsutaan isoksi ruokalautaseksi. meillä sinne laitettiin kuivalihaa, sitä rakastaa koko jengi.


Kerrankin  keskittyneitä kissoja....
Kaikki sitä osasi käyttää, paitsi Nilssonilla on vielä treenaamista noiden muovikuppien kanssa. Sen sijaan sen käpälällä oli kuin lätkämaila ja lihat sinkosi puolen metrin päähän, mistä niitä piti sitten mussuuttaa muristen ettei muut tule apajille. Elli ja Mimmi rohmusi suurimman osan herkuista, mutta onneksi Börjellä on pitkä pinna niin se jaksoi kaivella itselleen pienemmätkin palaset omiin suihin  muiden luovutettua.

Raksut sitten ei muuten kelpaa pojjiille tuolta tarjoiltuna eli se tulee meillä pysymään ryhmäpelinä ja herkuilla ladattuna. 


12 kommenttia:

 1. näyttää kissoilla olevan hauskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turhautuman kautta koitti se hauskuus, mässyjen parissa on aina kivaa :)

   Poista
 2. Tekisi kyllä mieli, mutta vähän epäilyttää hankkia tuota vain yhdelle kissalle. Harkitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä hankin sen aikoinaan Börjelle, joka ei sitä tajunnut ollenkaan. Sitten alkoi kissojen määrät kasvaa ja yhteistyönä ovat oppineet sitä käyttämään.
   Olisikohan tulla jollain tutulla toi, voisitte lainaa ja katsoa vällääks Minni siitä ollenkaan?

   Poista
 3. Ihan loistava pelilauta. Meillä henkilökunta rakensi oman virityksen... Ei kiinnostanut pätkääkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkaan viritykset ei ole noita innostanut tekemään mitään, alaken vaikka ihan foliopalloista. Mun kissat on kauheita materialisteja, näköjään. Myrsky sentään hoitaa ruuat ihan luomuisena lähiruokana ;)

   Poista
 4. Tuo on hyvä peli, vähän liian helppo Pepille, joten rakennutin sille pari senttiä syvän laatikon jotta reunat on hieman hankalammat kaivella.
  Jouluksi ajattelin hankkia pienen palapelin iskälle ja Pepille yhteiseksi ajanvietteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas Peppi taitava, noilla riittää tossa ihan sopivasti haastetta. Ainakin toistaiseksi.

   Ja ihan oikein, iskälle ja Pepille yhteinen lahja on justiinsa hyvä. Saavat viettää yhteistä laatuaikaa :)

   Poista
 5. Kaikilla on tuollainen ja meillä ei! Sitten kun Frieden eliminointidieetti on ohi, on pakollista hankkia tuollainen! Ja tietysti toivoa, että on olemassa joku juttu, jota sinne voi kans laittaa ilman että kissa saa allergeenisen reaktion...

  Suosittelen muuten palapelejä kaikille ;) Sangen kiinnostava ohjelmanumero!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on muuten tarjolla Cosma Snackies kuivattuja 100% lihoja, oletko koittanut niitä? Voisi nimittäin olettaa, että jos esim. kananlihan ei aiheuta allergiaa voi sitten noitakin antaa?
   Toivottavasti teille löytyy joku mässy mikä sopii !

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)