sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Ihan lapsellista!

Täti-ihmisen täällä kaipaillessa kisujaan on ajatukset karanneet vuoden takaisiin aikoihin kun höpökatit olivat vielä ihan pieniä kakruja.

Börjekin oli heti ensimmäisenä iltana jo ihan suuri metsästäjä, oranssi hiiri sai elämänsä kyydit. Me emme koskaan kertoneet Börje Böölle, etteivät oikeat hiiret  tule oransseina. Mitättömiä yksityiskohtia.Her Royal Highness taas ei suuremmin jaksanut arvostaa jatkuvasti auki olevaa À la carte Raksu Restaurantea, ilmekin sen kertoo. Raksut eivät vielääkään ole kuninkaallisen kissan arvoista syötävää, muuten.

Miksi, MIKSI tarjolla on tota kuivaa moskaa joka päivä? Miksi? Objection !!

 
 Yhdessä oli niin hyvä torkkua asennoissa, joissa ihmisihmiset saivat rajuja söpöysoireita ja sössöttivät, itkivät onnesta ja sössöttivät vielä vähän lisää.

Aaaawwwwwwwwwww. Söpöööööö. Awwwwwwwww.

Sitten päädyimme nenät vastatusten yhden pienen sinisen neitokaisen kanssa. Neiti Peloton. Sylissä sai pitää heti ja Höpsö vei sydämestä paikan niin kuin sekunnissa. Sen jälkeen ei syli olekaan kelvannut. Pitää duunaa juttuja, ya'll see. Ei silloin herkistellä sylissä. Se on mamojen hommaa.

Moi siellä ylhäällä! Koska mä muutan kotiin? Ja mist tiesit laittaa mun väristä kynsilakkaa? Ootsä jo mun fani vai?


Muutto oli muuten viikon kuluttua tosta kuvasta ja suhinat oli todella vähäisiä. Mimmi vähän stressasi mutta toi kun oli sellainen pääsjalkainen kakara niin hänen Korkeutensa huomasi, ettei sintistä ole kuninkaalliseksi hallitsijaksi kumminkaan ja hyvin pian oltiinkin sitten kissakasaa.

Heeeeeei, nukutaan tälleen kasassa, jookå? Mä sutasen ton Böön korvan ensin puhtaaksi....

Kissakasa  on nyt saatu kotiin. Vaikkei se ihan helppoa ollut. Täti-ihmisellä on varmaan edessä kissakärryjen osto, samalla voi hankkia vaikka tekoparran kun niiden työnteleminen pitkin katuja ei kovasti nostata tota street_creditibilitii.Ja muutama uusi koppa voisi olla asiaa kanssa.

12 kommenttia:

 1. Ääh äh apua, pentukuvia, apua. Oijoijoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkotuksella yritin valkata kuvia missä noi ei ole ihan sellasia pikkupörrön näköisiä, ihan itsenikin takia. Vauvvakissat on liian söpöi.

   Poista
  2. Mimmi osaa lukea tarjouslehdistä, jotta myynnissä on tuoretta naudan sisäfilétä, entrecotéta,luomubroilerinfilétä, luomuporsasta, hirvensuikaletta, poronpaistia yms. luontaisesti kissan ravintoketjuun kuuluvia eläimiä.
   Se ymmärtää erittäin hyvin, jotta palvelija yrittää luistaa velvollisuuksistaan hankkimalla kuivattua mitä lie pöperöä nappuloiksi naamioituna.

   Poista
  3. Ihan kun Mimmi olisi aamulla sanonut, että mun pitää duunin jälkeen käydä Stockalla hakemassa strutsin lihaa sille illalliseksi.... ;)

   Poista
 2. Uijui, kovasti on nyt vauvakuvia liikenteessä, syyllistyn siihen itsekin. :) Muistan seuranneeni Elli Karamellin ensivaihteita Rekkujen sivulta, suloiseen kissajengiin päätyi neitonen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä lie nyt vauvakuume sitten kaikilla ?
   Kiva kuulla, että Elli on jo Rekuista tuttu - se sisarusparvi oli kyllä aivan ihana, joka_ikinen_niistä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Mamma N, mekin tytkätään että ne on aika ihania <3

   Poista
 4. Täälläkin vauvakuvia! Neljäs blogi tänään... Voi apua :D

  Hyvä että lauma on taas koossa ja järjestyksessä! Meni se viikonloppu, vaikka tiukkaa varmasti tekikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on siis todistettu, vauvakuumetta ilmassa muillakin kun meillä :)

   Kisskissit kotona ja sen verran oli rankka loma niillä, että niitä näki vain hetken ruokakipon äärellä. Muuten meni koko ilta nukkuessa. Hassut.

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)