maanantai 24. syyskuuta 2012

Douppausta


Hepoa. Ei meidän kissojen saalistama. Tällä kertaa.


Koska täti-ihmisen ötökät syövät vähintään yhden aterian raakaa lihaa päivässä, pitää niille antaa sitten vähän douppia lisäämään kalkin ja vitskujen saantia.

Puolikkaan barffauksen kanssa lisäravinteet on suhteellisen helppoa antaa kun pilsu multicattii riittää päivässä. Ongelmia tulee lähinnä siitä, että vain Börje Böö ja herra Nilsson syövät ne nameina, tylleröille ne pitää murskata ruuan joukkoon. Tässä ratkaisuna pussi Latzii neljälle, kahdelle silloin tällöin vain B-vitskut murskattuna joukkoon ja kahdelle B-vitskut ja multsarit. Beetä ei siis anneta ihan joka päivä, muutaman kerran viikossa. Välillä annan tota sakasalaista multivitskuu, vastaa multicattia ja multicatin sijasta.


Ruohoo, öljyy, beetä, multsarii, saksalaista multsarii ja felix box

Öljynä meillä annetaan Aptuksen eforin öljyä, kun kukaan ei tykkää lohiöljystä. Nurmikkoa on hankittu kaupasta, ihan vaan orasta on tarjolla. Ja tietty: joskus saavat lipitellä kananmunan keltuaista.

SYÖMÄÄÄÄÄÄN!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä vaan, sellaista vauhtia ettei niissä täytettä ehtinyt edes näkemään :)

   Poista
 2. Ilmankos teillä turkit aivan säihkyvät ja Mimminkin turkki käy ihan ahtaaksi muhkeiden lihasten päällä. Neidon ahterilihaksetkin on kohta kuin lihakarjan mullikalla.

  VastaaPoista
 3. Figo syö multicatit nameina. Friede ei koske pitkällä tikullakaan. Meillä on tuo ruokavalio ollut sellainen, että raksuja iltasella ennen nukkumaan menoa pieni määrä, aamupala ja varsinainen iltapala sitten lihaa. Joskus teollista ruokaa. Nyt täytyy sitten lisätä sitä purkkiruoan määrää, kun lihassa ei ole tarpeeksi nestettä pitämään pissiä kunnossa... Tai sitten menee juottohommiksi, eikä sekään nyt vain oikein toimi pitkän päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi voi ! Noi pisuli hommat muokin huolestuttaa Börjen kanssa, kun se rakastaa raksuja ja niitä se syö hyvällä ruokahalulla :/ Ja juottaminen, joo ei. Apua. Riitahan sellaisesta tulee.

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)