tiistai 4. syyskuuta 2012

Area 51

Huitsin NEVADASSA sijaitseva alue jossa USA:n armeija tekee avaruusolioille testejä.

Miten ne eivät ole huomanneet, että sieltä on  yksi olio karannut Suomeen, soluttautunut täti-ihmisen kotiin ja vaatii herkeämättä leikkimään?

Todiste # 1


Tiedä vaikka täti-ihminenkin on joskus ollut siepattuna olion planeetalle ja samalla ovat asentaneet jonkun sirun, millä nyt kontroloivat täti-ihmisen koko elämää.....

10 kommenttia:

 1. Mie pelkään, jotta noita otuksia on levinnyt laajammaltikin kotimaahamme. Meidän parvekkeella oli tuommoinen ja se liikkui niin nopeasti, että näin vain vilauksen mustaa ja valkeaa ja sen perässä syöksyi kullanpunainen, joka sanoi että MMöyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä mä vähän pelkäsin ettei toi meillä asuva olio voi olla ainoa karannut vaan ne on valloittanut muidenkin koteja :o)

   Poista
 2. Kyllä mustakin tuntuu, että niitä on enempikin. Meilläkin tapahtuu aina joskus selittämättömiä asioita. Kissat on aivan viattomia, _yhtään_ eivät tiedä kuka kolistelee tai levittelee tavaroita! Nih, avaruusolio sen on oltava. Tai kummitus, mutta lienee kummituksetkin kiinnostavia tutkimuskohteita?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui kauheeta, teillä on avaruusolioita JA kummituksia ! Area 51 falskaa siis ihan täysillä, pitäisi varmaan sinne ilmoitella josko vähän yrittäisivät vahtia ettei nyt kaikki karkaisi sieltä tänne meille sotkemaan paikkoja ;)

   Poista
 3. No nyt selkisi mistä täälläkin kaikki mysteerinen johtuu! Avaruusolioita on kaikkialla. Ja minä kun syytin kissoja :O

  Hienoa että sait ihan kuvatodisteet niiden olemassaolosta! Tuo vartalo kyllä näyttää jotenkin tutulta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muista se sun kukkaruukku. Aivan. Varmaan olisi syytä pyytää kissoilta anteeksi ;)

   Poista
 4. Tämä skenaario kuulostaa aika pelottavalta. Sieppaukset sun muut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on onneksi aika vahva ja hyvä fiilis tästä abduktioista, siellä oli paljon kehrääviä olioita ja hellästi opetettiin heiluttelemaan leluja ja tarjoamaan hyvää ruokaa...

   Poista
 5. Meillä on vaan se kummitus! Oikeesti on. Siitä on kuva. Täällä: http://miumau.wordpress.com/2011/12/18/jouluspuuki/
  Zepa-täti otti kun kyläili.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, tosi spuukia !!! Mutta ilme sillä kummituksella oli sen verran lempeä, ettei sitä kyllä kande pelätä. Onnea omasta kissakummituksesta, muuten :)

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)