keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Jotain sinistä, jotain uutta, jotain riehakasta: Elli Karamelli

Mitä sä siinä töllötät, mä vaan vähän chillailen.

"Ja koska laumamme  oli nyt valmis kahden kissan jälkeen, elelimme onnellisinä päivästä toiseen". Ei toudellakaan sen pituinen se. Nyt kun tällä tädillä oli suora yhteys Rekkujen sivuille, siellä piti visiteerata päivättäin, kunnes : http://www.rekkurescue.com/keskustelu/viewtopic.php?f=2&t=9558
Neitokainen Moa, hiekassa möyrivä sininen karvapallo. Luonnekuvaus, checked. Yhteydenotto kissakoordinaattoriin, checked. Tapaaminen, checked. Muutto kotiin checked. Nyt vihdoinkin oli lauma koossa.

Maailmassa ei ole lelua, mistä Elli ei tykkäisi. Jos Elliltä kysytään, kissan elämän pitää koostua jatkuvasta leikittämisestä, paljosta ruuasta ja hyvistä unista. Elli puskee kaikki ja kaiken, koska kaikki on Elliä varten. Elli ei pelkää mitään eikä ketään, Elliä ei koske mitkään säännöt ja ruoka-aikaan Elli on lentävä raketti. Suhahdus vaan kuuluu, kun sininen karvakärpänen on laskeutunut jostain lattialta ruokakulhon ääreen ja koska neitokainen kärsii ilmeisesti jatkuvasta nälästä ( julma, julma henkilökunta ruokkii nykyään vain 2 x päivässä) on ruokakin melkein syöty ennenkuin lusikka on tädin kourasta tipahtanut.  Ahmatti.

Ovelakin se on. Painiessa tyyppi inisee siihen malliin, kun sattuisi niiiiin kauheasti ja painikaveri lopettaa huolissaan leikit - silloin Elli saa oman tilaisuutensa ja hyökkää kimppuun  ihan täysillä. Winner ! Kun täti ja teinari leikkaa Ellin kynsiä, on samat ääniefektit käytössä ja etukättä nyitään siihen malliin kun kokoajan olisi kauheat tuskat. Nämä kaksijalkaiset sitten huolissaan ja itku silmässä yrittää tutkia kuinka pahasti me toista satutettiin ja sininen raketti taas laukaisee itsensä karkuun. Winner !

Kauniskin se on. Ihana "sheba-kissa" vaan ton kanssa ei tanssita kuten Eva Longoria kissanruoka  mainoksessa oman (?)  sinisen kissansa kanssa vaan täällä joku päätyisi moisista yrityksistä sairaalaan. Vinkki: Se ei olisi se kissa, sitten. Yliaktiivisuus Ellillä vaikuttaa siten että se ryntäilee, spurttailee, hyppii ja loikkii pitkin poikin. Kauniina. Kaunis luusto, kauniit kultaiset silmät ja kaunis väri. Meidän toinen missikokelas. Mutta siinä missä Mimmi istuu naisellisesti, tassut söpösti ristissä niin Elli venytelee kuin miäs, puuppaillee samalla tai istuu koko pylperöisensä päällä. Ei ehkä niin kauhean viehkosti...

Mitä sä siinä töllötät, mä vaan vähän chillailen #2.

Voisitzä vähän heiltella jotain kivaa keppii hei, täti hei?
2
Miten niin oon keittiön tasoilla? Eihän niillä saa olla !

Isobroidille korvapyykkiä

I love VETTÄ <3

Isosysterille korvapyykkiä

 Elli Elohopeaa on tosi vaikea muuten saada kameran eteen, mutta sitä yritetään lähes päivittäin. Kerron sille huomenna että nyt on alkanut blogin pito, josko se sitten suostuisi kuvattavaksi. Meidän Karkki.


Nyt meillä on elo onnea joka päivä :)


3 kommenttia:

 1. Voi mikä ihana stoori 💞💕💖💞💓💔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi mun sydämet muuttuu kysymysmerkki-salmiakeiksi?

   Poista
  2. Miksi mun sydämet muuttuu kysymysmerkki-salmiakeiksi?

   Poista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)