torstai 26. heinäkuuta 2012

Onkos täällä ollut kilttejä kisuja?

Tänään on kisujen pikkujoulut: ovikelloa on rämpytellyt pari setää tuoden kaikkea ihanaa kissoille.  Kyllä, kissoille ja kissoille only !!!!!

Ensimmäisen kuorman toimitti ihana Vauhti-Raksun
( http://www.vauhti-raksu.net/  ) kuski, tuoden höpökateille pari laatikollista raakaruokaa, jei ! Nyt on pakastin pullollaan sydäntä, kana-ateriaa, kalkkunaa, kivipiiraa ja vaikka mitä muuta herkkua. Musch on laajentanut tarjontaansa mm. loheen, kanan- ja kalkkunanjauhelihaan ja ekaa kertaa kaikki tuotteet lukuun ottamatta kivipiiroja ovat kätevissä 500 g pötköissä mikä säästää pakkasesta tilaa. Toivotaan, että niissä olevat kokonaiset sydämet ovat oikeasti kokonaisia  klönttejä eikä mitään mössöä tai katit suuttuu ja pahasti. Muuten kyllä mössöt maistuu kaikille, mutta kun täällä on  kollektiivisesti päätetty sydämen olevan kaikkien lempiruokaa jota pitää saada järsiä hartaudella niin jotta veri roiskuu seinille. Täti sitten niitä roiskeita kiltisti siivoaa pois.


..sit tää söis tota ja sitä vähän totakii...

Se on piffi

Parin tunnin päästä tosta ekasta kuormasta soi ovikello taas ja siellä oli taas vieras setä joka toi ihan uuden yllätyksen. Jyrsimälaatikon, WOW! Lodju piti  maksaa siinä samalla ja kun tämä osuus oli hoidettu niin setä kantoi laatikon  sisälle. Mimmi johtajana aloitti jyrsimishommat. Sisällys tulee vaatimaan hieman tuunausta, joten suuret avajaisjuhlat tullaan viettämään viikonloppuna. Arvauksia vastaanotetaan, mitä laatikot ( 2 kappaletta ) ovat syöneet?


Jyrsimälodjun koeajot
Postihenkilö oli muuten tipauttanut luukusta tänään myös kissojen vakuutukset, kaikille kolmelle on nyt sitten tiedossa terveitä päiviä ;)
2 kommenttia:

  1. Sydäntä... <3 Laatikoita!!! Saanks mä muuttaa teille??! Pliiz.

    VastaaPoista
  2. Joo meille vaan, pannaan pakasteet sulamaan ja sit lootariehuntaa ihan täysillä. Bileet pystyyn, whohoooo!!

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)