perjantai 20. heinäkuuta 2012

Eka kerta

Olipa kerran Börje, Mimmi ja Elli. Triollinen kissoja, jotka asuvat kerrostalossa Helsingissä ja joilla on pari palkatonta apulaista palkattomuuslistoilla. Kaksijalkaiset ovat suhteellisen hyviä  palvelushomissa, varsinkin tämä vanhempi versio. Joka muuten nyt väenvängällä tahtoo aloittaa bloggaamisen kissoista, kodista ja elämästä. Tuossa samaisessa järjestyksessä.

Börje : Syntynyt Helsingissä taimitarhaan 30.4.2011 ja muuttanut omaan kotiin 2011 heinäkuussa. Erityispiirteet: hoikka, pitkäjalkainen, kiltti ja kova halailemaan, varsinkin teinaria. Teeskentelee välillä olevansa villieläin. Tykkää syödä paprikaa, ituja ja herkkusieniä. Salaa. Kuten kaikki petoeläimet.

Börje


Mimmi: Syntynyt toukokuussa 2011 Satakunnassa ja pelastettu Rekku Rescuen toimesta. Muutti kotiin elokuussa 2011. Erityispiirteet: Tanakka, lauman päälikkö ja antaa vain tuttujen ihmisten rapsutella masua. Ei viihdy sylissä ollenkaan vaan jähmettyy "täytetyksi kissaksi" ja pohtii samalla kuumeisesti pakoreittiä. Syntymäpäiväksi päätetty 15.5.2011, koska juhlia ei ole koskaan tarpeeksi.Painonvartijoissa. Ei pelkää vieraita.

MimmiElli: Syntynyt elokuussa 2011 Vihdissä ja myöskin pelastettu Rekku Rescuen toimesta. Erityispiirteet: Kakara. Kova leikkimään. Utelias. Ei pelkää mitään eikä ketään, ei edes pakastelokeroa. Ollut tähän asti hoikka, mutta ensimmäisen vuoden rajapyykin lähestyessä on laiskistunut leikkimään yksikseen  ja painoa on alkanut kertymään. Teinari sanoo pullukaksi, minä en. Tästä johtuen on painonvartijoissa myöskin. Syntymäpäiväksi päätetty 4.8.2011, joten juhlaa taas tiedossa ihan kohta.

Elli


 Ruokavaliona puolibarffaus, kaksijalkaiset ovat sekasyöjiä ja me tykätään lihamme vähintäänkin puolikypsinä. Trio ei. Valjastelua harrastetaan harvakseltaan, kaksijalkaiset saa liikkua vapaasti mutta vastuullisesti ulkona.

Tästä tämä siis nyt sitten lähtee käyntiin, eka kerta bloggausta ikinä takana ja nyt alan jännittelemään opinko tämän homman koskaan.


 Rekku Rescuen linkki, ikävä kyllä tarjontaa on kodistomista eläimistä ihan liiaksi:
http://www.rekkurescue.com/kissat_koditta.php

7 kommenttia:

 1. Vai on Mimmi pullukka, kattoppa tarkemmin. Hän on hyvinmuodostunut ja komia turkki saa hänet näyttämään aavistuksen uhkealta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikalailla samoilla linjoilla olen mutta teinari, tuo painonvartijoiden ylipäällikkö, on kovastikin toista mieltä. (pah).
   Eilinen päätelmä häneltä tosin oli, että Mimmi olisi laihtunut jonkin verran, kylkiluut tuntuu paremmin. Pitääkin päättää punnistuspäivä, josko saisi taas juhlan aihetta!

   Poista
 2. Oooooo Mimmillä on sama syntymäpäivä kun mulla <3 meidän pitää joskus pitää yhteiset bileet! Mimmille on varmasti ok että sen ilmaiset palvelijat palvelevat silloin myös minua Haagan prinsessaa ;)

  t. Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bileet, jeeee !! Luonnollisesti meillä palvelu pelaa kaikille kuninkaallisille, ihan kunnia-asia! Mä alan jo suunittelemaan teidän seuraavaa Jubileeta...Tuliskohan Elton John tännekin..?

   Poista
 3. jooo please Elton paikalle ja sit jos haudantakaa saa kutsua ni James Dean please myös! Kyl kantsun kuningattaren pitäis pystyy iiiiiihan kaikkeen :D

  VastaaPoista
 4. No James ja Elvis sitten kanssa ! Kai toi kattikin niistä diggailee ;)

  VastaaPoista
 5. Kiva kun linkitit tämän, olikin jo aika nähdä tämä alku :)

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)