sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Olympialaiset

Kuinka loistava oli olympiatulen sytytys näissä Lontoon kisoissa? Täti-ihminen liikuttui kyyneliin asti, mutta kokosin itseni ajoissa omaan suoritukseeni trion valmentajana. Ohessa meidän tulokset.
                               
Kuvio: Letkajärjestelmä / Elli-Börje-Mimmi
Pisteet: 8.
Perusteet: 1 x  Päät ja  1 x hännät epäsynkronisoituna.
Tuomarin selite: Suhteellisen helppo peruskuvio, jossa pitäisi hännät ja päät osata pitää samassa asennossa kuvaksen ajan. Kiva ikkuna.Letkajärjestelmä
Kuvio: Triangeli / Börje-Elli-Mimmi
Pisteet: 9.5
Perusteet: Hännät, asennot ja päät oikeissa paikoissaan.
Tuomarin selite: Pieniä kauneusvriheitä - mm. keskellä olevan kissan häntä voisi olla suoraan alaspäin - mutta muuten triageli on hyvin muodostettu. Erittäin vaikea muodostelma. Kiva ikkuna. Kisa-areenalla näyttää olevan kokoajan jouluvalot ikkunassa? Ja kenen 1/5 pää siinä oikein näkyy?


Triangeli

Kuvio: Mäki laskevana / Börje-Elli-Mimmi
Pisteet:8.5
Perusteet: 1 x väärään suuntaan pää, 1 x puuttuva häntä
Tuomarin selite: Muuten mäkikuvio on loistava mutta yksi kilpailojoista möllöttää ihan väärää suuntaan ja yksi on piilottanut häntänsä. Pienellä harjoittelulla tämäkin muodostelma saadaan 10 pisteen suoritukseksi, kun keksittyminen saadaan kohdilleen. Vaikeus-aste kuviolle medium. Kiva ikkuna. Missä jouluvalot?


Mäki laskevana

Kuvio: Tipustus / Mimmi-Börje-Elli
pisteet: 10 +
Perusteet: Erittäin vaikea muodostelma n. 2 metrin korkeudella. Ei paranattevaa.
Tuomarin palaute: Hienoa nähdä, kuinka joukkue on osannut valita tässä korkeudessa tapahtuvassa muodostelmassa vielä yhden korkeustason näyttämään tasapainotaituruutta. Lisäksi päitten hallitsiminen on aivan lajin parhautta. Tämä suoritus tulee jäämään historiaan ja jännityksellä odotamme toista ryhmää, joka tulee voittamaan tämän suorituksen. Ihanaa, kun kuva ei ole siitä  #¤"!"#¤"%&!#%!"¤ samasta sohvasta  ja ikkunasta. 

Tipustus


Ilolla voin siis ilmoittaa, että olemme saavuttaneet kultamitalin kissojen muodostelmahengailusta. Juhlia on siis taas tiedossa, mutta näinkin korkean tason säilyttäminen vaatii treenikauden aloituksen ihan heti näiden kisojen jälkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)