torstai 13. marraskuuta 2014

Polterguustin paluu

NE tai SE on taas vaihteeksi kuultu läntisessä Helsingissä.

13.11.2014 klo 7.45 täti-ihminen jähmettyi paikoilleen kuullessaan aterimien kilkatusta ja mätkähtäviä ääniä. Tilanne oli kaikin puolin kauhistuttava, koska ensinnäkin bussi oli juuri lähdössä kohti täti-ihmisen päivähoitopaikkaa (kutsutaan työpaikaksi, ei päiväunioikeutta mutta 7.5 tunnin työvelvoite )  ja toisekseen: kissathan pitää jättää poltrguustin armoille !

Polterguustin tekoset , ylemmässä laatikossa aterimet
Polterguustista ei näkynyt vilaustakaan, mutta aterinlaatikossa silti kokoajan puuhasteltiin. Ehdin ottamaan kuvan tilanteesta.

Ja sitten se loppui kuin seinään. Keittiö hiljeni. Jotain vilahti lattiaa pitkin pois ja  jäljelle jäi vaan auki olevat laatikot ja sotkut lattialle.

Polterguust vaiko polterguustin metsästäjä?
Tuntomerkit: Ohut tukka, 4 tassua. Mustasavuväristys ja valkoiset sukat. Hoikka varsi ja siimamainen häntä.

Täten varoitamme kaikkia kissaperheitä tästä vaarasta, koska kokemuksen mukaan NE tai SE aktivoituvat ympäri Suomen samoihin aikoihin tai voivat myös mellastaa ihan eri aikaan.

Todistetusti meillä on näitä ollut aiemmin: *klik* ja *klik*

21 kommenttia:

 1. NE taas! Kauheaa kyllä jättää kissat NIIDEN armoille. Muistakaa kuitenkin, että kissat on syyttömiä, joten Nilsson oli pyydystämässä NIITÄ. Ei tekemässä tihutöitä tietenkään! Pidä pintasi Nilsson, jos joku NE saa kiinni, niin sinä!

  VastaaPoista
 2. Pepsi: Kiitän varoituksesta! Pitää olla tarkkana ja toivoa ettei minua luulla syylliseksi noiden tuntomerkkien perusteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin ! Ihmisillä on nimittäin aina tarve syyttää kissoja, vaikka meillä ei ole asian kanssa mitään tekemistä !

   T. Ghostbustermaster Nilsson

   Poista
 3. Onkohan kyseinen mellastaja eksynyt meillekkin kun täälläkin on alkanut kolisemaan kaapeissa, erityisesti makuuhuoneen tietokone pöydän kaapista kuuluu kolinaa.. HMM salapoliisi Cocopops on yrittänyt ottaa varasta kiinni muttei itse mahdu kyseisen kaapin salakäytävään.. Mitähän nyt tehtäs!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On. NE on teilläkin. Onneksi teillä on hyvä salapoliisi paikalla, ehkäpä se vähän rauhoittaa NIIDEN mellastusta ;)

   Poista
 4. Voi ei, toivottavasti moinen mellastaja ei tule meille kylään ollenkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä pelkään, että ette tule säästymään...NE valitsee oikein kissakoteja!

   Poista
 5. Voi rotta näitä kommentteja! Eilen kommentoin ja piti onnistua, mutta eipä vaan taas näy tulleen perille...

  Sitä vain, että muistakaa, että kissat on syyttömiä, kunnes toisin todistetaan! Nilsson oli vain jahtaamassa NIITÄ, ja saikin siis häädettyä NE pois. Hyvä Nilsson, pidä pintasi, jos joku NE voi saada kiinni, niin sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sainkin emailin sun ekasta viestistä, joka ei sitten täällä kumminkaan ole. Alkaa vähän otsanahka kiristymään bloggerin kanssa :/

   Vaan polterguustiin. Olemme varsin varmoja, että NE vaan muuntautuu talon kissakansalaisten näköisiksi vierittääkseen syyn siinne suuntaan. Ihan varmasti. Varsinkaan Nilssonista emme voi uskoa, että toinen olisi tihutöissä. Koskaan ;)

   Poista
 6. SE taitaa olla nyt täälläkin ! Kolinaa kuului ikkunan takaa, olisin luullut oravaksi mutta onneksi varoitit. SE oli varmaan SE ! :)
  Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi olla totta, nyt SE levittäytyy kiusaamaan koiraperheitä kanssa ! Olkaa varuillanne, SEon ovela ja saattaa helpolla sysätä pikku tihutöiden jälkiä Neron syyksi ;)

   Hyvää viikonlopua teillekin <3

   Poista
 7. No niin, nyt se lähti sieltä liikkeelle ja tuli sitten tänne! Yöllä on kaikki Sulon hiiret mäiskitty hopea vadilta lattialle! Sulohan ei niillä leiki, joten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikkuvatkin niin nopeasti paikasta toiseen ! Mä kyllä epäilen SITÄ, teillähän on juttukin siitä miten Sulo ei välitä niistä hiiristä ;)

   Poista
 8. Melkoinen mellastaja! :D Meillä kerran laittoi liesituulettimen päälle, mutta muuten ollaan selvitty vähällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että jää tohon. Mikään ei pelota niin, kuin leivinpaperit lattialla ;D

   Poista
 9. Huh, tämän luettuani voin vain olla hyvilläni, että Polterguustin pipoihin mieltynyttä serkkua, Kissageistia, ei ole näkynyt meillä vähään aikaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikkuukohan nämä serkukset samoihin aikoihin kissaperheissä ? Toivottavasti ei, koska sitten teilläkin alkaa taas tapahtumaan ;)

   Poista
 10. Hyvä kun postasitte tään varoituksen. Ihminen nimittäin on alkanut epäillä, ettei mitään poltteria oo olemassakaan, että kissat ne mokomat... MEKÖ? Mei tehä mitään! Nukutaan ja syödään! Poltteri se viskoo suitsukkeenpitimet ja tulitikut ja tiputtelee juttuja kirjahyllystä! Me nukutaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakaan ole kissat, hei vaan justiinsa se juttu !! Kiusanhenkiähän ne ja kissat kärsii syyttöminä!

   Poista
 11. Uuh, täytyykin heti lähteä kierrokselle tarkistamaan ikkunat ja ovet. Tai ne taitaa tulla ihan materiaalin kuin materiaalin läpi, mutta ei vara venettä kaada! Kiitos varoituksesta!

  VastaaPoista
 12. Täällä on vieraillut parina päivinä, ilmankos! Meno on kokopäivävilliä, matot kippuralla ja laatikot availtu. Huhhuh!

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitämme kommentista :)